Lad os gøre det igen igen…

løb 1

” At gå ned i vægt har vist sig, at være sværere for mig end først antaget, så jeg har ændret mit fokus og vil i stedet koncentere mig om at blive HØJERE ” 🙂

Derfor har jeg ligget i stræk de sidste mange uger og ladet den sparsomme sol varme min krop og holdt væskebalancen ved lige i kold vino, men ak ikke en centimeter har jeg rykket mig….

Ja, bevares Endomondo har været aktiveret, men den har slet ikke forstået, hvad det handler om, der findes ingen program og målinger på STRÆK

Til gengæld har den hver gang blinket ” Lad os gøre det  !!!!!!!!!,  når jeg har aktiveret app´en for at registere de få bevægelser jeg trods alt har haft. Læs GÅTUR,  for jeg orkede simplethen ikke, at sætte “kroppen i sving med løb”  var bange for at jeg ikke kunne stoppe svingningerne i kroppen igen 🙂

Lad os gøre det, lad os gøre det.arghhhh blev den ved, men jeg var fast besluttet på, at blive højere og ville ikke ud af mit STRÆK, det ville jeg ikke byde min ferieramte krop for det krævede jo, at jeg satte mit  Roséglas fra mig og opgav strækket.

 

Vi, min skønne mand og jeg var ellers kommet så godt igang i med at gå fra Kageform til Sundform, men efter vi kom hjem fra turen til Cub La Santa den 24. juni  røg vi begge fuldstændig i bakgear.

Efterfølgende en uges arbejde og så 2 ugers ferie og mere skulle der åbenbart ikke til for, at slå os ud af motionskursen.

I torsdags skulle vi igang igen med vores personlige fitnesstræner og AV AV – det var simpelthen så hårdt og selv min tunge var øm dagen efter, og det var helt tydeligt, at jeg ikke havde fået taget luften ud af min badering 🙂

Jeg følte jeg skulle forcere en muffins med top glasur hvergang jeg tog en mavebøjning.

Ja, sagde vores træner der er kun et at gøre – udover styrketræning – fedtforbrænding, ud at løbe, cykle etc.

Så idag fik jeg nok -Endomondo  og jeg er startet forfra på 5 km programmet. Nu SKAL det være – jeg skal lære at løbe 5 km og hvis alt går vel efter Endomodosplan så kommer jeg i mål med det den 27. november 🙂

løb 3

Så det ene ben blev sat foran det andet i morges og jeg havde den skønneste tur rundt om Damhussøen med musik i ørene og peptalk fra Audiotræneren.

løb2

Jubiiiiiii……….Jeg er igang med motionen igen og med at skrive på bloggen – jeg har virkelig været  blokeret på begge fronter, men det har også været utroligt træls for jeg har ville begge dele så meget.

Men der er en meningen med tingene og ting kommer, når tiden er rigtig og det er den NU.

Jeg er så glad for at være tilbage igen.

Hav en fortryllende søndag og jeg håber I stadig er med derude og har lyst til at følge med på bloggen.

Kh Vibber

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.