Alter G – gang og løb i nærmest vægtløs tilstand

Alter G – gang og løb i nærmest vægtløs tilstand

(Sponsoret samarbejde) I dag har  Nordsjællandsportsfysioterapi    1 års fødselsdag og stort tillykke med fødselsdagen til Michael, som er ejer stedet og det er også ham, som træner mig hver torsdag.

KOM TIL FØDSELSDAG 

I dag inviterer Nordsjællandsportfysioterapi nemlig til fødselsdag og har du lyst til at prøve Alter G, få en prøvebehandling osv. så har du muligheden nu.

De fejrer fødselsdag i dag og inviterer til lækker fødselsdagskage, øl og vand og prøvebehandlinger.

Fredag den 4 Maj kl 14-17

Kig forbi Nordsjællandsportfysioterapi, og prøv deres AlterG, prøve og blive ultralydsscannet eller benytte et af deres super tilbud, som man kun kan benytte sig af idag.

Tilmelding her:

https://www.facebook.com/events/538792923151450/

Min første løbetur i Alter G – 5 uger siden

Jeg er på 5. uge igang med et forløb med det formål, at kunne kombinere mit dårlig venstre knæ, manglende muskelkraft i det venstre ben efter en operation for en diskusprolaps.

Jeg fik en méngrad på 12 % og lægens ord om aldrig at komme til at løbe igen, men det laver vi om på nu takket være super behandling og Alter G, som iøvrigt er udviklet af NASA.

Udover øvelser og behandling, genoptræner jeg i AlterG,  som er et løbebånd, hvor man kan reducerer ens kropsvægt helt ned til 50% og få denne skønne føles af nærmest vægtløshed.

Jeg ønsker Nordsjællandsportsfysioterapi den dejligste dag.

De bedste fødselsdagshilsner herfra og til dig, som læser med rigtig dejlig fredag.

Sharing is caring

 

Kærligst

Vibbe

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.