Jalousi til træning…..

 

 

Kan man være jaloux på hinanden når man træner ?

Heldigvis er vi 99% af vores tid sammen ikke ramt af jalousi men det kom overraskende nok imellem os på vej til en træningstime.

Kr. himmelfartsdag var der træning på programmet med vores personlige træningsguru og vi var klar i startboksen til, at brænde kalorier af og få sved på panden.

Stemningen er høj i bilen, vi giver begge High Five på, at vi er så dedikerede til træning kl. 11.00 om formiddagen trods bagende sol og blå himmel.

Planen er, at vi efter træning skal i haven, den trænger big time til en kærlig hånd.

Ligesom vi skal til, at stige ud af bilen siger min dejlige mand ” når vi kommer hjem skal vi så ikke have en Aperol Spritze i haven” ?

Herligt forslag, men jeg er er så topmotiveret til vores nye livstilsændring og træning og med de gode tal fra sidste vejning har jeg ikke lyst til, at ødelægge det med alkohol.

Så løftede taget sig i bilen

” Lyder godt svarede jeg, men nej tak jeg har ikke lyst til bryde det lige nu med alkohol, men du skal endelig nyde det” og med det startede en ord duel af den helt store.

“Nu skulle jeg ikke blive så fanatisk og jeg var gået fra 0-100 bare sådan og der var andet end motion og perlebyg i livet”, og jeg skrev på bloggen om det og nu skulle det ikke bare være “mig mig mig  og træning og træning…….”

Jeg røg direkte i planken :-))))

planke

“Okay, hvad sker der lige inde i hovedet på min kære mand, der er jo total blank skærm”

Jeg prøvede forsigtigt,  at pippe ” at det var mit valg og ikke hans og han var fri til at gøre præcis, hvad han havde lyst ” men han fortsatte og tilsidst nærmest råbte jeg:

“DU FÅR SIMPELTHEN IKKE MIN MOTIVATION”

Med disse ord sluttede vi fred og tog til træning, dog stadig med krudtrøg i håret.

Jeg var rasende og skuffet indeni for jeg synes det var så unfair.

Skæbnen ville, at vi skulle have en fælles snak med vores Personlige træner vedr. vores tal fra sidst.

Det hele kom på bordet og det viste sig, at min skønne mand var ” megairriterede over, at hans tal var så dårlige og at han ikke var så motiveret som jeg.

Michelle, vores træner sagde;

Hey Frank du har et valg og Vibber har truffet hendes og hun er topmotiveret, så ødelæg ikke den motivation for, hvis den brydes nu er det svær at komme efter”

Jeg jublede indeni og takkede og derefter gav hun fuld fokus på Frank og sammen fik de lagt en plan for ham, så han kan få en succes oplevelse og han måtte jo erkende, at den herretur til Budapest havde sat sine spor og at han ikke var kommet på den sunde bane igen.

Undskyldning i bilen

På vejen hjem var Frank som ny, motiverede og glad og det allerbedste:

“Undskyld min skat for min opførsel i bilen, men jeg var simpelthen så jaloux og irriteret over, at du var så motiveret”.

Meget berigende og ærligt med en undskyldning og jeg modtog det også med et stort TAK og  begge med en læring omkring hinanden og hvor vigtigt det er, at vi respektere hinandens valg og ikke mindst

“Vi har en succes i, at vi kan finde ud af at træne sammen og den skal vi bevare.

Imorgen tirsdag er vi så klar igen til, at transformere fedt 🙂

motion

Knus

Vibber

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.