Interview med personlig træner Brian Husen

Bag enhver toptrimmet krop står der ofte en personlig træner bygget i en eller anden form for granit og som får det hele til at virke legende let og som selv er et levende bevis på at træningen og sund livsstil virker.

Jeg ved godt, hvem jeg gerne ville piskes rundt i manegen af og hvem der kunne motivere mig til at ignorere blodsmagen i min mund, hvis jeg skulle gå fra den runde form til toptrimmet hos en personlig træner.

I sin referencebog har han bl.a. den tidligere amerikanske ambassadør Rufus Gifford.

Komikeren Thomas Warberg er også blevet hjulpet i form og han gik fra en vægt fra 124 kg til 87 kg.

Jeg har været så heldig at få et interview med Brian Husen om de kosttilskud, som vi netop er igang med at afprøve.

Hvis du ønsker at læse det fulde interview med Brian Husen, findes det i sin fulde længde i min lukkede Facebook gruppe – Krop og vægt i balance af Byguldager .

Du er mere end velkommen i den gruppe.

Alle billederne er af Brian Husen og tilhører Brian Husen.

Sharing is caring.
Kærligst
Vibbe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *