Ioniseret vand – Mød Mette-Marie vandnørd i 7 år

Ioniseret vand

 

reklame/iWater.dk – Ioniseret vand – Mød Mette-Marie vandnørd i 7 år.

Mette-Marie Linding gik fra “det tror jeg ikke på” til, at bruge hele sin opsparing, at lære danskerene om vand med antioxidanter.

I dag er et præcis 7 år, siden hun satte sit firma iWater i søen og bragte ord, som basisk vand, hydrogenrigt vand, ioniseret vand med fra Taiwan til Danmark.

Mette-Marie stødte første gang på vand med antioxidanter i november 2012.

FØRST TROEDE HUN IKKE PÅ IONISERET VAND

I første omgang afviste hun fuldstændig at vand skulle kunne gøre så stor en forskel for helbredet – hun troede simpelthen ikke på, at ioniseret vand kunne være en SUPERFOOD for kroppen.

Hun kunne dog ikke helt slippe sin nysgerrighed på det vand, og da hun desværre mistede sin mand Bjarke til kræften i februar 2013, satte hun sig ned og begyndte at studere VAND.

Hun læste og læste og gik all in, og efter et lille års tid, satsede hun og startede Chanson i juni 2014

Korte facts om Mette Marie Linding

  • Uddannet professionsbachelor i sport, health and science,
  • NLP psykoterapeut, choktraumeterapeut,
  • Kropsterapeut og 25 års arbejde som sundhedsformidler og indehaver af Chansonvand siden den 14 juni 2014

“Jeg tror, at vi kunne sænke antallet af danskere med autoimmune sygdomme med 50%, hvis alle danskere hver dag drak 2 – 3 liter rent basisk vand med antioxidanter.”

Interessant og skarp udtalelse fra Mette-Marie.

I dette interview kommer vi nærmere ind på, hvad vand med antioxidanter er, og hvor denne van(d)vittige tro på dette vand kommer fra.

Det hele startede juni 2014 og nu 7 år senere

I juni 2021 er det 7 år siden, Mette-Marie startede firmaet Chanson, i dag hedder det iWater.dk, og aldrig har det været mere aktuelt at have fokus på vores drikkevand.

Jeg har stillet 13 skarpe og Vand(vittige) spørgsmål til Mette-Marie om den rejse, hun har været på, og som bestemt ikke har været uden bølgeskvulp og til tider fuldstændig VAN(D)VITTIGT.

Ioniseret vand
Foto. Venligst udlånt af iWater

13 skarpe til Mette-Marie fra iWater

1.Hvordan går man fra “Det tror jeg ikke overhovedet ikke på” til at satse det hele på VAND?

Jeg kunne ganske enkelt mærke det på min egen krop.

Da jeg begyndte at drikke ioniseret basisk vand med antioxidanter, blev min fingre mindre ømme og stive, mine ankler gjorde ikke længere ondt den første halve time hver morgen og ikke mindst, så opdagede jeg, at min hukommelse blev væsentlig forbedret.

2. Hvad betyder ioniseret vand for dig?

I dag har jeg forstået vigtigheden af vand for menneskets trivsel, og jeg elsker bare, at jeg med et godt glas vand kan berige mig selv – optimere mig selv.

3. Er vand ikke bare vand?

NEJ, det er det bestemt ikke, det troede jeg jo, at det var, men blev klogere.

Og de sidste 7 år har jeg læst om gamle kilder, har selv prøvet at røre vand og smage forskellen på det vand, jeg i 2 timer har rørt. Det er virkelig en surrealistisk oplevelse.

Jeg ved i dag, at man med energi kan spalte vand til at indeholde mere hydrogen, som er antioxidanter.

Jeg ved i dag, at man kan spalte vand til, at helt almindelig postevand kan blive mere basisk og energifyldt.

Jeg ved i dag, at noget vand har nemmere ved at blive optaget i kroppen.

Jeg ved i dag, at pesticider og fluor er rigtig dårlig for den menneskelige krop, og især hjernen, og at fluor skader både hjernen og reproduktionsevnen hos et foster.

SÅ NEJ, vand er ikke bare vand, og smagen på vand kan virkelig variere fra egn til egn.

I frankrig findes der sågar vandsomalier, som netop går vanvittigt op i særlig smagen på de forskellige vandkilder.

 

Ioniseretvand
Foto venligst udlånt af iWater

Hydrogenrigt vand, basisk vand, ioniseret vand, struktureret vand – kan du ikke lige hjælpe os med at forstå de ord – ganske kort?

Selvfølgelig, da jeg startede, kaldte vi det ioniseret basisk vand, men i dag ved vi, at det er ioniseringen, som gør, at vand indeholder mere hydrogen, og at hydrogen er en antioxidant.

Når vandet indeholder mere hydrogen, vil det automatisk være mere basisk.

Strukturet vand er også en del af hele ioniseringsprocessen, fordi vandet bliver delt i mindre vandmolekyler enheder, og får sin bløde smag samtidig med, at det er lettere for kroppen at optage.

4.Vand er den nye SUPERFOOD fortæller du – er det ikke store ord?

Ioniseret vand
Foto: Venligst udlånt af iWater

Absolut, er det store ord, og jeg mener det virkeligt.

Tænk på, at vi kalder spinat for superfood, og vi skal lave super juice i lange baner, men i 1,5 liter hydrogenrigt vand har altså samme mængde antioxidanter som 3 store kålhoveder.

Så det giver jo absolut mening at skifte sit almindelige vand ud med hydrogenrigt vand.

5. Sundhedseffekter med Hydrogenrigt vand – hvad betyder det for os?

Ja, nu skal man jo passe på, hvad man claimer, men uden at sige for meget og sundhedsstyrelsen vil komme efter mig, så går de fleste danskere rundt og er dehydreret – de drikker simpelthen ikke vand nok.

Det er en kæmpe fejl, at man ikke har mere fokus på vand i hele folkeoplysningen.

Vi ved fra forskning, at demens og kognitive udfordringer kan afhjælpes med mere vand.

Men hvad jeg gennem de sidste 7 år har fundet forskning og beviser på, er svært for den almindelige dansker at forstå.

Men tro mig, vand, som er hydrogenberiget, er en kæmpe opfindelse, som kan hjælpe på næsten alt.

Og alle kan tåle det.

Jeg har mødt mennesker, som et helt liv har døjet med allergi, fordøjelsesbesvær, hudproblemer, led problemer etc., som har fået en helt ny og bedre tilværelse, og så er der alle dem med sygdomme, som er har fået det meget bedre.

6. Er du selv i kommet i overgangsalderen? Og hvordan kan ioniseret vand afhjælpe vores gener i overgangsalderen?

vifter
foto byguldager

Ja, jeg har vel været i overgangsalderen, men er gået helt ubemærket igennem den. Og tænker faktisk, at vandet har hjulpet mig, men ved det ikke, det er bare min fornemmelse.

Hvad har du selv oplevet af gode fordele for din krop og dit sind?

Det var som sagt min hukommelse, og det, at jeg kan holde min leddegigt i ro.

Det mærker jeg tydeligt, hvis jeg er på ferie og ikke kan få mit vand, så bliver jeg hurtig lettere forvirret, og jeg får ondt i fingre og tæer.

Leddegigt, kroniske smerter, piskesmæld, bindevævet, energioptimering til træningen hos professionelle idrætsudøvere – din hjemmeside er jo fyldt med begejstrede historier fra brugerne af ioniseret vand.

8. Er VAND den nye SUPER FOOD i sundhedens tegn?

Ja, det tror jeg virkelig, og jeg tror også, at det kun er et spørgsmål om tid, og mange flere vil forstå:

1. vigtigheden i at lære sine børn at drikke vand 

2. at man i stedet for at lave saftevand og sodastream, faktisk kan optimere sit vand til at være vand fyldt med antioxidanter, uden at det er fyldt med spinat, men ganske enkelt, fordi der er mere hydrogengas i dit drikkevand.

Ioniseret vand
Foto: venligst udlånt af Chanson

9. Hvordan kommer man letteste (læs billigst) i gang med ioniseret vand ?

Det letteteste og billigste er en kande, som minder meget om en elkedel, hvor du hælder helt almindelig postevand i og venter 5 -10 min på, at vandet bliver ioniseret. Og wupti du har vand fyldt med antioxidanter.

10. Hvilke er dine 3 favoritter lige nu?

Jeg er meget glad for min on the go, som jeg har med i bilen, men er også glad for kanden, som kan lave en hel liter vand med antioxidanter, og derfor er nem at sætte på bordet.

Facemist er min evige følgesvend, og som jeg bruger flere gange dagligt. Den er for mig langt bedre end de fleste cremer. Den holder virkelig min hud spændstig og giver min hud så mange fordele:-)

Mette-Maries 3 favoritter

 

11. Hvad er det vigtigste råd du vil give nye iværksættere, der drømmer om at sætte deres drøm i søen ?

Fortæl dine venner og familie, at du de næste år vil bruge meget tid på, det du tror på. Og så skal du passe på med ikke at ansætte, men bruge freelance.

Jeg har været meget tæt på at knække nakken netop på at ansatte kan blive syge og gravide, og som lille selvstændig, er der kun én til at betale, og det er dig selv.

12. Hvad drømmer du om, og hvor er iWater om 7 år ?

iWater er om 7 år det, som en Cooker er i dag. Det indgår som et bevidst tilvalg eller fravalg, når man skal have nyt køkken.

Og de mobile kander er selvfølgelig fast på alle plejehjem og i efterskolernes kantiner.

13. Er vand stadig en SUPERFOOD om 7 år ?

Det er godt nok et godt spørgsmål – for det du spørger om, er vel egentlig om der kommer noget vand, som er endnu mere superfood, end det vi vand vi kender i dag.

Jeg tror faktisk ikke, at der går mange år frem, men tilgengæld har jeg en opgave de næste 7 år, med at nå helt ud med den viden jeg har i dag.

Der er så mange mange mennesker, som ville kunne få det SÅ meget bedre både fysisk og psykisk, hvis de optimerede sig selv og alle deres mange billioner celler med hydrogenrigt vand fyldt med antioxidanter.

Stort tillykke til Mette-Marie med 7 års jubilæum og ikke mindst for at give et indblik i sin rejse med at være vandnørd og selvstændig.

Det blev det sidste spørgsmål i denne omgang, og har du fået lyst til at se mere til iWater og ioniseret vand er der meget mere at finde på deres hjemmeside.

Det var en fornøjelse at interviewe Mette-Marie, og jeg håber, at du ligesom jeg har fået nogle gode råd og inspiration til både at drikke mere vand, men også det nye SUPERFOOD vand.

Eller måske fået lyst til at gå efter din drøm til at blive selvstændig ?

Rabat til dig 🙂

Du kan se mine favoritter lige her og ved at benytte dette link er på hvert produkt er der 10% rabat til dig  FACEMIST, mini ionizer og iwaterkande samt filtre.

Hydrogen Facemist er mit absolutte favoritprodukt til tasken, det er også min nye “GO TO” .

Foto byguldaier

Det bliver ikke nemmere i livet plus50, at opretholde ens huds optimale fugthedsniveau, reducere betændelse i huden,  reducere solskader i hudens øverst lag, udsætte og  bekæmpe aldringstegn og oprette huden glad og jævn.

Den er også perfekt til at holde makeuppen på en HOT dag, når hedeturene raser eller solen skinner, eller indendørs, når huden strammer og føles tør.

Det eneste jeg skal gøre er, at fylde vand på og så trykke på knappen, og så produceres der op 1500 ppm hydrogen brint.

Endnu engang tak fordi du læste med her på bloggen:-)

Få mit nyhedsbrev direkte i din mailboks.

Følg med løbende på instagram Byguldager.dk

Eller på facebook Byguldager.dk

Husk at omfavne din overgangsalder og livet 50+.

Kærligst

Vibbe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.