Fiskeolien, alle taler om

Fiskeolien, alle taler om

Fiskeolien, alle taler om, sådan jeg har oplevet det indenfor de sidste par måneder. Næsten uanset, hvor jeg har været, er talen faldt på Fiskeolie. Mine damer og herrer, fiskeolie, undskyld har jeg været frosset ned ?, hvornår er det blevet så “hot” et emne ? 🙂

Jeg har været så beriget, at have været på rekreationsferie på Kreta med Alkaline Living og på Club La Santa, og begge steder har jeg mødt meget kompentente behandlere tale i høje toner om fiskeolien Pure Arctic Oil.

Inden jeg tog på disse rejser havde jeg hørt så meget positivt om Pure Artic Oil, gennem Hanne Dahll fra Dahl PR og Anne Dorte Wæver fra Center for Refleksterapi, men helt ærligt så var jeg tvivlende på, om fiskeolie lige var mig, da jeg synes, at jeg i forvejen tog et hav af kosttilskud også grundet min stress. (og så havde jeg dårlig erfaring med lugt/smag af fiskeolie).

Som smurt i olie

Men jeg skulle blive klogere 🙂 Nogle gange skal man rejse ud for at blive helt overbevist, og dette skete for mig, da jeg hørte Bettinna Delfs, opfinder af Alkalineliving og med over 30 års erfaring i sundhed og ernæring, og efterfølgende Sally Walker, med stor indsigt i hormoner tale så begejstret om denne fiskeolie, ja så var mit valg rigtigt.

Hvorfor tage fiskeolie ?

Får du fisk nok ? Jeg gør ikke, selvom jeg elsker fisk og prøver, må jeg indrømme at ofte har fiskefileten været en tur i “tryllebrønden”, og både Nationale og Internationale sundhedsorganisationer, læger og forskere over hele verden anbefaler os, at vi tager fiskeoliekosttilskud for at holde sig sund og undgå at blive syg.

Omega 3 – det vigtigste næringsstof, da din krop bruger omega 3 i næsten alle væv. Hjerte/kar systemet, hjernen, huden, leddene, senerne, immunsystemet, fedt-balancen, hormonbalancen m.fl.

Det er derfor yderst vigtig at have nok omega 3 for, at kroppen fungerer optimalt.

Fæl lugt og smagen af rådden fisk ? 

Billede af monicore fra Pixabay

Har vi ikke alle prøvet at presse en fiskeoliekapsel ned, fordi ens far insisterede ? eller forsøgt at sluge det fedtede olie, hvis lugt og smag bragte en til tælling og med, et “fy for pokker”, aldrig i livet attitude gør jeg det igen :-).

Det lyder som betalt reklame, men nej, hånden på hjertet, hvis jeg drak Pure Arctic Oil med bind for mine øjne, ville jeg være i tvivl om, det var fiskeolie.

Det smager af ingenting og er meget nemt at sluge. Det er så delikat, at du endda kan komme det ovenpå din mad. Selv Frank tager Pure Arctic fiskeolie, og tro mig han kan knap tage ren citronsaft.

Grundet mit stressforløb har bl.a. min hjerne brug for fedtstof, og hele kroppen trænger, så jeg glæder mig til at mærke de gavnlige effekter af olien, som vil vise sig i løbet af de næste par måneder.

Jeg hører så mange succeshistorier om migræne, der er blevet meget bedre, gigtfingre, der kan bøje igen, knæ, ben i bedring, sukkersyge der er blevet bedre etc. Så spændt for hvad den gør for mig.

Jeg vil løbende fortælle jer, hvordan fiskeolien påvirker min krop/helbred i løbet de næste 6 måneder.

Hvad er EQ Pure Arctic Oil ?

EQ Pure Arctic Oil er en fiskolie af meget høj kvalitet, som stammer fra torskefiskeri i det kolde, næringsrige ishavet.

Produktionen af olien starter allerede ombord på fiskebåden, hvilket betyder, at Omega -3 olien er helt frisk. Olien er på flaske indenfor 4 timer. Den er MSC certificeret hvilket betyder bæredygtigt og det opnåes kun ved at overholde nogle meget skrappe krav.

Olien opfylder de strenge fremtidige EU-krav.

Under 1% af befolkningen har et optimalt omega 3 niveau. Eqology tilbyder faktisk at teste dit omega 3 tal gennem en blodprøve.

Hvad koster Pure Atctic Oil ?

Pure Arctic olien koster 399 kr. pr. flaske, hvis du køber den enkeltvis, men din pris kan blive 329 kr.

Eqology tilbyder dog rabat, hvis du køber et forløb på 6 måned. Grunden til dette er, at det tager ca. 6 måneder, at få dit omega 3 niveau op på optimal niveau. Når dit omega 3 niveau er optimalt vil du mærke en forskel i din krop. ‘

Det er din vurdering, om du ønsker at fortsætte eller opsige dit abonnement derefter, og du kan til enhver tid komme ud af det.

 Køb Pure Arctic Olien her:

Sådan gør du:
– Gå ind på Eqology
– tryk på “pure arctic olie” eller login og under ny kunde bruger du følgende EQ-sponsor ID4276934

– Find din ønskede vare
– Tryk “tilføj i din indkøbskurv”
– Tryk på “gå til kassen”
– Skriv  som EQ-sponser ID – du får hermed dette nummer  :4276934
– Udfyld dine personlige detaljer
– Vær opmærksom på, at du skal godkende 2 gange, både dit betalingskort samt dit køb.
– Tryk på min konto, så kan du se din ordre

Vigtigt – Pure arctic oil kan kun købes via firmaets hjemmeside.

Rigtig god fornøjelse og jeg håber du er klar til at få fisk nok 🙂

Har du spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte mig.

Sharing is caring

Knus

Vibbe

 

FÅ MINE SENESTE BLOGINDLÆG

Få mit seneste indlæg direkte i din indbakke ved at indtaste dit navn og e-mail.

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails med nyheder, tilbud og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.
Læs min privatlivspolitik.

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.