Sommer/regnvejrsferie i Ebeltoft (1)- det handler om at regne den ud :-)

færgen

Sommerferie-Sommerhus i Ebeltoft-Sommerregn -Hvordan regner vi den ud?

Vi tog hul på de sidste to uger af vores sommerferie i fredags den 1. juli og tog afsted i regn og ankom i regn.

Efter at have arbejdet en uge og haft den bedste uges familieferie nogensinde på Club La Santa var vi ikke til at skyde igennem. Pyt pyt med regnen…

Der kommer iøvrigt et blog indlæg i løbet af sommeren om Club La Santa for har du aldrig været på La Santa, så vil jeg bare sige “Se at få pakket kufferten ” 🙂 Det er verdens bedste legeplads for alle.

Nå, vi var loaded med solskin og ferietilfredshed, da vi tog til Ebeltoft i fredags.

Med på turen er bonusbarnet skønne Emma på 11 år og Frank og jeg og Emmas bedste veninde Emma, som blev vores feriebarn fra i søndags.

Drømmen om strandliv, lange lune sommerraftener, gril, kølig hvidvin, krabbefrangst, bålhygge krydret med masser af badeture, kender I det ? 

Vi går og drømmer stadig om det, men vejrguderne vil noget andet og vi bliver prøvet af på vejrpsyken og lige meget, hvilket kanal vi tager vejrudsigten på, så taler de om skybrud, silende regn, enorme vandmasser, kuling, så tilsidst bad jeg min skønne mand tage et andet land og læse vejret op fra:-)

Modsvar til regnen blev Randers Regnskov og det blev superhyggeligt, det subtropiske klima smøg sig om vores regnfulde krop og der blev smagt på stegte laver – kun de seje pige – Fank og jeg meldte pas- vi turde ikke…:-)))))

regnskov

krokodille

Og indimellem bygerne og efter regnskoven tog vi på noget af det mest sommerlige, nemlig Jordbærplukning. Uhmmmm – jordbær ad libitum. Det holder hele vejen om du er 11 år eller som min mor der var med 74 år, så er det noget der samler.

jordbær

10,5 kg jordbær blev det til og pyt om vi ikke kan spise dem alle, det var det hele værd.

Vi sluttede dagen af med en skøn sommermiddag hos min mor, som havde dækket op med det fine porcelæn og den pæne dug (typisk for min skønne mor) og tænkt nu skal de københavnere have god jysk mad Karbonader, blomkål, nye kartofler og persillesovs.

15 karbonader tag den, tror jeg min mor tænkte og hun endte med midterskilling, da pigerne gik igang.

12,5 stk spiste karbonader og et par kilo jordbær senere var det nogle trætte, men tilfredse skønne piger, der var med retur til Ebeltoft.

Så trods en regnfuld dansk sommerdag var der en masse sjov og hygge alligevel.

Tjek på første regnvejrsdag. Imorgen venter endnu en.

Og det napper vi også med godt humør – det må ikke få os, det regnvejr :-))))))

Håber du måske har fået lidt inspiration til en regnvejrsdag, der kommer flere fra Byguldager og del endelig og gerne, hvis du har nogle gode fif.

God sommeraften

Knus

Byguldager

4 Comments

 1. Marlene
  5. juli 2016 / 19:43

  Ved ikk om det stadig er der , men teateret tanteandante og fregatten Jylland 👍🏻☔️ God ferie

  • Emmavibbe66
   Forfatter
   12. juli 2016 / 9:41

   Tak Marlene for din gode indspark. God dag til dig Kh Byguldager

 2. Anja
  6. juli 2016 / 7:00

  Dejlig med alt den optimisme trods regnens trommen på ruden . Ønsker jer fortsat en dejlig ferie i det skønne Ebeltoft .
  Sol☀️ sol kom ☀️igen …………

  • Emmavibbe66
   Forfatter
   6. juli 2016 / 20:31

   Tak søde Anja. Ja den regn trommer lige lovligt meget 🙂 så der synges om solen … Vejret kan vi ikke ændre men vores indstilling til vejret kan. Det er trist men vi vender den til noget positivt. Vi får ihverfald ikke soleksem :-)Håber du har en pragtfuld sommer. Knus Byguldager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.