Plataria Seaside Resort – et drømme paradis

Plataria Seaside Resort

reklame/FolkeFerie.dk – Plataria Seaside Resort – vores græske eventyr.

Jeg drømmer om, at ligge her igen og nyde duften, havets brusen og så den ro Plataria Seaside Resort indbyder til.
Ihh tænk hvis jeg kunne ligge der på den tykke bløde solmadras og slå mave ovenpå en veloverstået  jul og alle dens lækkerier:-)

Jeg håber, at du har nydt juledagene ligesom jeg og måske drømmer du også om sol og varme ?
Trods juletravlhed opstod der en kort pause og en feriesnak, og straks røg  jeg i min kamerarulle og feriedrømmeland.

I juni  i år havde Frank og jeg fornøjelsen af, at opleve det græske fastland på en helt særlig måde, da vores rejsemål blev til det betagende Plataria Seaside Resort nær den græske kystby Sivota, også kendt som det græske Caribien. Vi anede ikke den perle fandtes og var blown away.

I fuld begejstring delte jeg mine oplevelser fra Plataria Seaside Resortet /SIVOTA, som rejsemålet hedder og som kaldes “Det Græske Caribien”, med mine dedikerede følgere på min Instagram-profil.

På min ferie bugnede min indbakke dagligt med beskeder fra entusiastiske følgere, der ønskede at vide præcis, hvor vi befandt os, og hvordan de kunne reservere det samme.

Helt unik rabatkode til dig fra FolkeFerie.dk

Jeg er så begejstret for at kunne dele med dig, at jeg har indgået et samarbejde med FOLKEFERIE.DKhvilket betyder, at du kan nyde en unik rabatkode til dette paradis.

Brug rabatkoden ”byguldager” senest 31. januar 2024 og få STOR rabat på ferien til Plataria Seaside Resort i 2024 med afrejse fra København. Forår og efterår får du helt op til 700,- i rabat pr. person og i skolernes sommerferie får du op til 500,- i rabat pr. person.
Du kan læse mere og bestille ferien her.

Da jeg første gang læste om SIVOTA og hørte det omtalt som “Det Græske Caribien”, tænkte jeg, om tekstforfatteren ikke havde været lidt for glad for de store bogstaver på tastaturet og skyllet det ned med  OUZO (græsk drik) 🙂

Men nej, det kunne ikke være mere præcist beskrevet – billederne, stemningen og indtrykkene var faktisk endnu bedre i virkeligheden.

Plataria Seaside Resort
Foto:byguldager

Denne perle på den græske vestkyst overgik alle vores forventninger og satte en magisk tone for vores ferieoplevelse.

Da vi her i juleferiedagene tog et tilbageblik på den vidunderlige uge blev vi overvældet af både minder og billeder, og jeg er så fristet til at trykke på genbestil-knappen 🙂

Plataria Seaside Resort
Foto: Byguldager

Hvordan fandt vi Plataria Seaside Resort?

Siden vores bryllupsrejse i 2015 har vi ikke haft lejlighed til at tage sydpå i en hel uge, bare Frank og mig.
Og for at krydre det lidt mere, hvis du spørger mig, havde Frank aldrig besøgt Grækenland.

Foto:byguldager

Med mine utallige fortællinger om Grækenland var han dog klar til at prøve denne destination for første gang.

På hans ønskeseddel stod der:
….det autentiske Grækenland med blå stole, hvide huse, en lind strøm af frisk fisk, græsk salat, azurblåt hav og helst noget med en båd – han har sejlet det meste af sit liv, i modsætning til mig, der kun kender til Molslinien 🙂

Så bevæbnet med denne “græske checkliste” gik jeg på jagt efter det perfekte sted, klar til at overraske Frank med kærlighed ved første møde på det græske ferieparadis.

Presset var stort, for Frank er en mand, der værdsætter kvalitet, det unikke og ægtheden – uden at skulle tage et lån i banken, selvfølgelig 🙂

Selv har jeg været en Grækenland-fanatiker, siden min lovestory startede tilbage i 1987 og 1988.
To uger på Rhodos,  fire veninder, samme hotel, og opskriften dengang var fest til du segner og dyrkning af “tanlines” på stranden om dagen 🙂

I mine 11 år som stewardesse har jeg haft utallige eventyr i Grækenland, især i Chania på Kreta, hvor jeg ofte tog en forlænget weekend på mine fridage.

Tak FolkeFerie.dk

Efter en periode med intens desperat søgning efter det perfekte sted til vores græske eventyr, dukkede Plataria Seaside Resort  pludselig op ud af det blå – eller nærmere på Instagram, hvor jeg bruger en anseelig del af min tid 🙂

Plataria Seaside Resort …..Hvor i alverden ligger det ?

Plataria Seaside Resort
Foto: Byguldager

Badehotellet i en græsk version

Midt i den frodige Thesprotia-region på det græske fastland, mellem kystbyen Sivota (afstand:13 km) og hovedstaden Igoumenitsa (afstand: 13 km), åbner Plataria Seaside Resort dørene til et unikt ferieparadis – en fredfyldt oase for det voksne publikum.

Her venter sandstrand, nærvær og kun 22 værelser og en chef der går forrest for et utroligt servicemindede personale.

Lige fra vi kom blev vi budt velkommen med håndtryk af direktøren, til morgenmaden med udsigt til havet, hvor vi gæster hilste på hinanden og ret hurtigt blev der dannet et fællesskab, som man kunne tage del i samtidig med en gensidig respekt for at vi var individuelle feriegæster.

De 22 nyrenoverede værelser, placeret så de skråner ned mod fællesområdet og stranden på Plataria Seaside Resort.
Hvert værelse er indrettet med omhu og kærlighed i lyse nuancer og indrømmet indimellem drømte jeg faktisk om overskyet for at nyde værelset og en god bog 🙂

At skubbe de store skydedøre til side, træde ud på vores egen altan og bare lade mig fordybe i synet af de grønne omgivelser, akkompagneret af den beroligende lyd af fuglefløjt og et kig både til pool og glimt af havet –det gav en total ro indeni mig -WOW

Plataria Seaside Resort
By Guldager

Hvis du drømmer om strandsælgere, at krydse en befærdet vej for at komme til stranden, hvor du samtidig lige napper en græsk souvenir og en ny solhat med på vejen, så er Plataria Seaside Resort ikke for dig.
Du kan intet købe udover lækker mad og drikkevarer på resortet og spørger du mig, er det så befriende 🙂

Jeg tager blot mit strandhåndklæde, min bog, solhat og solcremen under armen og går de 50 meter ned til stranden fra værelset.

Leje af bil

Vi lejede ikke en bil, men det kan bestemt være en fordel og når vi kommer igen, så skal vi helt klart leje en bil for der er så meget mere vi gerne vil se. Hotellet kan hjælpe med både bestilling og priser på billeje.

Vi gav  5 euro for en taxa, for at komme til den nærmeste by Plataria. Den lille by ligger så billedskønt ud til vandet og her ser du et billede af den restaurant, hvor Frank og jeg fik et bord ved “vinduet” 🙂 og meget smagfuld mad.

 

Sejl ud i det “græske Caribien” og få en unik oplevelse

Plateria Seaside Resort
Foto: Byguldager

Sivota & Plataria skal opleves fra vandsiden.

Der findes ingen bedre måde at udforske den græske vestkyst end fra vandsiden.
Oplev f.eks. de smukke klippeøer Paxos og Antipaxos eller besøg den blå Lagune og de mange strande ved Sivota.

Det første, der fangede Franks opmærksomhed, var hotellets båd, der lå forankret for enden af den lille stenmole. Allerede under velkomstmødet, hvor jeg har min mistanke om, at Frank næsten kunne føle bådens kald, havde vi lejet den.

Da to andre par hørte, at Frank havde sejlet så mange sømil og endda været kaptajn på store sejlbåde i Australien, gjorde det ham til en eftertragtet mand og kaptajn 🙂

Plataria Seaside Resort
Foto: Byguldager

Vi stak til søs om torsdagen, hvor vi tilbragte en fantastisk dag på havet og udforskede de utroligt smukke laguner, som kun kan nås med båd. Hotellet havde sørget for en køletaske, som vi havde fyldt godt op med vand og kolde øl 🙂

Frokosten indtog vi i kystbyen Sivota, hvor båden blev fortøjet, mens vi nød en lækker græsk gyros og tog en velfortjent pause mellem snorkling, overvældende indtryk og masser af svømmeture og grin.

Foto: Byguldager

Har du lyst til at se flere ferieglimt og en maveplasker af den helt ømme, så se med de næste par uger på mine stories på min instagramprofil Byguldager.dk.

Venskaber knyttes 🙂

Foto: Byguldager

En madoplevelse indenfor resortet.

Plataria Seaside Resort
Foto: Byguldager

Du behøver ikke tage ud for at få en madoplevelse. Morgenmaden er inkluderet i opholdet og vi nød også de fleste aftener, da det var svært at forlade stedet 🙂

For sikke en smagsoplevelse af hjemmegroede råvarer og græske favoritter

Jeg sætter meget pris på, at grøntsagerne på tallerkenen er solmodne, fisken er friskfanget, og leverandørerne er lokale, hvilket kun øger min kærlighed til det græske køkken.

Det bliver dejligt personligt for mig, når jeg tænker på, at adskillige grøntsager, frugter og krydderurter faktisk dyrkes direkte på hotellet.
Den lokale bonde kommer sågar forbi om efteråret og høster hotellets egne oliven, som senere forvandles til den velsmagende olivenolie, der sætter prikken over i’et på vores oplevelser.

Hotellets motto er SeaYá og betyder rolig -rolig og det passer spot on til stedets ånd.

Det nyrenoverede hotel har virkelig lagt sig i selen for at man kan nyde sin ferie, og bare læne sig tilbage og for en influenter 50plus, hvor en del af mit job er på det sociale medier Instagram var det total Eye Candy  🙂

Plataria Seaside Resort

 

Dresscode er bikini

Plataria Seaside Resort
Foto: Byguldager

Dresscode er ganske enkel BIKINI – ihverfald for mig.

Vi havde i juni måned 27 grader og poolen lå 2 min fra de smagfulde indrettede værelser nogle gange drømte jeg om en dårlig vejrdag 🙂

Servicen var helt i topklasse lige fra badehåndklæder – frie liggestole med tyk madras til et yderst serviceminded personale.

Hvornår plejer du at bestille din sommerferie?

Plataria Seaside Resort
Foto: Byguldager

Rabatkode til dig

Jeg har nemlig fået en helt speciel mulighed for, at dele en unik rabatkode “byguldager” til Plataria Seaside Resort i samarbejde med FolkeFerie.dk med dig, så du kan nyde dette græske paradis til en særlig pris ved bestilling inden den 31. januar 2024.

Måske ses vi der, for Plataria Seaside Resort formåede at fortrylle os og bringe os helt i zen, selv Frank.

Vi rejste hjem med kufferten fyldt med opladning, nye bekendtskaber, ro og så skabte ferien ikke kun magi i vores forhold, men også i vores sjæle. Det lyder måske højtflyvende, men ærligt talt genfandt jeg roen i mig selv takket være denne fantastiske ferie.

Du kan som sagt tage med på et tilbageblik på min instagramprofil i min story, hvor billederne fra min kamerarulle igennem januar måned vil fortælle historier derfra.

Din ferie skaber også ferieglæde for andre

I mere end 85 år har FolkeFerie.dk skabt ferieoplevelser for danskerne. Det er dog ikke alle forundt at komme på ferie, men alle kan have brug for et pusterum fra hverdagen – især når hverdagen er særlig vanskelig.

Som kunde hos FolkeFerie.dk er du med til at gøre en forskel.

For hver gang du booker en rejse hos FolkeFerie.dk, doneres 100 kr. til FolkeFerieFonden, som hvert år sikrer, at flere end 280 vanskeligt stillede familier får en tiltrængt ferie i Helsingør Ferieby i Nordsjælland.

Så næste gang du tænker på ferie, har du muligheden for at sende masser af kærlighed videre og skabe en ferieglæde ikke kun for dig selv, men også for dem, der har det svært.

Hop ind lige her og læs meget mere om Plataria Seaside Resort

Vi glæder os allerede til vores næste eventyr, men indtil da vil minderne fra Plataria Seaside Resort forblive spillevende i vores hjerter.

Rigtig god ferieplanlægning og godt nytår til dig.

Tak for at følge med på her på min blog.

Hold dig opdateret med mit nyhedsbrev direkte i din indbakke eller følg mig på Instagram og Facebook under Byguldager.dk.

Instagram: Byguldager.dk

Facebook Byguldager.dk

Husk at omfavne din overgangsalder og livet50+.

Kærligst

Vibbe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.