Lad os få lyset tændt i Paris igen

lys

 

Lad os hurtigst muligt få lyset tilbage i Paris og så det mørke, der ramte Paris igår fredag den 13. november kan returnere til de evige jagtmarker.

eiffel tårnet

Lige pludselig blev alt andet fuldstændigt ligegyldigt, da nyhederne begyndte at tjekke ind igår aftes med de forfærdelige terrorangreb på alle de uskyldige mennesker, der var ude for at nyde en glad fredag aften i det skønne Paris.

Jeg er dybt berørt over gårdagens angreb, det er gået direkte i mit hjerte og det skyldes bl.a at lige pludselig er de modbydelige terrorangreb ikke rettet mod Muhammed tegninger, en anden politisk holdning etc. men mod helt uskyldige mennesker, der bare gerne vil leve livet i den by de bor i og elsker så højt.

Det kunne ligeså godt være sket midt i København og derfor er min pointe, at vi må vise vores styrke mod mørkets kræfter og uanset, hvor svært det kan være lige nu, vende os mod lyset og livet og vise, at vi står sammen, som en samlet menneskehed.

martin-luther-king-jr-quotes-pictures

 VI MÅ IKKE BLIVE KNÆKKET OG ØDELAGT AF MØRKETS VANVID.

Alle har deres minde om en by de har været i.

Min yndlings by er Paris, jeg har elsket Paris siden mit første møde med byen 1982, hvor vi, Sønderhald IF´s yndlingshold fik Karolines idrætspris og turen gik til håndboldstævne i Paris.

Mit sidste tur til Paris var i januar 2013, hvor min mand friede- top romantisk- i Eiffel tårnet den 24. januar og jeg skal helt sikkert snart tilbage til Paris for at vise at jeg ikke kuets af mørkets kræfter.

I aften når mørket falder på vil jeg tænde alle de stearinlys som er muligt og sammen med familien sende al den kærlighed og lys afsted til alle i Paris og bede til de forbliver stærke og vil leve livet igen i det smukke Paris og igen sidde på skønne caféer.

STAY STRONG PARIS…….

lys

 

TILMELD NYHEDSBREV

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.
Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails med nyheder, tilbud og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.
Læs min privatlivspolitik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.