Vægttab med kaffe

Vægttab med kaffe

Det lyder næsten for godt til at være sandt vægttab med kaffe, men sådan lyder historierne om dette basiske kosttilskud, blot ved at skifte til 2 kopper basisk kaffe om dagen.

Som tidligere nævnt her på bloggen forsøger Frank og jeg, så vidt det er muligt at leve på basisk kost, således vores Ph værdi er i balance.

Vi ønsker en masse gode år fremover med energi og en lettere krop og i min søgen efter basisk kaffe til Frank stødte jeg på denne kaffe, som er 100 % naturligt.

Frank og jeg besluttede, at det måtte vi prøve i sundhedenstjeneste og på vej til en lettere og sundere krop, har vi derfor valgt at investere i et forløb og da min gode veninde hørte om vores projekt var hendes reaktion “Jeg vil også være med “

Vi er 3 der er strandklare næste sommer 🙂

 

Frank, min veninde Mette og jeg har valgt, at teste denne basiske kaffe, fordi vi ikke kan lade være og er vilde med basisk kost og fordi jeg ved, hvor meget en netraul pH værdi betyder.

Er du nysgerrig på basisk kost så klik på Bettina Delfs Alkalineliving eller læs mit blogindlæg.

Jeg drikker ikke kaffe, hva så ?

Da jeg ikke drikker kaffe er der heldigvis en variant til mig, nemlig den basiske limonade, som jeg har valgt at teste og en drik til om natten som skulle forbedre min søvn og  samtidig booste mit immun forsvar, og er der noget jeg mangler, så er det at sove igennem om natten, efter 4 måneder med stress i kroppen.

Kort om basisk

I normal kaffe er der så meget syre og for at få en sund, slank og stærk krop er det vigtig, at holde pH værdien i balance, hvilket opnåes med en basisk kost.

Jo mere basisk din krop er jo færre inflammationer og smerter har du i din krop og din krop kommer i balance, hvilket også ses på vægten.

Det pirrede selvfølgelig min interesse, da min veninde præsenterede mig for basisk kaffe, og sagde 2 kopper om dagen,  giver dig både et energiboost og et vægttab og er basisk.

Nærmest, som et Kaffe Kinderæg – 3 i en 🙂

Vi tester og giver feedback hver tirsdag.

Både Frank og Mette har sagt ja til én gang om ugen, hvilket bliver tirsdag, åbent og ærligt at fortælle om deres oplevelser med dette naturlige og basiske kosttilskud.

2 kopper kaffe & vægttab

Vi har alle det til fælles, at vi har brug for et boost til et vægttab og på energien.

Vi ved godt dette ikke er et hurtigt fix, men et tilskud til vores omlægning af kosten og den daglige motion og så må det tage den tid det tager.

 

Vi tester:

 

Mette, skøn og frodig kvinde på 50 år

Status: har nattevagt hver 2. uge og har brug for energi og vægttab – starter i uge 32.

Vægt: vejer 125 kg

Mål: At få et vægttab på 50 kg og et energiboost

 

Frank, lækker mand med mest af sin vægt omkring maven

Status: Har været igang siden mandag den 10. juli

Vægt : Vejer plus 100 kg.

Mål: Ønsker at tabe sig 10 kg

 

Vibbe (mig selv ) ønsker at komme i balance efter stressforløbet, og få søvn tilbage igen og minus på de ekstra kilo

Status: Start tirsdag 17. juli.

Vægt plus 90 kg.

Mål: Ønsker at tabe mig 15 kg

 

Hvis du har lyst til, at vide mere om dette basiske kosttilskud i form af kaffe og limonade, så kan du kontakte mig på 3162 0888 eller klik på linket her. 

Se med på bloggen hvor vi hver tirsdag, fortæller om vores testperiode.

Jeg er meget spændt på, hvordan min krop reagerer på dette kosttilskud, for er der noget jeg gerne vil have, så er det kroppen i balance.

Du er mere end velkommen i min lukkede facebook gruppe Krop og vægt i balance“, som har fokus på at få balance, gode tips, før og efter billeder og en masse info omkring dette basiske kosttilskud.

Har du lyst til at prøve kaffen så er du velkommen til at kontakte til mig på vibekesilke@gmail.com eller 31620888.

 

 

Sharing is caring

Knus

Vibbe

TILMELD NYHEDSBREV

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.
Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails med nyheder, tilbud og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.
Læs min privatlivspolitik.

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.