Koks i kulissen

Hedeture 2

Koks i kulissen

Kender du følelsen af, at du lige pludselig mærker en voldsom varme stige op ad ryggen og du kun har et for øje, nemlig at smide alt tøjet og bare flygte direkte ind fryseren upåagtet af, hvilken situation du står i ?

For mit vedkommende er det ofte sådan, at hedeturen er kommet midt i et møde på jobbet eller i en samtale med en anden person og så kommer den indre dialog. “Ser man svedperlerne i ansigtet, er jeg rød i hovedet, damper min trøje osv. ?” og intet har jeg hørt af hvad den de pågældende personer har sagt. Jeg har kun været optaget af mit indre koks i kulissen.

Velkommen til “Koks i Kulissen”, som bliver den nye kategori på Byguldager.

Jeg vil åben og ærligt fortælle, om mine erfaringer med hedeturene, humørsvingningerne og hvordan jeg har valgt at takle dem og TRO mig, jeg har afprøvet mange ting.

Lige nu har jeg stor succes med denne kombination af homøpatiske dråber og rødkløver piller – 20 dråber KLIFEM og 2 piller Rødkløver, 2 gange dagligt og det har fuldstændigt fjernet mine hedeturer både dag og nat og den kombi giver jeg gladeligt videre til dig.

Så må vi se, hvorlænge kroppen vil elske den kombi.

piller

Jeg håber, at du måske har lyst til at dele dine erfaringer med os andre her på Byguldager.

Du er mere en velkommen til at smide en “svedig” kommentar her på bloggen, som jeg vil samle til et indlæg og så vi sammen kan hjælpe hinanden.

Keep Cool

Sharing is caring

 

Kærligst

Vibbe

TILMELD NYHEDSBREV

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.
Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails med nyheder, tilbud og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.
Læs min privatlivspolitik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.