Jeg blev total Padeltossede på Club la Santa (2)

img_5442

Så blev det min tur til at vise mit yndlingsSPOTClub La Santa og trods de mange utrolige attraktive sportstilbud, så er jeg slet ikke i tvivl – det er Padeltennis.

Du kan se videoen her og som du kan høre, kan jeg slet ikke styre min begejstring for det.

Jeg har spillet håndbold siden jeg var 6 år, og det har fyldt det meste af mit liv og da en operation for en discusprolaps i 2006, satte en stopper for min absolutte yndlingssport og med en mengrad på 12% også udelukkede badminton, disse pludselig vrid, ja så har jeg været Sportsløs siden 🙂

Jeg har prøvet en masse ,men er ikke rigtig blevet fanget af noget.

Men så kom Padeltennis – ved godt det lyder som en kærlighedsroman 🙂 og så var jeg fuldstændigt solgt og min ryg brokkede sig slet kke – YES!

Her var en sport som var sjov, udfordrende, hvor alle kan være med, fra mig på 50 år til  Emma på 11 år og vi fik lige meget ud af det og ikke mindst vækkede det straks mit indre konkurrencegen igen.

Padeltennis er let at lære, da der er mindre teknik i spillet og super sjovt, fordi der hele tiden er gang i spillet, da man ikke bruger så meget tid på “døde” bolde.

Banen minder om en tennisbane – blot mindre.

Heldigvis er det muligt for os, at kunne spille det i København, hvor både Grøndalscenteret har både udendørs- og indendørsbaner og i Herlev er der udendørsbaner.

Måske du også har lyst til at prøve denne fremadstormende sportsgren, i såfald rigtig god fornøjelse og måske vi ses på banen derude :-)- det os der, hvor lyset er blevet slukket 🙂

Sharing is Caring.

Knus

Vibbe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.