Jeg er blevet ambassadør -jubiii

Jeg er blevet ambassadør – jubiii

//reklame// Byguldager er idag blevet ambassadør for Organic Nature og jeg er jublende glad, for jeg elsker de produkter.

Jeg er også kommet i rasende fornemt selskab med professionelle sportsudøvere bl.a. landsholdspiller i håndboldspilleren Casper U Mortensen ( jeg er stadig lidt starstuck, når det kommer til håndbold .-)))) og nu mig, tidligere bl.a Sønderhald If håndboldspiller , ja tak mine damer og herrer, fortiden fornægter sig ikke. 🤣🤣

Min ambassadør titel er dog pga. bloggen, bare rolig ikke min sportsaktivitet, som plus 49 år 🙂

Rabat til dig

Du får også noget ud af det, for der er nemlig 20 % til dig, hvis du ved køb hos Organic Nature bruger koden ” 2610rabat”.

Af hensyn til regler ved blog og reklame, må du fremover acceptere, at når min begejstring løber afsted med mig over disse lækre sunde, økologiske, uden tilsat sukker, uden e-numre, dansk produceret produkter, ja så skal der stå reklame i starten af blogindlægget.

Organic Nature, er dansk produceret, fabrikken ligger i Middelfart og manden bag hedder Niels Waltersdorph en ildsjæl udover det sædvanlige.

 

Manden bag Organic Nature – Niels Waltersdorph

 

De producerer økologiske produkter, uden tilsat sukker, uden e-numre og glutenfri, og alt sammen nøje udvalgt og lavet med hjertet.

Alt fra raw protein bar, til sund og slank proteinpulver, pure protein pulver, hampfrø etc.

Mine favoritter

 

 

“Man kan ikke vælge mellem sine børn “

Sådan har jeg det her, selvom jeg har sagt ja tak til ambassadørrollen så forpligterne jeg mig ikke til at elske hvert et produkt, men det gør jeg her.

Alt er lavet med hjertet, fra bunden og af de bedste råvarer.

Derfor er det megasvært at vælge, men rawbar er en snack, jeg altid har i tasken, og som giver energi, mæthed og tager sukkertrangen.

Og så denne her, Sund og Slank proteindrik, som tilføjer mig mæthed, energi og tager den søde tand grundet proteinet, fibrene og jeg nyder den hver morgen med isterninger i… uhmmm.

 

 

Følg med på:

FB : Organic nature

På Instagram

På websiden

Brug koden i webshoppen

“2610rabat”  og du får du 20 %rabat på alle produkter.

Sharing is caring

Knus vibbe

TILMELD NYHEDSBREV

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.
Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails med nyheder, tilbud og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.
Læs min privatlivspolitik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.