Minus 11, 7 kg på 4 måneder

Foto.By Guldager

 

Reklame. På 4 måneder er det lykkedes Frank, at få et vægttab på 11,7 kg.

Et meget imponerende resultat og jeg er så megastolt af min mand.

Da Frank gik på vægten august i år(2018), sagde vægten 110 kg og i december (2018) viste den 98,3 kg.

Vi har gået til TRX bootcamp sammen og efter vores mening er Danmarks bedste TRX trænere Glenn Brændbjerg og hans makker Cristina Diaz Hansen, og vi er ikke alene om det mening.

Udover, at de er blandt de 5 bedste TRX uddannede trænere i Danmark, er de topmotiverede og bringer så meget energi rundt til hver og én på holdet.

Som I har kunnet se løbende gennem de mange måneder, både her på bloggen, og på min facebook side By Guldager har Frank sat fuld fokus på, at komme under de 100 kg og det lykkedes.

 

Foto Byguldager

Frank gik fra 114 kg i marts til 98,3 kg i december

Du kan se med her i videoen, da Frank fik sin sidste vejning den 19. december i 2018, og han viste ikke om han ville nå målet om under 100 kg.

 

Dog var hele vores familie ikke i tvivl, eftersom han den sidste uge gik så meget op i det, at jeg troede det også indebar ilt telt i haven, og konstant saunagus.

Fra sofamand til træningsmand

Ingen tvivl om, at jeg har fået en ny mand, der er blevet opdateret til en toptunet, stærk, sund, og meget glad version.

Det har været en fornøjelse at se kiloene rasle af Frank, se hans krop ændrer sig, humøret og energien stige, men allermest at hans meget HØJE blodtryk nu er helt normalt.

Det gør så godt helt ind i hjertekuglen, at Frank valgte at investere så meget i sin sundhed, og dermed i vores fremtid sammen.

Foto Byguldager

Glenn knækkede koden til vægttab for Frank

Denne rejse, som Frank har været på, kunnet han på ingen måde have gjort alene.

Glenn har formået, at knække koden til Frank, så han fik rumpen op fra sofaen, nougatmusen væk fra skuffen og ind kom istedet meget mindre portioner mad, væk med sukkeret, mere vand og masser af energi til træning.

 

Foto Byguldager

 

Min rejse

Selv har jeg oplevet, at få meget mere styrke, min krop har fået jævnet de bløde runde håndtag, bukserne strammer ikke mere, masser af træningsenergi og lyst til at nå mit mål om minus 10 kg.

Jeg har smidt 19 cm og ca. 5 kg siden før sommer.

Jeg er så ramt af min overgangsalder, og masser af koks i mine hormoner, som jeg arbejder stærkt på, at få rettet op på med hjælp fra den super dygtige hormonekspert Sally Walker.

Sally har sagt “fortsæt som du gør nu med at træne” og så kommer vægttabet inden for et halvt år, når din krop er i balance. Det sker ikke før, da din krop er stresset og i underskud af diverse hormoner.

Du kan følge Sally Walker- din hormonekspert på facebook og Instagram.

Så jeg ser fremad og hænger i 🙂

 

Det sidste ord får Frank

“Mine arme kan slet ikke komme ned, og mit blodtryk er faldet, og denne skønne kombination af en fantastisk træner og en helt unik træningsform har i den grad fået mig motiveret.

Måske sidder du og tænker “Det kender jeg godt” , så vil jeg blot sige, sæt i gang for så kommer energien, den kommer ikke ved at blive siddende i sofaen. Det ved jeg alt for godt – jeg var nærmest groet fast.

Har du fået lyst til at prøve kræfter med TRX træning syntes jeg du skal give Glenn et kald og melde dig til den næste bootcamp, som starter op i januar 2019.

Der har været så mange fordele, men én af de helt fantastiske ting er, at Vibber og jeg har kunnet træne sammen.

Mit projekt er først lige startet og jeg fortsætter, da mit næste mål er, at komme under 90 kg.

Se med på By Guldager eller facebook, hvor livet på vej under de 90 kg bliver fulgt tæt og der kommer løbende opdateringer.

Iøvrigt smed jeg også lige 28 cm rundt omkring på kroppen.”

 

Til allersidst vil jeg sige jer tusind tak for, at følge med på bloggen og vores TRX rejse.

Jeg ønsker jer alle et forrygende og lykkebringende nytår.

Sharing is caring & kæmpe knus Vibbe

 

foto Bahne creative /byguldager

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.