2018 – Du skal være så velkommen

 

Kære 2018

(Reklame kan forekomme). Jeg er så klar til at møde dig, og kan faktisk næsten ikke vente for du har allerede lagt små godbidder ud til mig .

Ikke et ondt ord om din forgænger, men jeg må lige tilføje, at 2017 var noget af en mundfuld af prøvelser for vores lille familie, og vi ved godt, at det er i modgang at vi lærer, men kære 2018 vi føler os klogere nu 🙂

Så kære 2018, vi er så klar til at nyde…..

Jeg synes, at vi er blevet udfordret på den høje ende af skalaen og mange gange tænkte jeg på dig 2018, – kom nu snart, for jeg synes det var mega sejt indimellem.

2017 startede med en mavepuster

I januar sendte den Frank på dagpenge og i februar væltede jeg omkuld med en for 2. gang mentalt mavepuster af en stresssygemelding, som jeg havde fornøjelsen af indtil juli måned, og som var årsagen til, at jeg måtte sige farvel til min dejlige arbejdesplads efter 7,5 år.

Efter et år med dagpenge og sygemelding har vi prøvet og mærket, hvad der egentligt betyder noget og fået lært, at sige “det lyder rigtig hyggeligt, men nej tak” en sætning, der både kan siges for at passe på, at stressen ikke tager over igen, men også når pengene er små.

En tom tank var ordrene for 2017

Nu tænker du måske kære 2018, hvad kan jeg gøre og var 2017 så slem ?

Sigende for 2017 var det som, at køre på tom tank det meste af tiden. Med en mand på dagpenge og mig nede med alvorlig stress, var det med alle ekstra ressourcer i spil.

Omvendt, når jeg sidder her nu og gør status, er jeg mega stolt over, at vi kom igennem.

Vi er stadig gift 🙂 vi bor stadig i vores dejlig hus og vi har ingen alvorlige sygdomme.

Vi har hinanden, vores kærlighed, vores familie og venner. What¨s more to have ?

Vi er kommet igennem 2017, som blev året med kraftige storme, vulkanudbrud, tørke, men så sandelig også med masser af solskin, som ikke mindst venner og familie, formået at sende til os.

Læg dertil en masse dejlige stunder med venner, familie og ikke mindst min mors sommerhus i Ebeltoft blev en base for heling.

Vi havde også fornøjelsen af, at været både på Club La Santa med et skønt vennepar og besøge dejlige venner i Malaga.

Point of Return

Min turnaround kom i maj efter en tur til  Kreta med min dejlige veninde på rekretationsuge med Bettinna Delfs “En ordentlig oplader” ,som i den grad sendte min stressede hjerne retur til de højere himmelstrøg og en heling kunne begynde.

Så 2017 du har slet ikke været så slem, når jeg kigger tilbage, men er det ikke sådan, at når man er kommet kommet helskindet igennem noget, så husker man ikke smerterne så meget ?

Vi har begge fået en bunke erfaring med os fra 2017, som vi ikke ville være foruden og lærdommen er vi så taknemmelig for.

2017 – du var også givende.

Rødovre lokal nyt /christian

Jeg startede min drøm op den 25. september med en “Gå gruppe”, som her 3 måneder efter har 154 seje gå- medlemmer og vi går fast 2 gange om ugen og jeg elsker de turer og samværet. Det giver mig så meget energi, når jeg kommer hjem fra de gåture.

Jeg fik også sået et frø og den 2. januar starter jeg officielt hos Bettinna Delfs, som PA/marketingansvarlig og Frank har fået job og starter også den 2. januar JUBIIIIIII.

December åh – hvor var du sød

Jeg sluttede lige december af med, at lande min første samarbejdspartner her på bloggen, nemlig med CHANSON Denmark og jeg elsker allerede min ioniseringsmaskine  helt “VANDVITTIGT”.

Udlånt af Chanson Danmark

Den giver os det lækreste vand og rydder bl.a. op i mine affaldsstoffer ,så jeg er så klar til et “rent vandvittigt” år 2018 🙂

Året 2017 sluttede sørme også lige af med, at give en fattig rumæner min Iphone og dermed alle mine 3000 billeder indeholdende alle vores ferie, vores bryllup etc.

Så hvis der går en glad rumæner rundt og smiler med en iphone med rødt cover, så hils og sig jeg håber, at han er glad.

Men PYT, det er bare en telefon, men i samme moment må jeg dog sige, at når jeg sidder her og skriver dette blogindlæg savner jeg mine billeder så meget. Så I må tage til takke med gamle kendinger.

TAK FOR ALT 2017 og for alle de nye mennesker du har lukket ind i mit liv.

 

Kære 2018

Jeg glæder mig for vildt til at møde dig, og jeg har besluttet, at vi skal mødes med kærlighed, positivitet og masser god energi, for du kommer med dig, og jeg bestemmer jo helt selv, hvordan jeg vil modtage dig og det bliver med ÅBNE ARME og en kæmpe TRO på, at ALT ER GODT.

Vi starter godt ud sammen du og jeg, når jeg den 8. januar sammen med Bettina Delfs skal holde mit første foredrag nogensinde og så i min barndomsby Assentoft. Jeg skal tale om min vej ud af stressen og det bliver ikke uden sommerfugle i maven.

GODT NYTÅR

Kære bloglæser, af hele mit hjerte ønsker jeg dig et kærlighedsfyldt, smukt og helt forrygende 2018 og tusind tak for din opbakning.

Sharing is caring

Knus

Vibbe

 

1 Comment

  1. Susanne
    30. december 2017 / 21:02

    Jeg ønsker dig det mest fantastiske 2018, hvor alt lykkes og går op i en højere enhed. Du/I fortjener det så meget. Skål for 2018!🥂🍾🎉💕

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.