Plakater om overgangsalderen

Citat-plakater om overgangsalderen

Min mission om større åbenhed om overgangsalderen kommer nu til udtryk som citat-plakater. Du kan vælge mellem seks citat-plakater med tekst og billede med en humoristisk vinkel i A4 og A5.
Plakaterne er lavet i samarbejde med Plakatwerket, hvor de også forhandles.

Historien bag

Da jeg kom i overgangsalderen for ca. fem år siden, og mine hormoner gik i selvsving og tanken om at sende mig selv til STORSKRALD lød, som noget af det mest naturlige, blev jeg overrasket over, hvor tabubelagt det emne var. Jeg har valgt at bryde tavsheden og tale åbent om det, så vi sammen kan få en lettere overgangsalder og gerne med et glimt i øjet. Jeg synes tabuer glider nemmere ned, når den indimellem krydres med humor. Overgangsalderen er jo helt naturligt og kommer til enhver kvinde med hver sin styrke.

Syv plakater

Husk at tiden, hvor kvinden er i overgangsalderen, kan være vanskelig. Der er ikke nødvendigvis så lang en “lunte”, og tårerne kan sidde lidt yderligt. Derfor vil vi opfordre til, at du giver en af disse plakater i gave til en person, du holder af. Giv hende gerne et kram samtidigt. Det hjælper på det hele. Og tilgiv hende så, hvis den ikke hænger på væggen hver dag.
Pris pr. stk.: 129 DKK