Velkommen til min nye blog

 

Foto: Privat

Så skete det – jeg er gået i luften med min første blog og hermed er en gammel drøm gået i opfyldelse.

Takket være et skub fra en kær veninde er jeg blevet “the new kid in the Block” 🙂 Jubiiii – og jeg skal gøre mig så meget umage så du måske får lyst til at blive hængende i “bloggen”

Hvorfor så denne blog og og hvorfor så NU ?

Svaret er enkelt – jeg er i en alder af 49 år netop blevet gift for første gang i mit liv. Det skete den 15. august i år og jeg sagde, nærmest råbte 😉  et rungende JA til min soulmate Franck. Mit livskærlighed og med et er mit liv blevet forvandlet til et endnu mere pragtfuldt, kærlighedsfyldt, berigende liv, men også udfordrende og hamrende sårbar, for nu er der også to pragtfulde bonus piger på 11 og 17 år inde i mit liv og hjerte.

Jeg har indtil for 2,5 år siden levet mit liv som on and off single, boet med et par mænd undervejs, dog ikke samtidig og har været både happy single og utålmodig single. For hvad med egne børn? men det blev det desværre ikke til. Jeg har hele tiden tænkt det kommer nok, når jeg bliver voksen …

Nu står jeg her på tærsklen til at runde de 50 år mere præcis den 26. januar 2016 og så er man vel voksen ?

Eller er man ? Jeg står ihvertfald med følelsen af at mit liv først lige er begyndt og hele den skønne pakke er kommet til mig i den helt rigtige form.

I pakken er der 2 skønne bonusbørn, ekskone med dertil hørende udfordringer, en krop der kræver ekstra eftersyn, da tingene er begyndt at rejse sydpå, læsebriller der snart er mere på næsen end i tasken, svedperler på pande og overlæbe, som kommer på de mest ubelejligede tidspunkter, så der viftes med alt fra papirclips til tebreve og jeg overraskes hvergang over mit spejlbillede med ordene, hvem i alverden er hun ? 🙂

Jeg har en indre konstant overbevisning om, at jeg er meget yngre end jeg i virkeligheden er, så derfor er de snart 50 år ved at påvirke mig, for så jeg vel ved at være voksen eller ?

Mine tanker har fået nyt indhold

Hvor mange år har jeg tilbage på arbejdsmarkedet ? Hvad vil jeg gerne opnå i livet ?, Hvad er mine drømme ?Hvad er meningen med livet? Skal min tøjstil ændres ? etc…

Fødselsdagsønskerne er blevet til “et godt helbred” – hov det var jo det min mormor altid ønskede sig….

NEJ NEJ STOP… Mit liv er jo lige startet – og de nye tanker pisker rundt på første sal om alt og intet og alligevel med de store bogstaver -LIVET SKAL LEVES NU, det er jo ikke en nedsmeltning med en ny spændende periode.

50érne er jo de nye 40ér :-))))

Kender du til lignende  følelser, tanker ?

I min blog vil jeg råt for usødet, med et glimt i øjet og krydret med lidt humor og forsøge at give dig et indblik i, hvordan jeg oplever det er at være på vej mod de 50 år samtidig med følelsen af, at mit liv først lige er startet med mand og bonusbørn.

Velkommen til  mit univers – 49 plus -er man så voksen

X1002593

Hjerteknus Vibber

 

 

 

8 Comments

 1. Lise-Lotte
  11. oktober 2015 / 21:42

  Tillykke med din blog. Jeg ønsker dig stor succes med både bloggen og det kommende nye årti 😉

  Hjertekram til dig <3
  Lise-Lotte

  • Emmavibbe66
   Forfatter
   14. oktober 2015 / 18:19

   Kære liselotte

   tusind at tak for din hilsen og dit ønske for mig og fremtiden. Jeg håber du fortsat vil følge mig.
   rigtig dejlig aften til dig.
   Kh Vibbe

 2. Lene McCurdie
  12. oktober 2015 / 6:40

  Sejt Vibeke 👍 Det glæder jeg mig til at følge. Du er så positiv og skriver godt ❤️ Knus

  • Emmavibbe66
   Forfatter
   14. oktober 2015 / 18:21

   Kære Lene
   mange tak for din kommentar og de søde ord.
   Dejligt du vil følge mig.
   Velkommen til byguldager.
   Håber også har det godt.
   Kh Vibbe

 3. Leif Boel
  12. oktober 2015 / 10:02

  hej Vibbe , det var godt nok noget af en blog du ligger op. tillykke med den.
  Jeg håber du får et rigtig god fremtid sammen med Frank , det fortjener du og dejligt at du kan køre noget humor ind over. Der sker meget med en når man passere de 50 år , men bare man beholder et ungdommelig sind , kan vende det negative til noget positivt så skal man nok klare det Hils Frank og god vind fremover. Leif

  • Emmavibbe66
   Forfatter
   14. oktober 2015 / 18:24

   Kære Leif
   Hvor er det bare sødt af dig at kigge forbi min blog og kommertere på den med sådan nogle søde ord.
   Du har helt ret det handler om at tænke positiv, det hele styres af øverste etage 🙂
   Skal hilse igen fra Frank.
   Hils Ruth mange gange.
   Kærlig hilsen
   Vibbe

 4. Susanne
  18. oktober 2015 / 21:00

  Stort tillykke med din blog du dejlige kvinde på 49+😘
  Som din 3 måneder yngre veninde har jeg blot tænkt mig at læne mig op ad dine erfaringer og liste i dit fodspor ind i det næste årti. Stoler på at du kan guide mig sikkert igennem. Og kunne vi efterlade hedeturene i 40’erne, er jeg sikker på, at 50’erne har potentiale til at blive sjovere – og ikke mindst kønnere😅
  Glæder mig til at følge med, såvel online som offline. Din Sus💕

  • Emmavibbe66
   Forfatter
   19. oktober 2015 / 13:48

   Kære skønne Sus
   Jeg vil nyde at have dig på sidelinien også online 🙂 og det er jo altid garanti for sjov og skæg i gaden og så betyder alderen ingenting. Jeg er af samme overbevisning 50 érne bliver endnu sjovere for så falder vores syn endnu mere i styrke og alt bliver lækre at se på :-))) afhjertet tak for du også er online på min blog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.