Har du tjekket op på din bygning

Har du tjekket op på din bygning

Har du taget et tjek på den “bygning”  du bor i ?

Det har jeg lige gjort – resultaterne er åbenlyse, når jeg sidder her på stranden i bikini og ser på min “bygnings” tilstand 😓

Min aktuelle “bygningstilstand” er:

– at fundamentet står godt og solidt, der skal mere end stiv kuling til at vælte den,

– tilbygningen i bygningens midte har vist sig at være en større omkostning end beregnet, heldigvis er den bygget i et fleksibel materiale, da den i de sidste par år har udvidet sig udover det normale

– Altankasserne er stadig fastmonteret, men jeg skal være obs på vedligeholdelse, da der ellers kan være risiko for at de tage form efter slyngplanter

– Husets facade er trods 51 år på bagen rimelig fast i strukturen, dog virkelig fokus på vedligehold og smørelse ellers kommer der fuger og revner i strukturen .

– Øverste sal har, efter de seneste måneders ombygning og stærk pres på konstruktionen, fået tendens til udfald, som til tider kan påvirke andre bygninger og tiden må vise om skaderne kan repareres .

Min konklusion efter gennemgang af min bygningstilstand :

  1. Sæt ind på den indre vedligehold og udskift den tunge isolering med lettere materiale, så bygningen fremstår indbydende, simpel, let og kan holde i mange år frem.
  2. Smør godt indvending med fiskeolie og udvendig med gode olier, masser af basisk kost og væsker og læs denne bog ” En enkelt guide til et sundt liv ” fra Bettinna Delfs Alkalineliving – for det virker, når man ønsker en krop og pH værdi i balance .
Bettinna Delfs igang med den daglige trænning på Kreta

 

På min tur til Kreta Alkalineliving i maj smeltede 16 cm og 2,5 kg af min krop på en uge og selvom jeg var propmæt efter hvert måltid.

Husk vand er basisk, der findes også en meget velsmagende basisk kaffe og limonade ( uden sukker) begge dele 100 procent naturligt og så giver det din krop et skud energi og øger din forbrændning, således at din krop kommer i naturlig balance og de overflødige kilo slippes.

Jeg er p.t. igang med at prøve dette kosttilskud og min mand også, da vi begge ønsker en krop i balance og en vægt, der er nedadgående samtidig med, at det hele er basisk og naturligt.

2 kopper kaffer & vægttab ?

Du kan fra næste uge følge med i, hvordan det går med os uge efter uge, og der er fuld garanti på ærlig tilbagemeldning om, hvordan 2 kopper kaffe om dagen eller til mig der ikke drikker kaffe, limonade, kan give øget energi og vægttab

Jeg vil nu, som en start, smøre mig ind i  “sulfo” eftersom der står på flasken at det fjerner fedtet 🙂

Drikke min dejlige basiske limonade – god start på dagen, og så læne mig tilbage og nyde solens varme stråler og hører vandets svage skulp, mens jeg samler inspiration og kræfter til min kommende genopbygning af mig, samt genlæsning af “En enkelt guide til et sundt liv”.

Sommerknus ☀️
Vibbe

Sharing is caring

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.