Holder de gode vaner eller er der gået “ged” i dem ?

Holder de gode vaner eller er der gået “ged” i dem ?

Der kan meget nemt gå “ged” i de gode vaner, når hverdag kommer buldrende, men de vaner jeg fik med hjem fra min tur til Kreta på turen “En ordentlig oplader” med Bettina Delfs, de holder faktisk endnu.

Bevares, den netop overstået pinsetur i sommerhuset i Ebeltoft med familien, bød på både nybagt brød, Hansens is -kan ikke modstå dem :-), en kold Corona øl, men ellers holdt jeg fast i mine vaner, fordi jeg havde lyst og ikke kunne lade være.

Det er 2 1/2 uge siden jeg kom retur fra Kreta med Alkaline Living

Hvordan er det gået med mine de 16 tabte centimeter, de minus 2,5 kg, PH værdien på plus 7,4, basisk kost og de meget virkningsfulde venepumpeøvelser “Bodybreezeers” og ikke mindst den for mig grænseoverskridende nøgenbadning ? Du kan evt. læse det første blogindlæg om min tur til Kreta med Alkaline Living.

Damhussøen i onsdags i stiv vind

 

Selv i stiv vind, som onsdags, kom jeg Damhussøen rundt og med et smil på læben fik jeg lavet mine positive affirmations, efterfulgt af Bodybreezer derhjemme, og denne rutine gør jeg hver morgen uden undtagelse. Det giver mig så meget og giver samtidig også ro på min stress, som er i klar bedring.

Jeg holder min basiske kost og selv efter lidt afstikkere i pinsen er jeg stadig plus 7,4 i PH værdi og indtil pinsen var jeg også sukkerfri. Selvom jeg lige smagte lidt på de søde sager har det på ingen måde sat mine crawings igang igen.

Hvad med nøgenbadningen ?

Meget overraskende lavede jeg et “Natural” badningshattrick i Ebeltoft. Den havde jeg ikke set komme, men da vi nåede til vandet efter gåturen fredagmorgen tænkte jeg, nu skal det være og så var jeg i godt selskab med min dejlige mand Frank, der en vildmand på det område 🙂

Selvom omgivelserne var helt anderledes end den afsides og rolige strand på Kreta, ja så tænkte jeg PYT jeg gør det, biler om på vejen PYT, sommerhusene omkring PYT.

Den smukke badebro og min trang til at bryde mit hæmmende mønster, lokkede mere end hensyn til andre kl 08.00 om morgen.

Ebeltoft strand fredagmorgen – jeg kom i 🙂

Bare rolig jeg er ikke sprunget i Damshussøen for at fortsætte min morgen “Naturalbadning” men jeg  blev selv overrasket over, at lave et hattrick i Ebeltoft – fredag, lørdag og søndagmorgen i Ebeltoft,

Og jeg fik også lokket både Frank, ikke svært 🙂 og min skønne bror og svigerinde med.

De er så seje og tak til dem for, at stille sig op til fotosession og være med på bloggen.

Frank og jeg efter vi har været i baljen, og Pernille og Jacob før de tog turen i havet.

 

De goder vaner er kommet for at blive, og kunne jeg tage en morgendukkert hver morgen ville jeg det, men Damhussøen lokker på ingen måde.

Den følelse af, at bade “Natural” om morgen efter en gåtur og bare smide træningstøjet, er så meget frihed for mig.

Indrømmet det var megakoldt første gang, jeg hyperventilede og sikkert p.g.a. en blandning af “Gud jeg gør”, “Er der nogle der ser det ?”, “Er der Krabber ?” og for filan det er koldt 🙂

Jeg skal bestemt i vandet næste gang muligheden byder sig, dog kun “natural” om morgenen 🙂

Video af os tosseglade piger

Inden vi forlod Kreta optog Bettinna Delfs denne impulsive video med Bitten og jeg og vi er stadigvæk lige høje af energi, trods det er 2 1/2 uge siden.

De tabte kilo, de mistede centimeter på kroppen, ja de er stadigvæk “fortabte” 🙂 og sådan bliver det ved og kursen er sat mod en endnu sundere krop uden afsavn.

For når kroppen hviler i sig selv og giver slip på det hele, så tænker jeg, at så sker det, fordi min krop er glad og trives så, hvorfor ødelægge det ?

Ønsker dig en dejlig 2. pinsedag og en af dagene kommer der endnu et blogindlæg om en god vane, der er kommet for at blive, nemlig mit daglige indtag af tidens mest omtalte fiskeolie.

Sharing is caring

Knus

Vibbe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.