Aquajogging og det hollandske håndbold landshold

Aquajogging og det hollandeske håndboldlandshold

Vi har haft en dag med alt fra Aquajogging til at se det kvindelige hollandske håndboldlandshold spille showkamp mod Club La Santa Greenteam.

Det er lige præcis det, som gør Club La Santa så unik nemlig, at blandt os amatører, så går de toptrimmede landsholdsspillere rundt og indrømmet de står knivskarpe i deres form, og det ses så tydeligt, når de ligger ved poolen.

Ærligt så foretrækker jeg at ligge og solbade ved siden af de andre “amatører” 🙂 som også har nydt vinterens hygge, min psyke eller nærmer min kropsform, er ikke klar til at ligge ved siden af toptrænede atleter. Jeg har i al for land tid haft vendt kostpyramiden om.

Kontrasten bliver simpelthen for stor, hvis jeg vælger andet. Og det er alt for mange år siden, jeg selv spillede håndbold og havde sådan en form, hvis jeg da nogensinde har haft den 🙂

Der sker noget i krop og sind, når solen skinner, og endelig skinnede den på os i går efter at have leget gemmeleg med os de sidste par dage.

Heldigvis er Club La Santa ikke stedet, hvor man keder sig, blot fordi det er overskyet . Tværtimod øger det energien og lysten til at få booket sig på endnu flere spændende aktiviteter fra den indbydende “sportsbuffet”. Som alle andre buffeter gælder det om, at kroppen er med. For også her gælder reglen om, at hovedet vil mere end kroppen kan følge med.

Emma, Frank og jeg var yderst tilfredse med os selv i går.

900 meter Aqua jogging -løb i vand, som jeg er blevet stærk fan af. Passer lige præcis til en ældre model som mig med små skavanker og let slidtage, men stadig skarp i lakken 🙂

Emma og jeg efter Aquajogging – Frank var også med men fotograf

Da solen brød frem i går eftermiddag, var der dømt pooltid og restitution ved poolen efter morgenløb, bodybalance, aquajogging.

Vi var så “uartige”, at vi droppede padletennis, swingtime dans senere, for solen har været længe ventet, og så var der jo også lige den håndboldkamp mellem det hollandske håndboldlandshold for kvinder ført an af den danske træner Helle Petersen og Greenteamet fra Club La Santa.

Der var fyldt op med tilskuere, og der var både med indmarch, Emma gik stolt forrest med en Hollandsk spiller i hånden og det hele blev krydret med nationalsang og Club La Santa sangen selvfølgelig.

Kampen var 2×15 min, og jeg synes Greenteamet, som på ingen måde var håndboldspillere, klarede det utroligt godt, og så var det meget underholdende.

Det trak selvfølgelig i den gamle cirkushest, så da Emma fangede en af boldene efter kampen, og der var fri skud på mål, skulle jeg selvfølgelig lige prøve igen.

Så i bare tæer og med en bold voldsmurt i harpiks var der fri boldleg, og et ganske kort øjeblik var jeg tilbage i min ungdoms storform og en tro på, at jeg var lige så let som dengang og hårdtskydende. Behøver jeg at nævne, at jeg nærmest skriver med tæerne lige nu, så øm er jeg efter at have været back memorylane 🙂

En cirkushest glemmer aldrig lugten af savsmuld, så hvis fik jeg chancen igen imorgen, ville jeg helt sikkert ikke lade bolden ligge, trods dårligt knæ og opereret ryg.

En dejlig dag med Frank og Emma og med den skønne familie- Margrethe Bligaard, Per Thomasen og Kasper.

“Sportsspanien” som Kasper kalder Club La Santa er guld værd.

I dag skulle vi have været udenfor reservatet men nææææh nej vi bliver, vi kan ikke undvære vores daglige portion padletennis, “stress and relax” og Aquajogging.

Club La Santa går lige i blodet, og man bliver afhængig og lige præcis som sidste år, er vi hooked igen 🙂

Har du et feriespot, der går i dit blod ?

 

Sharing is caring

Kh

Vibbe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.