Mit største julegaveønske er blevet hørt

Mit største juleønske er blevet hørt.

(Sponsoret) . Jeg føler mig, som den heldigste pige i verden lige nu og ikke nok med mit største juleønske er blevet hørt, så har jeg også landet min første samarbejdsaftale med  Chanson Danmark.

Jeg kan næsten ikke være i min krop over, at denne ioniseringsmaskine fra Chanson nu rent faktisk er installeret i vores køkken …jubiiii.

Det er blot at drikke vand

Det er en enestående og utrolig nem måde, at øge kroppens hydrering, balancere kroppens pH-værdi, neutralisere frie radikaler, reducere træthed, øge energiniveauet, reducere smerter og opnå en forbedret sundhed.

Jeg har valgt, at sige ja tak til dette partnerskab med Chanson Danmark, fordi jeg ser det som en investering i mit helbred og et middel til at bringe min krop i balance, samt få et sundt indre miljø istedet for et “syret” indre miljø.

Jeg ser det som en investering i et godt helbred og sammen med min mand glæder vi os til at   drikke dette lækre ioniserede vand det og jeg lover jer at jeg vil skrive åbent og ærligt om mine oplevelser med Chanson vandet.

Det betyder, at når jeg som blogger får en partneraftale, skal jeg i forhold til lovningen/ombudsmanden skrive “sponsoret” i starten af indlægget ellers får jeg en vis legemsdel på komedie. Det skal jeg ikke nyde noget af 🙂

Samtidig betyder det også at jeg kan få lidt for den tid jeg bruge på at blogge og hvis du skulle få lyst til at gøre køb hos Chanson kan du udover at trykke på linket, bruge kuponkode “Byguldager” og så lægger Chanson 2 ekstra flasker i din indkøbskurv.

Det er jo VANDvittigt

Sådan har Frank tænkt længe, da han konstant hørte om mit ønske – en vandmaskine ? Hvad er der nu galt med det vand der kommer fra hanen ? 🙂

Intet, men hvorfor ikke indtage vand der har en beviselig indflydelse på en bedring af ens heldbred …? :

Han kunne forståeligt nok ikke helt forstå, hvorfor basisk vand kunne få mig helt op at flyve, men da jeg blev spurgt af Mette Marie fra Chanson om jeg ville lave et samarbejde med dem og hun begejstret fortalte om vandet med de mange antioxidanter og de fantastiske egenskaber blev nysgerrigheden vagt hos Frank også.

Jeg glæder mig så meget til at fortælle om vores vandeventyr og hvad vi synes om at være på “vandvognen”.

TÆNK !!!!! I en  liter vand er der antioxidanter svarende til 385 æbler eller 25 gulerødder WAUW.

Det er en enestående og utrolig nem måde at øge kroppens hydrering, balancere kroppens pH-værdi, neutralisere frie radikaler, reducere træthed, øge energiniveauet, reducere smerter og opnå en forbedret sundhed.

Og hvordan smager det ?

Helt ærligt, så smager det så lækkert og både Frank og jeg har drukket 2,5 liter idag, fordi det virker let at drikke og smager så skønt.

Jeg glæder mig så meget til at drikke meget mere vand og fortæller jer om det.

Sharing is Caring

 

Kh

Vibbe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.