Velkommen til gæsteblogger Ini Hein Reinhardt

ini

Mit navn er Ini og jeg arbejder med personlig effektivitet i alle afskygninger.

I de nogle-og-tyve år jeg har været i reklame-, detail og mæglerbranchen, har det altid været min største motivation at nå i mål, primært salgsmål eller projekter der skulle klares inden deadline. Derfor var jeg altid ude efter smarte tips og tricks til at komme hurtigere eller smartere i mål uden at gå på kompromi og derved være endnu mere både produktiv og højeksekverende.

Som rådgiver og coach, har jeg set mange mennesker, der har været lidt for fortravlede. Oftest er dette et tegn på der er ubalance – på en eller flere livsområder – både privat og arbejdsmæssigt. Derfor er det vigtigt at skærpe ens fokus på, hvad der virkelig er vigtigt i ens liv. Effektivitet handler ikke om at løbe solen sort, men at opnå det man virkelig ønsker – samtidig med at man har ro, overblik og overskud.

Idag har jeg viet al min tid på, at andre kan få mest muligt ud af deres.

Jeg vil glæde mig til at dele effektive tips og tricks med dig her på bloggen.

Vi ses her på byguldager.dk eller personal-performance.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.