Hedetur i metroen

have

Det kan også blive for hot

Lige nu sidder jeg og skriver dette blogindlæg udenfor på vores terrasse og håber på total nedkøling.

Jeg er dybt taknemmelig over, at vi har sådan en dejlig have, hvor vi kan nyde sådan en skøn sommeraften ovenpå en total svedig dag.

Jeg måtte bruge alt min indre styrke og diverse selvhjælpscitater og “Gajol points” for at komme igennem hjemturen i Metroen her til eftermiddag.

Når de 4 årstider pludselig melder sig

Pludselig kom min overgangsalders herlige symptomer, også kaldet de 4 årstider, væltende indover mig.

Selvfølgelig skulle de komme, da jeg stod mest mast i en fyldt metro på vej til Vanløse. Ovenikøbet valgte min krop så, at berige mig med kun én årstid og det var så hot hot sommer, oveni en dag med tung varme og ingen vind.

Hvad skete der lige med de kuldegysninger,  der plejer at komme bagefter hedeturen ? Når man allermest har brug for dem så udebliver de …..

Kender du den følelse af, at man bare har lyst til at blive ét med inventaret i metroen.

Selvfølgelig skal svedturen komme lige der, hvor jeg står helt tæt med de øvrige passager i metroen og jeg føler, at alle kigger på hinanden og især på mig og mine varmedråber, der drypper ned fra min pande.

Det føles som om jeg står under en bruser og da jeg forsigtigt løfter hovedet for op, kommer lettelsen suk. De andre har slet ikke haft fokus på mig, for alle sidder de med hovedet nede i deres mobiltelefoner og får dagens drug af Facebookopdateringer osv.

HURRAAAAAA for mobiltelefoni

Heldigvis havde alle de andre medpassagerer kunne øje på deres mobiler.

Det gjorde, at jeg følte at jeg kunne gå ubemærket igennem toget og stige af og ud i det fri igen.

På cykelturen hjem var min indre hjelm spændt til bristepunktet med overlevelses tanker – ” hvordan overlever jeg lige en gang benhård styrketræning fra 18-19″ ? Kan jeg melde afbud med pludselig maveonde ?:-))))

isvaffel / Foto: Pixabay

Allerhelst ville jeg nemlig hjem og finde mig en plads  i skyggen i vores dejlige have, fylde mit glas med kold hvidvin, smække benene op og råbe til Frank, ” Skat, tager du ikke en stor svedig isvaffel med op fra fryseren” – for jeg har haft en hård dag….snøft 🙂 og der hjælper SKYR altså ikke på.

 

MEN nej – jeg valgte, at lytte til frk. fornuftig kind og tage min mand i hånden, træningstøjet på og så svede endnu mere med en times træning i Fitness World.

Og hvorfor ????

Fordi jeg har taget et valg om, at jeg vil leve med en krop, der er sund og i form og bare rolig, min krop har ikke noget til gode på sukker/vin barometeret . Den er en stor sukkerknald indeni og selvfølgelig vil jeg nyde is, vin og kager i løbet af sommeren og men lige nu har jeg valgt side og den sunde livsstil vinder 95 % af tiden.

Der var engang én der sagde til mig:

De Tynde må stønne og de Fede må svede. Nu vil jeg være den der stønner…:-)))

Med ønsket om en dejlig sommeraften

Knus

Vibbe

1 Comment

  1. Susanne
    24. maj 2016 / 22:11

    👍 du er så sej💪🏼💕

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.