Tid til oprydning og refleksion

ingrid og lillebror

Med 49 år på bagen er der meget på bagagesmækken af fantastiske oplevelser, skønne minder, ubehagelige oplevelser, sygdom, og tab af kære og især ligger der mange gamle fastgroede mønstre.

Disse mønster var det åbenbart tid til at kigge på i går. Jeg har de sidste par år været igennem en personlig oprydning af ting, der skulle siges farvel til. Bl.a. et meget grimt voldtægtforsøg, som har ligget i min rygsæk siden jeg var 19 år og dertil hørende opståede mønstre. Ikke mere om det emne i dag, men oprydningen fik et gevaldigt skub, da jeg sidste år blev sygemeldt med stress i 4 måneder og først i februar i år begyndte, at arbejde på fuld tid.

Jeg tror på, at der er en mening og læring med det vi møder på vores vej og igår skulle der så ryddes op igen, ikke planlagt, men kroppen ville videre i oprydningen, så af hjertet tak til min coach/terapeut for, at have en akut tid igår.

I dag skulle der så også ryddes op, men her blev energien brugt på børneværelset, tøjskabet etc. og der var fuld damp på indtil den stod på gåtur i det smukke vejr og derefter var der udsolgt i energien.

Mit forhold til oprydning er vendt til noget positivt, istedet for tænke “av det gør for ondt i psyken” eller jeg orker ikke at gøre rydde op skabe, tøj gamle ting etc.så tænker jeg “bring it on” lad mig få kigget på dette, så min bagagen kan blive lettere og jeg kan “travel light”.

Måske har den ekstra time vi fik i nat gjort mig mere eftertænksom eller sentimental i dag, jeg ved det ikke, men et er sikkert – uanset hvad så er jeg så glad for mit liv både før og nu for det har gjort mig til det person jeg er i dag og minderne er jeg bare så glad for at jeg stadig kan huske.

Ingrid og lillebror, som er på billedet øverst – det er et minde om en tryg og dejlig barndom og det til trods for,  at der kun var én tv kanal DR1, Kaj og Andrea, Otte Leisner, Huset på Christianshavn, kun en telefon i huset, og den havde drejeskrive, kassettebånd, bilfri søndag. kassebukser, og at en tur over grænsen for, at handle de farvede karameller, mandler, rittersport og nutella var årets højdepunkt……

“Hver gang du virkelig stopper op og ser frygten i øjnene, får du mere styrke, mod og selvtillid. Du skal gøre det, du ikke tror, du kan.”

Eleanor Roosevelt

Billeder fra gåturen der fik rystet det hele på plads igen 🙂

 

damhus søen 1damhussøen

 

TILMELD NYHEDSBREV

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.
Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails med nyheder, tilbud og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.
Læs min privatlivspolitik.

2 Comments

 1. Lene
  25. oktober 2015 / 21:00

  Husker din historie fra tivolituren, og vil bare sige at det kræver sgu en helt speciel støbt kvinde at nå dertil hvor du er idag, og jeg tænker ikke på din coach😊 Du er et inspirerende menneske som jeg håber at lære bedre at kende😘

  • Emmavibbe66
   Forfatter
   26. oktober 2015 / 21:32

   Kære Lene
   Hvor er det bare sødt skrevet og det rører mig helt indeni . Af hjertet tak og jeg glæder mig også til at sludre videre med dig.
   knus og kram vibbe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.