NVEY – kan makeup spises

Nvey – kan makeup spises

Makeup, der kan spises ? Nu tænker du sikkert, at nu rabler det for mig, og stressen må virkelig have overtaget min hjerne.

Mange kvinder bliver under deres barsel meget bevidste i deres valg omkring økologi , hvad de kommer i deres krop, og det samme er sket for mig, dog er jeg ikke på barsel 🙂 men midt i håndteringen af min stress.

Økologisk makeup

Efter at have fået så meget ubalance i kroppen som stress desværre giver, er det for alvor gået op for mig, hvor vigtigt det er at passe på sig selv og alt er et tilvalg eller fravalg.

Jeg er blevet meget mere bevidst om, hvilken brændstof jeg putter i min mund og dermed tilføjer min krop, men det handler så sandelig også om hvad jeg PÅFØRER min hud, som jo er et levende organ.

Derfor har jeg taget et valg, at så vidt det er muligt i forhold til smag, virkning og pengepung, vil gerne jeg have den rene vare, dog uden at blive fanatisk. Bare rolig 🙂 alting med måde.

Tænk, der findes en økologisk makeup, som kan spises

Jeg kendte intet til NVEY Eco, som det australske mærke hedder, og som frisør, makeup artist og stylist Karina Eugenies fra Stylissimo, fuldstændigt har tabt sit hjerte til og derfor fået eneforhandlingen og blevet importør af NVEY Eco i Danmark.

Jeg mødte Karina via en fælles bekendt, og vi faldt i snak, og jeg fik langt om længe booket en frisørtid, det har været svært at komme afsted.

Karina er en utrolig sprudlende og behagelig person, og jeg følte mig straks hjemme i hendes hyggelige og personligt indrettede salon Styllissimo på Frederiksberg.

Karina brænder for økologi og så rene produkter som muligt, og der gik ikke længe før snakken faldt på “Dullegrej”, og mine år 4 år hos kosmetikfirmaet Clinique virkede som ingenting mod hendes 24 års erfaring som frisør og makeupartist, men pyt for det var skønt at tale “dullegrej” igen. Karina øste villigt ud af sin erfaring med makeup i forhold til hendes opgaver på film, fotos etc.

“Du kan blive lige så smuk, som dem på den røde løber, det kan alle”

Ingen tvivl om at Karina brænder for NVEY makeup produkterne, som har fået den mest krævende øko certificering “Nature”, hvilket betyder, at alle ingredienser skal være over 80 % økologiske.

NVEY Eco har formået at kombinere luksus med naturen og dermed skabt et af de meste naturlige makeup mærker i verden, med en holdbarhed, super flotte farver, hudpleje implementeret, som kan måle sig med de helt store og læg dertil, at emballagen kan nedbrydes, fortsætter Karina ivrigt.

Mens jeg har favnen fuld af makeup og håret smurt ind i farve, fortsætter hun lystigt;

“Jeg har sådan en lyst til at stille mig op på Rådhuspladsen og råbe til alle;

“vi har et valg for at vælge en makeup der er ren, ligeså holdbar som dem med kemi i sig, og samtidig er godt for hud og miljø”

Det er vigtigt for mig at sige, at jeg ikke er sponsoreret, men som en gammel cirkushest i makeupverdenen blev jeg i den grad revet med af Karinas begejstring for NVEY, og efter at have brugt produkterne over de sidste 2 uger er jeg lige så begejstreret som Karina.

Du behøver ikke være bange for at slikke dig om munden, der er minus kemi i de produkter og ja, som du sikkert har regnet ud, så måtte jeg også købe nogle produkter med hjem.

Priserne, ja det er nærmest uforståelig, økologi, hudpleje og holdbarhed i ét til max priser fra 199 kr. til 289 kr. pr. produkt.

Min vurdering

Nu har jeg brugt foundation, lipgloss og pudder i 2 uger og jeg er imponeret over hvor naturlig og holdbar foundationen er, den klarer hedeture, 20 graders varme, og så lægger den sig ikke i linierne.

Min mor og jeg testede den i går, da solen dansede lystigt fra en blå himmel og gav os 20 graders varme, og her ser du resultatet på min dejlige mor på 74 år og mig på 51 år og min mor er solgt til NVEY foundation og jeg fik en bestilling med hjem.

Jeg er så stolt af min mor, at hun stiller op til foto og jeg synes hun er sej og en lækker 74 årige makrel 🙂

Jeg håber at kunne holde mig ligeså godt, når jeg når de 74 år.

Har du fået lyst til at læse mere om produkterne, så er du mere end velkommen til at kontakte Karina i Stylissimo på telefon 40 58 0102 eller du kan købe direkte på:

Helsam.dk eller Med24.dk

Du kan vinde en makeover

Følg med på bloggen i den kommede tid, hvor Karina har været, så sød at give én af jer skønne læsere mulighed for at vinde en NVEY Eco makeover.

Sharing is caring

Kh

Vibbe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.