Sikke en dansefest vi har haft…..

 

Sikke en dansefest vi har haft

Dans dig glad med ALT for damerne og sikke en dansfest vi  havde i dag.

Smilet sidder stadig fast  og indeni kører sangen “Sikke en dansefest vi har haft nu i dag ….oh la la la….”

Der er mange måder at komme i form på og at få brugt noget energi, og en af de sjoveste måder var helt sikkert at danse i dag.

Tænk dig at danse med 800 andre kvinder, som er sprængfyldt med energi og forventninger og læg dertil så 4 super sprøde og energifyldte instruktører, det kan i den grad sparke i kroppen igang og finde den indre Boogie Preben frem.

Jeg sidder nu helt mast i sofaen (siger måske lidt om min kageform ??  🙂  og er så træt, at jeg ikke engang kan stave til OL.

Alt for damerne havde arrangeret et 3 timers forrygende svedigt dansearrangement i Nørrebrohallen, med de 4 rå seje instruktører Silas Holst, Jan Svensson, Ronnie Handskermager, Mie Martha Molke.

MIn skønne dejlige veninde Bitten og jeg inden vi dansede os helt ned 🙂

img_0167

Vi er bestemt ikke dansere, men PYT for i dag handlede det om at være med og det var fuldstændigt ligemeget om vi gik modsat de andre, om arme og ben havde deres eget liv, PYT – det handlede om at have det sjovt og det havde vi i den grad.

2 timer inde i danseeventen – vi gav den max gas og kønne er vi ikke, men vi er glade 🙂

img_0178

Af hjertet tak til ALT for damerne for endnu engang, at tage initiativ til at være sporty 🙂  og byde op til dans- vi kommer helt sikkert igen næste gang.

DANS DIG GLAD – mission completed – min veninde og jeg gik derfra med et kæmpe smil på læben og rigtig glad i låget 🙂

Imorgen står den på dans hos den skønne Ronnie Handskermager i Vanløse og jeg glæder mig allerede og min veninde – ja hun skal ud og finde et dansested i nærheden af, hvor hun bor.

Med ønsket om en dejlig søndag aften

Sharing is Caring.

Knus

Vibbe

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.