Mine arme og badebolden er blevet aktiveret.

image
Billed By Guldager

Mine arme og badebolden er blevet aktiveret.

Den eneste måde jeg kunne børste tænder på igår aftes, var ved at lægge tandbørsten på kanten af håndvasken og bevæge min mund frem og tilbage over den.  Jeg havde fornemmelsen af, at have brækket noget i begge brystmuskler.

Heldigvis er alt  som det skal være – jeg har nemlig været til intensiv styrketræning igår aftes og så længe jeg ikke griner alt for meget i dag og holder mig i en stille position så har jeg det fint :-)))

Efter halvanden uge med en masser tanker om motion, var tiden kommet.

Mit ønske om at starte “lær at løbe 5 km” på endomodo, vores fælles styrketræning i Fitnessword, havde været på PAUSE pga. denne energikrævende og “onde” influenza med denne vanvittige hoste “hør mig ” “Hør hvordan min lunger er på vej op af halsen”.Nå som I sikkert kan fornemme, så hader jeg at hoste og være vingeskudt.

Intensiv styrketræning 

Jeg glædede mig til at komme til træning med Michell og Frank igår aftes.

image
Foto By Guldager

Michell er vores nye ven, en fantastisk skøn kvinde, så motiverende og ikke mindst, så har har hun de flotteste veltrænede arme og dobbelt sixpack på maven, ihvertfald  sammenlignet med den oppustelig badebold, der har sat sig fast på min mave og det er jo godt, når det er hende der svinger pisken over vores KAGEFORMEDE kroppe.

Frank og jeg har valgt, at investere i nogle timer hos Michell i Fitnessworld, så vi kan komme rigtigt i gang og udføre øvelserne rigtigt. Min discusopererede ryg skal jeg også lige holde øje med.

Desværre havde jeg fået smittet Frank, så det var hans tur til at hoste og sprutte.

Glad og kæk tog jeg alene afsted til træning i går. En ting jeg dog ikke lige havde forudset var, at når det kun var mig igår, ja så var der fuld fokus på mig og øvelserne.

image
Foto By Guldager

Indrømmet det var sindssygt hårdt at komme igang og jeg havde tidspunkter, hvor jeg tænkte OMG dette er jo kun styrketræning.

Hvordan kan jeg svede så meget ?

Jeg blev svimmel, havde kvalme og min arme sitrede på en måde jeg ikke har prøvet før.

Jeg måtte lige sidde 5 min inden jeg kørte hjem for overhovedet, at kunne bevæge min arme op til bilrattet.

Pyt pyt for følelsen bagefter var vidunderlig, jeg er i gang og det føles så godt, at mærke sin krop igen. Den er i live og den er igang med effektiv fedt nedsmeltning selvom jeg er plus 49 🙂

Ønsker dig en fortryllende weekend, husk alt bevægelse er 1 nul til dig over sofaen 🙂

Knus

Vibbe

 

 

 

2 Comments

 1. Saina
  29. april 2016 / 10:36

  Det ser super godt ud! Og fedt med lidt pink når man skal ud og lege “beast”! Vi ses på tirsdag 🙂

  • Emmavibbe66
   Forfatter
   3. maj 2016 / 18:13

   Mange tak søde Saina. Ja der skal kulør på. Knus Byguldager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.