Fra nybegynder til Surf sild

 

Fra nybegynder til surf sild

Så blev det tid til et tilbageblik på vores pragfulde ferie til Club La Santa og nu er turen kommet til Sofies yndlingsSPOT og til dig der ike endnu har besøgt Club La Santa –

Så se at komme afsted – din krop og sjæl vil elske dig og har du børn, så får du en endnu større stjerne hos dem – det er simplethen verdens bedste legeplads.

Sofie på 18 år er, som tidligere nævnt, ikke den største sportsfanatiker, hendes største hobby har været ridning og siden hun stoppede, har hun ikke rigtigt fundet noget, der kunne få hende i træningstøjet.

Men det ændrede sig, da hun prøvede kræfter med Windsurfing og fik hendes far til at øve med hende og videoen viser tydeligt Sofies begejstrering – så herligt.

Sofie startede som nybegynder men efter en uges træning med farmand ved sin side, ja så nappede hun lige 1. pladsen i nybegynder konkurrencen og endda med en hel banelængde. Godt gået Sofie.

Det allerbedste var ikke 1. pladsen, men det at Sofie “fandt” sin sport og ikke mindst fik en sjov og lærerig uge med sin far, som hun fik set i  en helt ny rolle.

Ærligt talt, så tror jeg ikke hun har set sin fars “skills” og hang-loose på et surf bræt før.

Frank var ét med windsurfing, da han var ung og er også uddannet instruktør, og det var overraskende for os alle, at se ham i den rolle – altså på den fede måde, han var total i sit es.

Ja, sporten åbner op for nye sider, nye vinkler og sejrer og lige præcis derfor elsker vi at dyrke den. Jeg håber også du har fundet eller finder dit yndlingspot i livet.

 

Må I alle få en dejlig weekend med masser af kærlighed.

Knus

Sharing is caring

Vibbe

P.s Mine indlæg er ikke sponsoret, men jeg er blot så begejstret for Club La Santa

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.