Hvis liv lever du ?

FullSizeRender-4

Hvis liv lever du ?

Jeg troede jeg levede mit eget tossede og herlige liv uden, at det skulle vurderes fra tæt hold.

Gå foran og vis med dine handlinger, at du er den kloge og stærke og at du er upåvirket af andres holdninger og følg den vej, som dit hjerte viser dig. Du har en fantastisk tilgang til livet, som du kan være stolt af ” skrevet til mig fra min meget nære veninde.

Sikke en næstekærlig besked der tikkede ind på min telefon, da “helvede var løs i Guldagergade” 🙂 og min skønne kloge veninde måtte stå på mål for min frustration.

Har du også prøvet det at få dit liv “vurderet” uden du har bedt om eller er du typen, der vurderer andres liv ?

Grunden til jeg spørger er, at jeg fornyligt fik mit liv vurderet uden, at jeg havde bedt om det eller var en del af den samtale.

Vedkommende, som jeg aldrig taler med eller ser privat, sagde det ikke direkte til mig, men meget anklagende til min nærmeste og da det kom mig for øre var min første reaktion

” Hvorfor denne voldsomme holdning til mig ” ?

Jeg blev virkelig forundret og havde lyst til at svare igen, for hvad handlede det om ?

Det handlede bl.a om at jeg blogger, at “jeg åbenbart har et stort behov for at dokumentere mit liv på skrift”  jamen det er jo det “at blogge” handler om, og at vedkommende ihvertfald ikke havde behov for, at dele sit liv og blive bekræftet, vedkommendes liv var så godt og sådan forsatte det.

Oprydning i egen kiosk

Det satte virkelig mine tanker i gang om, at mange mennesker har et stort behov for at kigge på andres liv, rydde op i  andres kiosk, istedet for at vende opmærksomheden på sig selv og blive i sin egen kiosk og kigge på egne hylder.

Hvis ens eget liv er så dejligt, hvorfor vælger man så at bruge energi og tid på hvad der foregår i andres liv og har brug for at lave om det.

I den aktuelle situation tænker jeg, at hvis man har så travlt med at bruge energi på mit liv, må man virkelig kede sig i sit eget ;.)

Min gave

0

Så istedet for at sende negativ energi tilbage til vedkommende blev det helt tydeligt for mig, at der var en gave i det.

For når man møder modstand fra en anden person, er det jo ikke min modstand, medmindre jeg selv tager den. Det her handler jo ikke om mig, det handler om afsenderen, for jeg er fri til at skabe det liv jeg ønsker og ikke sat på jorden for at lave om på andre.

Hurra for, at vi er forskellige mennesker, det er jo lige præcis det, som gør livet så mangfoldigt.

Vi er jo ikke sat her på jorden for at være ens, gå ens klædt, have de samme holdninger, se ens ud, eller som her  -skal være bloggere allesammen, vi er sat på jorden for at udvikle os som det menneske vi er og ved vores forskellighed at give noget til fællesskabet i kærlighed.

Jeg har taget et valg, fordi jeg ikke kan lade være, jeg elsker at blogge, jeg elsker at dele ud til jer læsere, og dermed skaber jeg mit eget liv, tager selv ansvar for mit liv og det sætter mig fri til at leve mit liv.

Jeg besluttede, da jeg startede med at blogge at jeg ikke ville fokusere på;

 • hvad andre ville tænke om min blog,
 • hvem der kunne lide mig,
 • hvem der fulgte med på bloggen
 •  hvad andre ville tænke om mig, for jeg er helt sikkert på, at nogle kan lide mig og andre ikke kan
 • for det måtte det ikke sætte dagsorden i mit liv.

Hvis mit fokus er på, hvad andre tænker, så er der ingen energi tilbage til at leve mit eget liv.

Heldigvis har vi alle et valg, og hvis vedkommende har en udfordring med at jeg blogger, så er mit retursvar en bunke positiv energi med ønsket om at finde sin egen kiosk.

Vi bestemmer selv dagsorden i vores liv, og det er vores eget ansvar at leve det liv vi ønsker.

Hvis liv lever du?

Jeg håber du lever lige præcis det du liv du ønsker og af hjertet tak fordi du har valgt at følge med Byguldager.

love tree

Sharing is caring

Hjerteknus

Vibbe

 

 

4 Comments

 1. Helen Hansen
  1. februar 2017 / 22:09

  Hej Vibeke. Det er så dejligt forløsende, at du lige præcis gir et ærligt udtryk for dine følelser og tanker i din blog. Facebook er næsten for ” lyserødt ” men hyggeligt. Nu er jeg hernede på Tenerife i 5 en halv uge. Får besøg af nogle veninder to af ugerne, men ellers alene et skønt sted uden for lands lov og ret. Lejer en dejlig og personlig indrettet lejlighed af en dansk pige og har gjort det i mange år. Efterhånden kender jeg ikke så mange hernede. Enten er de døde eller rejst ” hjem ” så der er en del alenetid men som regel også dansetid. Gik min silent walk idag og tænkte, hvad skal JEG lære hernede dennegang. Og det er nok at være mere i stilheden alene, så det accepterer jeg og ser hvad der sker. Knus fra mig ❤️ Du er sgu så sej og jeg kan lide jeres fjollede billede 👍

  • Emmavibbe66
   Forfatter
   2. februar 2017 / 21:02

   Kære Helen
   Du er den sejeste dame jeg kender og så inspirerende. Ja det er stilhed vil finder vores svar.
   Nyd turen Helen og vid at du lige præcis lever ud fra dit hjerte. Stærkt.
   Af hjertet tak for dine dejlige ord om bloggen det giver mig i den grad lyst til at blive ved.
   Knus Vibbe

 2. Ninna Steinø
  2. februar 2017 / 11:33

  Kloge fine velovervejede ord, Vibeke. Befriende !
  Keep up the good work
  Knus
  Ninna

  • Emmavibbe66
   Forfatter
   2. februar 2017 / 20:59

   Mange tak søde Nina.Dine ord giver energi til at fortsætte, Knus Vibbe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.