Sparring – Omfavn din overgangsalder

Vi kvinder oplever overgangsalderen på hver vores måde, og for mange er den rigtig svær. Min mission er, at ingen skal føle sig alene på den rejse.

Oplever du også, det kan være svært at få det sagt højt?

Har du svært ved at få sat ord på overgangsalderen, og hvad det favner af nye udfordringer med dit nye ”jeg”?

Føler du også, det bliver lige tæt nok ved at dele med de nærmeste, og måske er de ikke i overgangsalderen, og forstår ikke dine problematikker?

Skal jeg være din wingwoman i overgangsalderen?

Jeg tilbyder dig en opløftende samtale med hjerterum, søstersind og dig i fokus.

Sammen skaber vi en positiv forandring.

Vi sætter ord på, løfter energien med en forløsende samtale på de helt nære og basale ting, der måtte ligge tungt i dit overgangsalders hjerte.

Min tilgang til rollen som wingwoman er, min store interesse for åbenhed og hjælpsomhed med at sætte fokus på overgangsalderen.

Jeg lytter med kærlighed, og har selv på egen krop været hårdt ramt af overgangsalderens udfordringer gennem plus 5 år, og manglede selv én wingwoman.

Pludselig forandrer ens krop sig, sexlysten er som borte med blæsten, humøret svinger og meget mere. Vi kvinder oplever overgangsalderen på hver vores måde, og ingen skal føle sig alene.

Brug for et fortroligt hjerterum enten i form af  ”walk and talk” med mig, eller virtuel kaffemøde, så kan du booke mig lige her:

1 time for 750 kroner, hvor det kun handler om dig. ”Det vi gemmer på klemmer”.

Mail: vibekesilke@gmail.com
Tlf.: 31620888

Læs mine handelsbetingelser her