Japansk lifting og Gågruppe

Foto By Guldager

Japansk lifting og Gågruppe

Hvad har japansk lifting med gågruppe at gøre? Umiddelbart intet, men i dette tilfælde meget.

Som I ved oprettede jeg en gågruppe sidste år i 2017 den 25. september og den har stille og roligt vokset sig stor og i dag er der 181 medlemmer.

Vi mødes 2 gange om ugen, og det er ofte forskelligt, hvem der dukker op, men der også en lille fast gruppe.

Foto By Guldager / Lokal avisen (Rødovre Christian)

Jeg synes, det er brandhyggeligt, og hver gang kommer jeg hjem med nye historier og ny inspiration. Jeg møder mennesker, jeg ikke ellers ikke ville have haft mulighed for at møde på min vej.

En af de skønne piger, som er med i gruppen, er Beatrice, som er en moden kvinde ligesom jeg, og vi begyndte at sludre sammen på en af gåturene, og hun fortalte livligt om en af hendes yndlingsbeskæftigelser, nemlig Japansk lifting.

Det eneste jeg kender til Japansk lifting er, at jeg har læst, at det skulle være et naturligt alternativ til botox og fillers, så jeg spidsede straks ører.

Jeg har intet imod botox og fillers, men personligt kommer jeg aldrig til at benytte mig af det, dertil er min nåleangst for stor, og jeg er ikke fan af at gå den vej.

Jeg hylder den naturlige vej

Foto Pixabay

 

Japansk liftning – det ord vil Beatrice dog helst ikke bruge, for som hun siger det er så meget mere end det.

– Beatrice fortæller glad og sprudlende om “den afstressende ansigtsmassage” (Japansk lifting) med opløftende sidegevinst 🙂, som hun helst vil kalde behandlingen, da folk ikke  kun skal tro, at det kun handler om, at reducere rynkerne.

Hun er selv på en mission, hun vil nemlig gerne være med til at hjælpe andre med at få det bedre og hun fortæller, at kundernes tilbagemelding er, at det har givet sådan en afstressende virkning, ro i hovedet og samtidig en total selvforkælelse.

Beatrice kender selv til, hvad det betyder at være sygemeldt, ramt af stress etc., og derfor har hun valgt, at hendes priser skal ligge der, hvor alle kan være med, også selvom man er sygemeldt, stressramt etc. uden at tage lån i huset 🙂

Stor respekt til Beatrice for det livssyn.

Illustration udlånt af Anne Dorthe Wæver

Hvad er Japansk Lifting hos Beatrice?

Den fantastiske ansigtsmassage, som du får hos Beatrice, er baseret på Japansk lifting og er 100 % max nydelse.

Som Beatrice fortæller, er det en form for naturlig rynkereducerende ansigtsmassage fra Japan, som er en yderst effektiv og grundig ansigtsmassage, når du vil forkæle din ansigtshud og samtidig en fantastisk måde at stresse af på.

Så gør det jo heller ikke noget, at sideeffekten er, at det virker foryngende og opstrammende på huden 🙂

Behøver jeg at sige, at jeg straks bookede en behandling hos Beatrice ? Nej vel 🙂

Så i morges lå jeg på den skønne briks hos Betarice og fik en 1 times afstressende behandling med opløftende effekt:-)

Min hud føles nu så lækker blød og med en glød jeg længe ikke har set, og jeg føler mig så afslappet, og mit hoved er helt i ro.

Bor du i Vanløse eller i nærheden, ville jeg bare se at komme afsted 🙂 – FORKÆL DIG SELV.

Det er guld værd for ansigt og sjæl, og prisen er så næstekærlig, at Beatrice burde indstilles til ambassadør for at hjælpe andre.

En times behandling koster 350 kr., og er incl. nakkemassage, fod- eller håndmassage og ansigtsmaske. Beatrice kan kontaktes 22 72 39 02

Du kan også købe 6 behandlinger til 1800 kr. ialt, da hun anbefaler 6 uger i træk for det bedste resultat og herefter vedligeholdelse en gang om måned.

Beatrice har klinik derhjemme og bor i Vanløse og åbningstiderne er meget fleksible.

Jeg er fan 🙂

Foto By Guldager

 

Så alt kan ske i en gågruppe 🙂 og jeg er meget taknemmelig for dette møde med Beatrice.

Hold øje med bloggen i morgen, hvor jeg fortæller mere om min skønne afstressende behandling med opløftende effekt.

 

Sharing is caring

Kærligst

Vibbe

 

 

 

 

 

5 Comments

 1. 17. april 2018 / 14:47

  Inspirerende side, du har her:-). Jeg har lige læst om din gå-gruppe og nu også japanks lifting. Jeg får da virkelig lyst til begge dele, og det kan man jo godt, selv om man bor på Amager:-) Skal bare lige finde tiden:-)!
  Kh Hanne

  • Emmavibbe66
   Forfatter
   17. april 2018 / 15:10

   Kære Hanne,
   Tak for din søde ord, det varmer helt ind i hjertekuglen 🙂
   Du skal være så velkommen til at gå med i gå gruppen. Kunne være så hyggeligt og det betyder intet at du bor på Amager 🙂
   Kom glad og gerne.

   Jeg vil varmt anbefale Japansk lifting – det er max selvforkælelse.

   Jeg hoppede lige ind på raskeriet.dk , super blog du har og stort tillykke med din beslutning. Jeg har jo lige taget en stor beslutning selv her på 1. april og mit motto er også, “hvad er det værste som kan ske”.

   Glæder mig til at følge dig.

   Kh Vibbe

   • 19. april 2018 / 6:47

    Tusind tak Vibbe – og dejligt du kiggede ind!
    JA, og også super fedt med din beslutning! Og præcis, hvad er det værste, der kan ske?
    Jeg holder øje med dig:-)! Så hyggeligt at komme ind på din blog:-).
    Kh Hanne

    • Emmavibbe66
     Forfatter
     19. april 2018 / 20:21

     Kære Hanne,
     Velkommen til og så dejligt du vil være med på bloggen 🙂

     Kh Vibbe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.