Der er gået fisk i den

 

Der er gået fisk i den

Januar er fyldt med masser af gode råd om sundhed og hvordan vi hurtig kommer i form og få tabt de kilo julen har givet os, som ekstra gave

På min vej mod, at få min krop tilbage i balance har jeg stødt på to ting,som  jeg aldrig har lyst til at undvære i mit liv, og det er Omega 3 og basisk vand.

Min krop bliver aldrig sund og holder sig rask i mange år frem, hvis jeg er fyldt med ubalance i kroppen, for er der ubalance og mangel på Omega 3, så bliver min krop hjemsted for diverse inflammationer = med smerter og der har jeg været.

Et Stort NEJ TAK til det og heldigvis tog jeg den bedste beslutning for et halvt år siden, og gav min krop og hoved den bedste og reneste Omega 3 olie, der findes og som har så meget evidens bag sig.

Omega 3 – det vigtigste næringsstof, da din krop bruger omega 3 i næsten alle væv. Hjerte/kar systemet, hjernen, huden, leddene, senerne, immunsystemet, fedt-balancen, hormonbalancen m.fl.

Jeg kan nu mærke de gavnlige effekter af, at min krop er blevet fyldt op med det rigtige fedtstof.

Efter brandslukningen i mit hoved, hvor der var så stor mangel på fedtstoffer til min hjerne efter min stressforløb, at mit hoved sugede alt Omega 3 lige fra start, mærker jeg nu andre fordele ved olien.

Af hjertet tak for:

at mine skinneben aldrig har “fiskeskæl” mere,
at tågen i mit hoved er lettet,
at min sukkertrang er mindsket,
at jeg kan gå mine gåture hver dag
og styrketræning, uden at mit knæ hæver op til dobbelt størrelse.

Helt i knæ

En søndag i november 2016 endte jeg på skadestuen med hævet knæ og smerter, kun forudsaget af en bowlingaften.

Efterfølgende blev det til et par dage med krykker og derefter adskillige behandlinger hos en super dygtig fysioterapeut, men vi måtte vi tilsidst overgive os og jeg blev henvist til en knæspecialist.

Vildt at tænke sig, at i december 2016 fik jeg en binyrebarkhormon indsprøjtning hos en knæspecialist, med henvisning til efterfølgende, at komme en gang om måned i et halvt år.

Sådan så mine  knæ ud det meste af november og december  2016

Heldigvis blev det kun til ene gang og nu træner jeg på fuld styrke og har ingen knæproblemer.

Pludselig er det blevet en selvfølge for mig, at mit knæ og hoved fungerer optimalt igen ( hovedet- ja der vil altid være nogle der stille spørgsmål til det )))), derfor er det vigtig at jeg husker på, hvor meget det faktisk er gået fremad.

Derfor hejser jeg mit TAKNEMMELIGSHED FLAG i dag for hvor langt jeg egentlig er kommet på min vej tilbage i balance og til en sund krop.

Omega 3 har for mig skabt en balance i min krop, så den har kunnet komme af med inflammationen og nedbringe syren i min krop. Her finder du et tidligere blogindlæg om Omega 3.

Så tusind tak for, at der findes dette rene og mest veldokumenterede kosttilskud, som giver så meget værdi.

Jeg sidder simpelthen på en taknemmelighedspude i dag over mit liv, min krop og den velvære jeg mærker og jeg vil fortsætte min dag med fokus på taknemmlighed.

Jeg fortæller meget gerne om mit energifyldte basiske vand, men det bliver i et andet blogindlæg. Jeg kan blot løfte sløret for, at trods kun 4 uger på bagen herhjemme, er det ren kærlighed

Af hjertet tak til dig for, at følge med her på bloggen.

Sharing is caring.

Ønsker dig en vidunderlig dag

Knus Vibbe

3 Comments

 1. Anja
  20. januar 2018 / 18:56

  Fisk er en gos ting. jeg holder mig dækket med fiskepålæg dagligt og har faktisk ikke bøvlet med ledsmerter siden, jeg startede på det. det er et effektivt smøremiddel – fiskeolie i alle former 🙂

  • Emmavibbe66
   Forfatter
   24. januar 2018 / 16:45

   Hej Anja

   Så godt. Bare det er den gode omega 3 fra vildt fisk og ikke opdrættet, da de desværre er på soya og penicillin piller. Det ønsker vi jo ikke vi vores snart sunde kroppe 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.