Storytelling By Guldager

Få din historie fortalt og læst.

Lad mig hjælpe dig med, at fortælle din historie på de Sociale Medier.

Her kan du læse feedback fra mine kunder

 

SALLY- WALKER – DIN HORMONEKSPERT

“Vibeke Guldager – Er meget mere end din social media ekspert”

“She goes the extra mile” as we say in English og som Wayne Dyer sagde “its not crowded on the extra mile”, hvilket betyder at det er svært at finde en så dedikeret person, som Vibeke.

Vibeke har igennem de sidste 10 måneder været ansvarlig for min branding på facebook/Instagram, billede, idéoplæg,  nyhedsbreve og meget mere.

Hun er:

Rig med ideer

Dygtig til at organisere

Fantastisk til at støtte og løfte, stimulere, og hun formår endda at provokere mig til at vokse og handle i områder, som er ukendt og grænseoverskridende.

Dygtig til det grafiske

Pligtopfyldende

Sjov og altid positiv

Min allerbedste anbefalinger

Happy Hormones – Happy Life

Sally Walker

www.sally-walker.com

ORGANIC NATURE

“Organic Nature har arbejdet sammen med Vibeke i 6 måneder ( juni -dec. 2018) om, at markedsføre vore RAWBARS og vore andre produkter på de Sociale Medier

Vi har kun beskæftiget os med Facebook og Instagram i første omgang.

Vibeke kan sælge online og er altid glad og oplagt i sine indslag, og det har givet os en stor vækst af følgere.

Vibeke har stået for hele planlægningen, laver fotos, indsat opslag, lavet små hurtige videos, alt sammen med fantasi og et glimt i øjet.

Vi har hos Organic Nature arbejdet sammen med flere virksomheder der lovede en masse aktiviteter, og det holdt desværre sjældent, men hos Vibeke har vi fået hvad der blev lovet, og dertil en ildsjæl der virkelig brænder for vore produkter og sit arbejde.

Med venlig hilsen

Niels Waltersdorph”

www.organicnature.dk

 

Anne-Dorte Wæver


“Vibeke har været min PR fra maj måned 2018.
Jeg kendte kun Vibeke ganske lidt i forvejen, men hendes udadvendte og smittende væsen – var lige det, jeg søgte til at promovere min virksomhed.
Vibeke har på imponerende ganske kort tid, formået at finde min stil og min tone. Skriftligt kan jeg ikke selv se, om det er Vibeke eller mig selv, der har skrevet teksten.
Det er for mig et kæmpe guldkorn, at overlade min pr del til Vibeke. En kæmpe hjælp i en travl hverdag, hvor alle selvstændige skal kunne rumme mange facetter af arbejdslivet, der ikke alle kan nås lige professionelt.
Derfor er det en stor glæde og tryghed at have Vibeke med ombord og vide at tingene bliver udført til tiden professionelt.
Jeg glæder mig til fortsat samarbejde – hvem ved, hvad det kan udvikle sig til.”
– Anne-Dorte Wæver