TRX bootcampen der smider kilo

(Reklame)

Vi startede vores TRX Bootcamp hos Glenn Brændbjerg sidste søndag den 12. august med at være sendt tilbage til start, næsten :-).

 

Både Frank og jeg havde i løbet af sommerferien og TRX pausen på 7 uger, givet lidt for meget slip og sagt lidt meget JA TAK til mere rosévin, is, god mad og andre lækkerier, der kom forbi vores næser 🙂

 

Det var derfor kontant afregning, da vi kom hjem fra sommerferie sidste søndag og startskuddet gik for Bootcamp 2, for vi havde begge lagt et par kilo på sidebenene.

 

Så er der var kun et at gøre, nemlig tilbage til start og denne gang har vi øget vores indsat og der er fuld fokus på et sundere og lettere liv.

 

Lige nu “må de fede svede og de tynde må stønne”, som vi siger herhjemme og det gør vi så 🙂

Vi gav den max gas til TRX træningen

Ugen der gik

 

Vi bliver vejet hver søndag og i dag mødte vi op dejlige brugte og en lille smule tømmermændsramte efter et fantastisk dejligt bryllup igår lørdag med 13 festlige timer bag sig.

Trods lidt mathed i benene og følelsen af, at alkoholen ikke helt havde forladt kroppen hoppede vi i træningstøjet og klar til en omgang seriøs TRX træning.

 

Det er så motiverende, at vide at vores super dygtige og “fede” (fed er det sidste ord man kan bruge om træner Glenn, han er er så toptrimmet , at jeg tror han må være fotoshoppet) træner og 15 energiske og glade bootcamp deltagere venter på os.

 

Til bryllupsfest og Franks hånd er som sædvanlig placeret der 🙂

 

Borset fra gårsdagen bryllup for min dejligste barndomsveninde, ja så havde holdt os til vores nye måde at spise.

Ugen har ellers budt på flere fristelser, vi var i biografien med pigerne, uden at tage slik og popcorn med ind.

Istedet valgte vi  vand og en proteinrawbar fra Organic Nature   (brug koden 2610rabat, så får du 20 %) det var et super alternativ.

 

Vores egen 3 årige bryllupsdag i onsdags fejrede vi med en omgang TRZ træning og en omelet 🙂

 

Vores bryllup 15.08.15

Ugens vejning blev et stort vægttab

 

 

 

På en uge havde Frank tabt 2,5 kg – så vanvittigt godt gået !

Jeg nappede et vægttab på 1,8 kg. Sådan !

 

Vi er mega tilfredse med os selv, for vi føler ikke der har været afsavn og det er jo en livsstil, der skal forsætte.

 

Vores mål med denne TRX Bootcamp 2 er, vægtmæssigt at tabe os henholdsvis 8 kg (Frank) og jeg (4 kg) og samtidig med at vi får flere muskler, bliver tonet og kommer i form.

 

Det er en del af en større plan om, at vi hver især på sigt smider 20 kilo og det tager vi bid efter bid (altså ikke af kagen)

 

Vores TRX hjem 🙂

 

Vi elsker, at TRX træningen er kommet ind under huden på os, og vi er så taknemmelig for, at det er Glenn, som styrer stropperne for der kun superlativer, at sætte efter den knalddygtige og engagerede mand.

Du kan tjekke ham ud her:

Vi vender tilbage næste søndag og indtil da, er vores mål er holde snuden i sporet og hver især have smeltet mellem 1/2 til 1 kilo fedt væk .

Kommende Ugens Træning

 

 

Imorgen mandag er der TRX træning for mig kl. 06.45 (jeg sagde ja idag i et kækt anfald af overmod) og en svedig omgang TRX træning på onsdag med Bootcamp holdet og næste søndag.

Krydret med en daglig gå/løbe tur på 4,5 km.

Jeg håber du hyggede dig med at læse med og jeg ønsker dig en rigtig dejlig søndag.

Nu kalder min sofa for alvor 🙂

 

Sharing is caring

Knus

Vibbe

TILMELD NYHEDSBREV

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.
Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails med nyheder, tilbud og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.
Læs min privatlivspolitik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.