Ny indpakning

islider03-980x480

Denne efterårssøndag er blevet  brugt til eftertænksomhed, brainstorming på min blog, og efterfølgende gåtur i Hareskoven med kæresten. Jeg har stadigvæk ikke vænnet mig til at kalde ham den lækre for min mand, synes det er lidt for voksen for mig endnu 🙂

Jeg er af natur ikke i besiddelse af verdens største tålmodighed, ærligt så eksisterer den slet ikke, hvis jeg har sat mig noget for og det havde jeg så idag. Trods det min nye blog kun lige er en uge gammel var det tid til forandring. Layoutet af bloggen føltes bare ikke rigtig for mig og som den  totale nybegynder jeg er har jeg gået rundt om det hele ugen-. Hvad er det rigtige og idag kom svaret jeg må investere i et layout, hvor  arbejdsmuligheder bliver større og nemmere.  Takket været min skønne og meget ihærdige bonusdatter Sofie er det lykkes at skifte udseende på bloggen og Sofie er nu officielt udnævnt til huset webmaster.

Endnu engang velkommen til Byguldager

 

TILMELD NYHEDSBREV

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.
Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails med nyheder, tilbud og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.
Læs min privatlivspolitik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.