Mit livs sværeste beslutning

Mit livs sværeste beslutning 

Jeg har truffet den beslutning i mit liv, som jeg uden tvivl vil kalde for mit livs sværeste beslutning nogensinde, nemlig omkring min fremtid.

Efter 4 måneder i zen stilling kom beslutningen

Efter 4 måneders sygemelding med stress, hvor jeg været mindfull og siddet i lotusstilling mere end jeg nogensinde har gjort i mit liv og haft forbandet ondt i krop og sjæl, nåede jeg til den helt dybe refleksion og jeg har nu fået truffet min beslutning.

For pokker det har gjort nas, at skulle helt ind i maskinrummet, og mærke efter, hvad der godt for min krop og sjæl, når man som jeg altid har mærket hvad andre har brug for, før jeg selv har mærket efter, hvis jeg da iøvrigt har gjort det. Er kommet noget i tvivl:-)

Når man som jeg, har været helt nede at bide i græsset, og brugt de første 2 måneder på, at leve i en utrolig skrøbelig og sårbar boble, hvor tårene har siddet så løst, at en simpel vejrudsigt med udsigt til gråvejr (meget naturligt for feb/marts/april) kunne udløse en tsunami af tårer i mine øjne og så pludselig til at kunne tænke klart igen, og forstå hvad andre siger, er helt vidunderligt.

Jeg har sagt mit job op – sværeste beslutning

Billede af Alexas_Fotos fra Pixabay

Men for nogle uger siden stod det pludselig helt klart for mig, at tiden var inde til at lette anker og skifte kurs – nærliggende ordvalg, når man kommer fra den maritime verden.

Jeg har efter mange overvejelse og tanker og besluttet, at afslutte min tid, som Officermanager i Skuld.

Det er blevet til 7,5 år fantastiske lærerige år med skønne kollegaer, mange spændende opgaver som personlig assistent for direktøren, HR og de sidste 2 år som Officer manager, men jeg ved også at tiden er helt rigtig for mig nu, til at lette anker og skifte kurs.

Jeg er meget taknemmelig for min tid i Skuld, og den forståelse jeg har mødt, da jeg valgte at sige min beslutning højt, og at de har gjort det muligt for mig, at jeg kan bruge tid til at finde min nye kurs i livet.

Min 100 procent fantastiske støtte Frank

Jeg har ikke kunnet tage denne beslutning uden min fantastiske soulmate Frank, som har støttet mig 100 procent.

Desværre er han stadig uden job og hvilket selvfølgelig har gjort det vanvittigt svært at give slip på et godt arbejde, kollegaer, fast indtægt, sikkerhed og istedet sige ja tak til en fremtid, som ingen af os ved, hvor den fører os hen.

En ting ved vi og det er, at beslutningen er taget ved at lytte til hjertet og følge kroppen og det føles så rigtigt, for min krop har talt og jeg tør ikke mere lukke ørene for, hvad den fortæller mig, det har jeg simpelthen ikke helbred til.

Velkommen til version 2.0 Vibbe

MIn røde kjole fra COS

For 2 uger siden gav jeg los for den nye version Vibbe 2.0 og gik til min første fest siden mit indre gennembrud, og det fejrede jeg selvfølgelig med en rød kjole 🙂 jeg kan da ligeså godt rykke mig selv helt ud over grænsen.

Jeg tror på, at når jeg lytter til min krop, mit hjerte og tør give slip, så åbner der sig en ny dør et andet sted.

Jeg har lært en hulens masse gennem disse 4 måneder som jeg, hvorfra jeg sidder nu, ikke ville have undværet.

Stor tak til stressen

Den indsigt i mig selv, som stressen har givet mig, er guld værd og jeg er så taknemmelig. Jeg har fået et mod jeg ikke har haft før og en indre styrke, som jeg bare elsker 😉

Jeg skrev i et tidligere blog indlæg, at de bedste gaver er ofte pakket ind i det grimmeste papir og det har vist sig at passe 100 procent på mig.

Så kære stress, jeg er dybt taknemmelig for din gave og tak for opdateringen til Vibbe 2.0 trods harddisken brændte sammen undervejs.

Jeg ved, at resten af mit liv går stressen og jeg hånd i hånd, men nu er der sat ” firewall” op i den nye version Vibbe 2.0, så nu forstår jeg alvoren, når advarsellamperne lyser.

Jeg glæder mig til mit nye liv og til at bruge den første tid på, at blive dus med den nye opdatering og lægge masser af god energi og omsorg ind på min opdateret “hardisk”  så den er top klar til et nyt eventyr, som venter forude. 

Det betyder kort sagt, min krop skal tilbage i sund og god form 🙂

Håber du har lyst til at følge med på min nye kurs, for et ved jeg, Byguldager er kommet for at blive.

Sharing is caring.

Knus

Vibbe

15 Comments

 1. Anja Adjoh
  13. juli 2017 / 16:11

  Tillykke med en beslutning, som lyder helt rigtig for dig 🙂 jeg tror, at ens ører, hvertfald dem, der vender ind mod sjælen, bliver en smuuule større af stress. Der venter dig helt sikkert en spændende fremtid, når du tør være autentisk mod dig selv.

  • Emmavibbe66
   Forfatter
   16. juli 2017 / 13:16

   Kære Anja
   Mange tak for din besked og sjov vinkel med ørene ind mod sjælen det billede kunne jeg godt lide.
   Skal du ikke igang med at skrive/digte sådan for alvor ? Du skriver så billedligt og godt.

   Ønsker dig den bedste sommer
   Masser af sommerhilsner
   Vibbe

   • Anja
    16. juli 2017 / 16:30

    jeg er skam “rigtig forfatter” og har to bøger på biblioteket og 3 bidrag i novellesamlinger. jeg elsker ordbilleder, og digte er små øjebliksbilleder på situationer. tak for roserne ♡

    • Emmavibbe66
     Forfatter
     16. juli 2017 / 20:28

     Nej hvor vildt. Hvad hedder dine bøger ? Dem vil jeg meget gerne læse.
     Rigtig god aften 🙂 sommerknus Vibbe

     • Anja Adjoh
      17. juli 2017 / 13:42

      Hej Vibbe
      Roman 1: Kelligans krig (2009)
      Roman 2: Jaget (2009)

      Novellesamling: Vintergækkerne nikker (2009)
      Novellesamling: Bag Adonais spejl (2011)

      Jeg håber, du fortsat vil skrive, for du har et letlæst og fængende sprog, som griber læseren. Du er dygtig til at blogge!

      Hav en rigtig dejlig sommer. Venlig hilsen Anja

     • Emmavibbe66
      Forfatter
      17. juli 2017 / 19:53

      Hej Anja
      mange tak, jeg vil glæde mig til at kigge nærmere på din bøger. Hvor er det imponerende.
      Hvor er du sød mange tak for dine rosende ord.
      Mange sommerhilsner og rigtig god sommer til dig også
      Vibeke

 2. Alita Annemone
  13. juli 2017 / 17:08

  Kære Vibbe. Husker tilbage på en snak vi havde for et par år siden til Venas fødselsdag. Du havde en masse tanker og ideer.
  Håber at nogle af disse bliver virkeliggjort.
  Jeg syntes du er skøn og modig ,- og jeg hepper på dig hele vejen.
  … og kommer du forbi Køgekanten … så giver jeg kaffe eller urtete .. eller noget 😜
  Kæmpekram til dig fra Alita

  • Emmavibbe66
   Forfatter
   16. juli 2017 / 13:14

   Kære Alita
   Hvor dejligt at høre fra dig og mange tak for at du følge med på bloggen, hvor dejligt.
   Ja det var så hyggeligt til Venas fødselsdag.
   Jeg håber mine tanker og ønsker bliver gjort virkelige. Det betyder så meget at du og så mange andre læser med på bloggen for det er en af de ting jeg ønsker nemlig at kunne tjene penge på at skrive.
   Du kan tro jeg giver lyd hvis jeg kommer på Køgekanten 🙂
   Ønsker dig den dejligste sommer.

   Masser af sommerhilsner
   Vibbe

 3. Annebeth Steffensen
  14. juli 2017 / 5:45

  Så dejligt at høre du er kommet så langt i processen. Jeg ønsker dig held og lykke med din nye periode af dit liv. Kærligste hilsner fra Annebeth.

  • Emmavibbe66
   Forfatter
   16. juli 2017 / 13:09

   Kære Annebeth
   Mange tak Annebeth. Vi ses i august og ønsker dig den bedste sommer. Masser af sommerhilsner Vibbe

 4. Anja
  14. juli 2017 / 5:47

  Kære vibeke . Tillykke med din som du skriver måske allervigtigste beslutning i dit liv .
  Jeg vil ønske dig så meget held og lykke 🍀🍀🍀 i dit liv fremover og håber så inderligt lykken og held vil tilsmile dig og din Frank og resten af jeres lille familie . Dette kræver jo virkelig mod at gøre men mavefornemmelse er en dyd og sommetider kan det virkelig mærkes om den er rigtig trods at fremtiden kan virke usikker . Kærlig hilsen en af dine gamle kollegaer ❤️ PS du ser fantastisk i i din røde kjole 💃🏻

  • Emmavibbe66
   Forfatter
   16. juli 2017 / 12:26

   Kære Anja
   Hvor er det dejligt at høre fra en af mine ynglingskollegaer:-)
   Mange tak for din søde besked. Ja vi er så klar til at lykken tilsmiler vores lille familie og det tror jeg på den gør på et tidspunkt. Vi er lige nu igennem vores mest udfordrende periode i vores liv, men vi kommer igennem for det vigtigste er, at vi har hinanden.
   Det bliver vildt spændende hvor fremtiden bringer os begge hen.

   Min drøm er at lave lidt forskelligt,og så at fortsætte med at skrive blog, som jeg elsker. Jeg håber en dag på at lave sponseret indlæg og tekster så jeg kan leve af bloggen også.
   Jeg håber du har det dejligt og stadig bringer glæde omkring dig i Clinique. For mig er du simplethen indbegrebet af Clinique og en super læremester.
   Husker stadig min uvidenhed med sample :-))))))

   Nyd sommeren skønne Anja og masser af hilsner Vibbe

  • Emmavibbe66
   Forfatter
   17. juli 2017 / 19:51

   Mange tak Annette og rigtig god sommer til dig
   Mange sommerhilsner
   Vibeke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.