TRX Bootcamp 2 – vores søndagskirke

Foto By Guldager

TRX Bootcamp 2 – vores søndagskirke

(Betalt samarbejde) Nogle går i søndagskirke og vi går til TRX Bootcamp 2 hos Glenn Loizou Brændbjerg .

Vi har for 2 uger siden afsluttet TRX bootcamp 1, og det var en helt unik træningsform, som både Frank og jeg er faldet pladask for. Udover selve træningen er Glenn en stor del af, at træningen er et hit hos os.

I de 8 uger trænede Glenn os med et nærvær, og en passion for TRX, som sjældent set. Ingen tvivl hos os om, at han må være en af Danmarks dygtigste TRX trænere.

Vi blev udfordret konstant både på træning og kost, og det var topmotiverende, at Glenn sendte sms både før og efter træning for lige, at høre om vi var klar og ok. YES SIR !! og for at tjekke om hånden var kommet for dybt i sukkerskålen 🙂

Bootcamp 2 frem til 1. juli

Efter 2 ugers pause gik starten endelig i går for Bootcamp 2

Frank har seriøst stået ventende i startboksen på, at komme igang, hvilket jeg ikke har oplevet før med noget træning hos ham, udover at han altid sidder kampklar i sofaen til Champions league fordbold og  Formel 1 🙂

TRX Selvtræning

I lørdags gik det helt galt, der fandt jeg ham i haven med køkkenelastikker…..

 

Heldigvis er vi kommet på TRX Bootcamp 2 og med hjælp og støtte fra Glenn Brændbjerg og hans superdygtige makker Christina Diaz Hansen får I muligheden for, at følge Franks vej mod en sundere og stærkere krop på 8 uger.

I kan de næste 8 uger her på bloggen og på Facebook følge 50 årige Franks forløb.

Når Frank sit mål om, at komme i bedre form og blive en lettere udgave eller som han siger “få baby ud af maven “ 🙂 ?

Jeg bakker 100 % op og håber selvfølgelig også, at jeg selv kommer styrket ud og slankere ud efter de 8 uger, men det fokus er på Franks rejse.

Hør mere i videoen med de to skønne TRX trænere og Frank.

Har du fået lyst til også, at komme på Bootcamp 1, så er det imorgen tirsdag den 15.maj, at den starter og vi skal hilse og sige at der er 2 pladser tilbage.

Sharing is caring 💕


Kærligst

Vibbe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.