Kan en Hund blogge

Kan en hund blogge

Ja, en hund kan blogge. Velkommen til den skønne Oda, som gerne vil “wuffe” lidt på bloggen i dag og det får “hund” selvfølgelig lov til.
 
 Kære mor og far
 
Jeg ved, at I begge elsker Facebook, så da jeg fandt ud af, at Vibbe har sin egen blog, så tog jeg chancen og har fået lov til at blive gæsteblogger i weekenden.
 
Det lyder heeelt vildt spændende, jeg aner dog ikke et WUF om, hvad en blog er.
 
Men jeg sagde ja tak, for så ved jeg, at I ser mig på Facebook og ikke glemmer mig- så jeg er på Facebook mor og far, ligesom jer, og på bloggen for real:-)
Herretur og venindetur
 
Mens du Mor Tine hygger dig med veninden i det solrige Malaga og Far Flemming er på herretur i Ebeltoft, så nyder jeg min nye blogstatus.
 
Jeg ved faktisk ikke helt hvad en “herretur” er, men jeg kunne da godt tænke mig, at komme på sådan en tur, Søde dejlige og lækre mor og utrolig charmrende Far.
Mig alene på herretur – min tandkød løber allerede.
 
Vibbe skal passe mig hele weekenden og jeg har glædet mig, men så alligevel ikke helt, for jeg har jo ikke prøvet at være alene med hende en hel weekend.
 
Hun virker faktisk meget sød, hun taler dog meget til mig allerede, tror I hun bliver ved med det ?
For så tror jeg min ører bliver længere inden på søndag.
 
2 minutter efter vi sagde farvel til Far, så stak hun mig en godbid, bevares jeg tog imod den og lavede selvfølgelig mit meget charmerende overbidssmil og logerede med halen, men jeg kan ikke “købes” 🙂 fik dog en godbid mere :-)))
 
Min charme virker allerede….
Første selfie – OMG
 
Jeg kan mærke hun er ret vild med Selfies – jeg håber bare hun styrer sig lidt, for jeg orker ikke at gøre min pels ren hvergang, vil jo gerne se lidt “doggy” lækker ud.
 
Nå, Mor og Far jeg har lagt mig ud i gangen, for nu vil jeg se om hun reagerer på det.
Jeg kan jo se, at Vibbe har lavet en gågruppe “Gå med Glæde” af By Guldager på Facebook, så nu skal jeg vise hende, hvordan man interval går 🙂
 
Wuf wuf fra mig ODA.
Hvad synes I om mig i profil
 
Ups, jeg skal også huske det der Sharing is Caring
( det forstår jeg heller ikke noget af endnu, for mit kødben er mit kødben)
 
 
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.