Verdens største legeplads – Club la Santa

Club la Santa /foto By guldager

Verdens største legeplads Club la Santa, hvor vi havde fornøjelsen at tilbringe en super aktiv familieferie i juni i år og her midt i oktobervejret med blæst og regn er det så dejligt at drømme sig tilbage til dette inferno af sportsaktiviteter, varme, smil hvorend man kommer, en service i top og trods ressortet størrelse med plads til 1600 mennesker, er der plads og luft til alle.

Club La Santa – er Ferien du ikke vil hjem fra

Vores første familieferie udenfor Danmark og så til Club la Santa – hvor heldig kan man lige være.

Vi er, som I ved en sammensat familie, Frank på 49 år, far til Sofie på 18 år og Emma på 12 og jeg bonusmor/hustru på 50 år, det var min 5. gang på La Santa, Sofies 2. gang og så de to “la Santa jomfruer ” 🙂 Frank og Emma.

Alt for Damernes Bootcamp i maj 2015

 

Sofie på 18 år og jeg var afsted på den fantastiske “Alt for Damerne Bootcamp tur sidste år i maj 2015, hvor 60 sporty og glade kvinder boltrede sig i alverdens sportsaktiviteter.
Dengang var Sofie, lad mig bare sige det lige ud, på ingen måde sporty, sport var  Rittersport, Faxekondi og Eurosport 🙂 Men denne tur fik Sofie i trænningstøjet.

Hvorfor valgte vi Club La Santa ?

Meget enkel svar – fordi jeg er “tatoveret med et grøn la santa logo i rumpetten “og har talt så begejstret om la Santa, når det er blevet nævnt. Det er i min verden – Verdens bedste legeplads  for både børn og voksne .

Københavns lufthavn, spændingen lyser ud af os, især Emma kan slet ikke være i sin lille krop, så meget glæder hun sig 🙂ANKOMST

 

 

Vi var knap nok landede før vi havde fået snøret sportsskoene og klar til første aktivitet. Et sjældent billede af sko i ro – for man kan simpelthen ikke sidde stille med det inspirerende program Club La Santa tilbyder.

Ugens program var nøje studeret hjemmefra og vi vidste alle lige præcis, hvad vi gerne ville og så stressen nærmest piblede på panden da vi først kom igang.

Ih altså det vil jeg også gerne prøve, men det er jo på samme tid, som min svømmeundervisning etc.” Ja, mange valg at tage, og så lokkede den store indbydende pool også meget og heldigvis fik vi tid til det hele.

Vi havde den bedste familieuge man kunne tænke sig. Det at samle sig om sport giver en masse oplevelser med sig, en masse grin, latter, ivrighed, sammenhold og konkurrencegenet kommer i den grad i spil uanset om det var spil 500 på terrassen, leg i poolen eller det var på den smukke velplejet minigolfbane,

Paddletossede familie

Vores familiefavorit var uden tøven Paddle tennis, et suverænt spil, hvor alle kan være med og en kombination af tennis og squash.

Billedet viser vores Paddle tosset vi blev 🙂 vi spillede til kl. 22.00 om aftenen til lyset blev slukket og så kunne Frank og jeg lige nå en single kamp kl. 08.00 om morgen inden morgenmaden kl. 09.00

img_5442

 

Hygge på vores terrasse efter en aktiv dag med masser af sjov og leg.

oel

Tusind tak Club La santa for en helt forrygende ferie. Alle de skønne dygtige guider der atlid møder en med et smil, service personalet på restuaranten, baren eller hvor man nu færdes.

Club la Santa er som et stort sportsstævne, der er plads til alle uanset alder, størrelse og uanset om du minus sporty, amatør eller professionel, eller bare vil nyde poolen og læse en god bog, alle er velkommen.

Vi siger af hjertet tak Club La Santa for en pragtfuld uge og vi kommer tilbage, så snart vi har fyldt sparegrisen op igen.

Har du fået lyst til at se mere fra vores tur så følg med på bloggen de næste par dage, hvor jeg sætter fokus på min families yndlingsspot på Club la Santa.

 

fullsizerender

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.