Omfavn din overgangsalder med skøn hud og humor

Omfavn din overgangsalder med skøn hud og humor

Omfavn din overgangsalder med skøn hud og humor sådan lyder vores kommende foredragsturne og jeg har glædet mig så meget.

Vi starter ud i København og kommer rundt i Danmark til 4 byer i alt. København, Odense, Ålborg & Århus

Træd ind i en verden af skøn hud og hjertevarm humor med vores kommende foredragsturné! 🎤🎉

Efter at have talt om overgangsalderen i mere end 20 foredrag rundt om i Danmark de sidste 2 år, ved jeg, at et drys humor gør at budskabet glider lettere ned.

“Omfavn din overgangsalder med skøn hud og humor”
……er overskriften på vores kommende foredragsturné, og jeg kan næsten ikke vente.

Jeg har glædet mig så meget til, at vi fortælle at vi kommer på turné igen.

På vores forårets turné med Matas “Det er Cool at være Hot” mødte jeg de sødeste kvinder der hver især kæmpede med symptomer i overgangsalderen og følte at de var alene i verden.
Og ingen må/skal føle sig alene i overgangsalderen. Der oplevede jeg, hvor vigtigt det er at blive ved med at sige det højt og være åben omkring den naturlige fase i livet.


“Alder er ikke en hudtype” – citat Anette Kristine Poulsen

Omfavn din overgangsalder med skøn hud og humor
Foto: Vibeke Silke Guldager

Få glød og lækker hud også i overgangsalderen.

Med garanti for både strålende hud og latterfyldte øjeblikke 😄, har vi også den ære at have den fantastiske hudekspert Anette Kristine Poulsen med på holdet.

Da vi mødtes med Anette Poulsen, hjernen bag BeautySpace.dk var himlen blå og humøret højt en majdag, da vi besluttede os for at skabe et uforglemmeligt foredragssamarbejde.

Glæd dig til at møde Anette Kristine Poulsen hun ved alt om huden.

Bedre hud med årene
Foto.Vibeke Silke Guldager

Du kan godt begynder at glæde  dig til at møde Anette Kristine Poulsen, for er der nogen der ved noget om hudpleje, så er det Anette.

Måske du  allerede kender hende som forfatteren bag bestsellerne  “Bedre hud med årene” og “Seriøst bedre hud” ?. Fantastiske bøger med det rene guf af viden om huden – altså hvis du spørger mig 🙂

Med hendes platform BeautySpace.dk der følges af tusindvis, og hendes rolle som skønhedsredaktør på Børsen samt fast tilknytning til Go’ Morgen DK, har vi den ære at have hende med på vores turné.

Vi er utroligt taknemmelige for, at Anette tager med os på denne rejse, og jeg er sikker på, at hendes gode humør vil bidrage til masser af smil og latter.

 

Foredragsturné “Omfavn din overgangsalder med skøn hud og humor”

Marianne fra Bidro og jeg har én mission: At gøre overgangsalderen til et åbent emne, beriget med ærlig snak og humor. Vi havde tidligere fornøjelsen af at samarbejde med Matas på vores turné kaldet “Det er COOL at være HOT” i både 2021 og 2023.

Denne gang har vi tømt sparegrisen og sat alt ind på foredragsturnén og vi står selv bag arrangementet, i samarbejde med Scandic hoteller, som afholder vores foredrag i deres  dejlige omgivelser.

🎤 Foredragsturné: “Omfavn din overgangsalder med skøn hud og humor” 🎤

Er du parat til underholdning og konkrete redskaber til en friskere hud og en lettere overgangsalder?

Vi tre passionerede ildsjæle, står klar i startboksen til at dele vores viden om bedre hud, kosttilskud og overgangsalderens rejse ud til dig.

Er du klar til at blive underholdt og gå hjem med værktøjskassen til en friskere hud og en lettere overgangsalder ?

Marianne og jeg er på en mission om at åbenhed og italesættelse af overgangsalderen og havde fornøjelsen af at være på foredragsturnén  i samarbejde med Matas, som vi kaldte  Det er COOL at være HOT”  i både  2021 og 2023.

Jeg er på en MISSION og ikke af den hemmelige slags, men en mission, hvor jeg sætter ALT ind på åbenhed og ÆRLIG snak til medsøstre og mænd om den kære – og for mange svære overgangsalder.
Alt krydret med en humoristisk vinkel og så skal ud på en  “flyvetur” og hvor destinationen er overgangsalderen 🙂

Mød Marianne Danielsen, indehaver af Bidro.

Marianne er min herlige wingwoman i overgangsalderens univers og vi har haft de meste fantastiske snakke og grin når vi har kørt Danmark rundt på vores foredragsturné.

Udover at fortælle om sin egen overgangsalder sætter Marianne fokus på, hvordan man ved hjælp af kosttilskud kan få en lettere overgangsalder. Marianne fra Bidro står bag udviklingen af diverse kosttilskud rettet mod kvinder og overgangsalderen og forklarer, hvad hun kræver af sine kosttilskud.

Hvem er foredraget henvendt til:

Foredraget er for alle med hud, men mest for dig, der ikke længere er den yngste i klasselokalet og som savner konkret viden om elastiske betræk – huden – og alt det, der følger med at være midt i livet.

Som Anette siger: “Alder er ikke en hudtype”

Kom og mød os alle tre og få værktøjskassen til at afkode, please og opgradere din hud.
Sæt dig til rette, gør dig klar til at grine og ikke mindst blive klogere på bedre hud – hele livet samt en lettere overgangsalder.

Sådan får du fat i din billet

Vælg din by og bestil dine billetter direkte via Billetto:

København/ Mandag den 23. Oktober

Odense/Onsdag den 25. Oktober

Ålborg/Mandag den 30. Oktober 

Århus/Onsdag den 31. Oktober

Jeg håber så meget vi ses 🙂 og Ups jeg glemte helt, at der er selvfølgelig også en super lækker goodiebag til dig.

Vidste du at…..

at der er ca. 400.000 kvinder i overgangsalderen, og alligevel er det et tabu.
Mange føler, at de er alene med hormonelle udfordringer. Med svedeture og humørsvingninger, tørre slimhinder, tør hud, tør humor og manglende sexlyst

Tak for at følge med på her på min blog.

Hold dig opdateret med mit nyhedsbrev direkte i din indbakke eller følg mig på Instagram og Facebook under Byguldager.dk.

Instagram: href=”https://www.instagram.com/byguldager.dk/”>instagram Byguldager.dk

Facebook Byguldager.dk

Husk at omfavne din overgangsalder og livet50+.

Kærligst

Vibbe

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.