Ioniseret vand er meget mere end bare vand

Ioniseret vand er meget mere end bare vand

reklame/Iwater.dk Ioniseret vand er meget mere end bare vand. Sådan har vi haft det med vores “flydende grøntsagsmaskine”, som vi kalder den:-)  Vores Royal ioniseringsmaskine  flyttede ind permanent hos os i december 2017.

Vi elsker følelsen af, at vide, at når vi åbner for vores vandhane, strømmer der livgivende vand ud med en kvalitet, som gør vores indre sundhed rigtig god.

Både vi og vores gæster, får den bedst mulige vandkvalitet, der bl.a. har en lækker blød smag, er fyldt med antioxidanter og høj på pH værdi.

Chanson Royale ioniseringsmaskine producerer ioniseret basisk vand med antioxidanter, og renser dit drikkevand for pesticider. Chanson Royal kan levere pH-værdi fra stærk syrevand pH 2,5 op til stærkt basisk vand pH 10,8. info fra Iwater -info fra iWater.

Vi kalder den vores forsikring mod “råd og svamp” 🙂 ligesom den husforsikring du altid har ,og ikke tør sige op for hvad nu hvis….

Dette blogindlæg om vores vandeventyr gennem nu 5 år, er udelukkende baseret på mine oplevelser. Det vides jo ikke om det har samme effekt på andre.

Jeg ved, som sagt ikke, hvordan effekten vil være hos andre der drikker ioniseret vand, jeg kan dog kun sige at vandet i den grad har gjort en forskel, for mit indre fundament med bedre indre balance, energi til cellerne og masser af antioxidanter.

Ny vandhane i familien

Ioniseret vand er meget mere end bare vand

I december 2017 landede, i min verden, en af de bedste julegaver, nemlig vores egen iWater ioniseringsmaskine, som kobles til vandsystemet, og har sin egen vandhane.

Den har givet givet energi til os alle, lige fra blomster, frugt, bær, hunde, til gæster 🙂

Da jeg startede med at drikke ioniseret vand i december 2017, var min første tanke “Nøj, hvor smager det godt, det var blødt og meget nemt at drikke mere af”, lyder måske mærkelig – det er jo bare vand, men det kan svært at drikke “bare vand”.

En oplevelse jeg har oplevet adskillige gange hos vores gæster er, at de simpelthen drikker mere vand.

At få ioniseret vand ind i huset, følte jeg var en gave fra oven, da jeg var i gang med at med at komme mig efter 2. gang stress, der ramte mig hårdt i februar 2017.

Vores flydende “grøntsagsmaskine”

Ioniseret vand er meget mere end bare vand
Billed venligst udlånt af iWater

Ioniseret vand er meget mere end bare vand – det er fyldt med antioxidanter.

Vidste du, at få den samme mængde antioxidanter, som i 1,5 liter hydrogenrigt vand skal du spise 756 bananer ?

Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det energifyldte vand fra iWater, i den grad har hjulpet med til, at få min krop og sind tilbage på sporet.

Alle de antioxidanter jeg har fået igennem det ioniseret vand, har virkelig gjort en forskel for mig.

Jeg ville aldrig have kunnet tygge mig i gennem, 45 spinatblade eller 38 gulerødder eller 516 æbler eller 3,7 kg kål , for at opnå samme mængde antioxidanter i 1,5 liter vand.

Vand er betingelse for og starten på alt liv

Som du sikkert ved, består vores krop af 70% vand. Vand er jo det mest livgivende for vores velbefindende. Vi forbruger hele tiden af de 70% vand, vi har i kroppen, og det skal jo erstattes med nyt vand.

Så hvorfor ikke finde det VAND der gør det bedste for ens krop ?

Jeg føler at  ioniseret vand, gør det bedste for mig, og jeg er blevet så meget vandnørd, at udover Royal ioniseringsmaskinen er der kommet flere produkter ind i huset, for jeg (eller min krop) er blevet afhængig af det rene vand.

Bl.a denne IWATER MINI IONIZER – ON THE GO – HYDROGENRIGT VAND, som nok er husets mest berejste flaske 🙂

Min “on the go” er min meste berejste vandflaske. Bare i  år har den været med på ferie til Club La Santa, Mallorca og ikke at forglemme alle småturene, de længere ture til det jyske og ikke mindst til Toppen af Danmark Skagen.

Den tryller postevand om til hydrogenrigt vand, på bare 5 min, og er min absolutte favorit.

Ioniseret vand er meget mere end bare vand

Ioniseret vand er meget mere end bare vand

Bare kald mig vandnørd, men jeg elsker tanken om, at jeg fylder min +50 krop op med energifyldt vand.

Energi i overgangsalderen kan jeg ikke få nok af 🙂 det kommer ikke længere, som en selvfølge.

Apropos vandnørd, fik du læst blogindlægget om den største vandnørd ? Hvis ikke kan du læse blogindlægget, hvor jeg interviewede indehaver af iWater  Mette-Marie Linding.

Senere er der kommet andre “musthaves” ind i husholdningen.

Det transportable keglefilter, som jeg kan bruge, hvor som helst og når som helst, og som sørger for mit drikkevand er rent og filteret.

Min facemist fra iWater er mit absolutte favoritprodukt til tasken lige til at fylde op med postevand undervejs.

 

Billedet venlist udlånt af iWater

 

Facemist en tur med på badeanstalt

Har du også fået smag for at drikke dig til en sundere krop ?

Tak, fordi du læste med her på bloggen, og måske er du også blevet nysgerrig på mere viden om ioniseret vand, så vil jeg anbefale dig, at følge iWater på de sociale medier og på deres webside.

Få mit nyhedsbrev direkte i din mailboks.

Følg med løbende på instagram Byguldager.dk

Eller på facebook Byguldager.dk

Husk at omfavne din overgangsalder og livet 50+.

Kærligst

Vibbe

1 Comment

  1. 21. februar 2022 / 18:20

    Den er smart – jeg er dog tosset med vand, uanset hvad. Kan slet ikke forstå, nogle synes det smager dårligt😀.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.