Social Branding

Hvem er Social Branding?

Social Branding er os, der kan sparke din bold i mål og sikre dig en aktiv plads på de sociale platforme således, at der kommer tilskuere til dine præsentationer på banen og at dit firma bliver set, som en seriøs og målfarlig spiller.
Vores hold består af 3 stærkt spillende personer med hver vores unikke sparketeknik. Vi tilbyder, at udvikle DIN digitale strategi og implementere denne på de ønskede platforme i både tekst, billeder og film.

Digital Strategi

Storytelling

Foto og video

Læs mere i vores brochure her!

Feedback på Storytelling By Vibeke Guldager

 

Feedback fra Anne-Dorte Wæver

“Vibeke har været min PR siden maj måned 2018.

Jeg kendte kun Vibeke ganske lidt i forvejen, men hendes udadvendte og smittende væsen – var lige det, jeg søgte til at promovere min virksomhed.

Vibeke har på imponerende ganske kort tid, formået at finde min stil og min tone. Skriftligt kan jeg ikke selv se, om det er Vibeke eller mig selv, der har skrevet teksten.

Det er for mig et kæmpe guldkorn, at overlade min pr del til Vibeke. En kæmpe hjælp i en travl hverdag, hvor alle selvstændige skal kunne rumme mange facetter af arbejdslivet, der ikke alle kan nås lige professionelt.
Derfor er det en stor glæde og tryghed at have Vibeke med ombord og vide at tingene bliver udført til tiden professionelt.

Jeg glæder mig til fortsat samarbejde – hvem ved, hvad det kan udvikle sig til.”  – Anne-Dorte Wæver

 

Feedback fra Organic Nature

“Organic Nature har arbejdet sammen med Vibeke i 3 måneder om at markedsføre vore RAWBARS og vore andre produkter på de Sociale Medier.

Vi har kun beskæftiget os med Facebook og Instagram i første omgang. Vibeke kan sælge online og er altid glad og oplagt i sine indslag, og det har givet os en stor vækst af følgere.

Vibeke har stået for hele planlægningen, laver fotos, indsat opslag, lavet små hurtige videos, alt sammen med fantasi og et glimt i øjet.

Vi har hos Organic Nature arbejdet sammen med flere virksomheder der lovede en masse aktiviteter, og det holdt desværre sjældent, men hos Vibeke har vi fået hvad der blev lovet, og dertil en ildsjæl der virkelig brænder for vore produkter og sit arbejde.”

  • Grundlægger af Organic Nature- Niels Waltersdorph

 

Organic Nature

Hele idegrundlaget for Organic Nature er, at levere sunde og økologiske produkter i form af proteindrikke, proteinpulver, RAWBARS til dig og din krop.
Nu er det både nemt og hurtigt for dig, at spise gode råvarer på farten – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

RAWBAR fra Organic Nature
Økologiske rawbars med et højt fiberindhold og afbalanceret indhold af proteiner og sundt fedt. Ingen tilsat sukker, fri for kemi og dansk produceret. Fåes i 6 lækre varianter. www.organicnature.dk