Godt nytår 2015 – mærkeligste aften nogensinde

Kære dejlige læsere

Rigtigt godt nytår til jer alle og må det blive fyldt med masser af kærlighed og nærvær.

 

 

2015 – DEN MÆRKELIGSTE NYTÅRSAFTEN EVER :-)))

MIn nytårsaften blev bestemt ikke, som i 90 års fødselsdag “Same produceres as last year ?”

Kæresten (vi er gift men det klinger bedst for mig med kæresten ) og jeg havde eftersom begge piger ikke var hjemme nytårsaften og min kæreste skulle arbejde til kl 13-14, valgt, at lytte til vores hjerter og gå efter det vi havde brug for i år, nemlig ro og fordybelse.

Efter et hektisk år 2015, jeg kommer med et tilbageblik i næste indlæg, havde vi lyst til og brug for at afslutte 2015 i en kærlig pardans 🙂

Vi var så priviligeret, at vi fik tilbudt at låne et vennepars nybyggede sommerhus i vestsjælland, så med bilen godt pakket og klar, stod jeg knivskarp, da kæresten kom hjem fra job kl. 14 med nytårsmenuen fra VIP i Hellerup.

Den lækre nytårsmenu kreeret af de super dygtige eventkokke er en af de skønne fordele, der er ved kærestens job, som Event Chef hos VIP. 

Vi satte med nogen forsinkelse kurs mod det nye og ukendte, for vi havde endnu ikke set sommerhuset..Efter 1 times kørsel ankom vi til et pragtfuldt og lækker hus i et meget stile og meget mørkt område. Indenfor ventede vores dejlige vennepar, som havde taget turen derop for at tænde op for varmen og der var stearinlys og der emmende af idyl.

NÅR DUGGEN FALDER

Men der var koldt som i en kummefryser, glassene havde dug på,  da vi skålede med vennerne og ønskede dem et godt nytår inden de skulle køre hjem igen, var det med dunjakke og fleecetrøje. Brændeovnen var ikke blevet tilsluttet endnu og vores venner havde gjort, hvad de kunne for, at gøre det varmt. Selv ovnen var tændt.

Vi vinkede godt nytår til vennerne, åbnede for rødvinen og satte os ned i sofaen klar til dronningens nytårstale og med dyne og tæpper svøbt omkring os satsede vi på varmen kom efter nytårstalen.Desværre fik varmen ikke fat og efter hovedretten valgte vi, efter dilemaer der var Mads og monopolet værdig, at trække stikket og erkende at manglende varme og for kærestens vedkommende manglende lyd at nytårsraketter, at vi måtte  pakke sammen og vender næsen hjem.

KØRENDE SAUNA

Det var vildt mærkligt, at sidde ifrysende i bilen nytårsaften på motorvejen kl. 21.15, som de eneste og på vej hjem.  Der var minimal alkohol i blodet, minus serpentiner i håret, max varme i sædet og blæser, så det var som en kørende sauna og pludselig, da vi fik varmen kom befrielsen og latteren.

Vi nåede hjem ved 22.00 tiden  og til vores store glæde kunne vi nå både desserten og at fejre nytår sammen med bonus datteren på 18 år,som var hjemme.

CHAMPAGNE OG KRUDT

nytår 2015

 

Med champagneglasset i hånden og serpentiner i håret hoppede vi alle tre glade og forventningsfulde ind i år 2016 klar til  et inferno af fyrværkeri på himlen og fyldt med indre selverkendelser.

Vi valgte i år ikke “same procedures as last year” og trods det anderledes nytår, er vi begge enige om, at det var en af de bedste aftner for vi tog et valg sammen, ingen af os var skuffede, vi tog blot en beslutning sammen, som vi valgte at få det bedste ud af.

SÅ KLOGE BLEV VI :-))))

Vi må konkludere, at sommerhus og pardans går bedst i varme omgivelser og vi må også erkende, at vi nytårsaften er vi bedst i byen, vi har brug for lyden af fyrværkeri, lysglimt, liv og deri kan vi sagtens finde fordybelsen og roen.

Men nogle gange skal man tage en kæmpe omvej for at finde den rigtige vej for en og vi fandt vores.

Vi glæder os til sammen med venneparret at komme tilbage til sommerhuset i løbet af året for det er en sand perle de har skabt.

I denne weekend vil jeg give et indblik i år 2015.

Må I alle få et 2016 med masser af kærlighed og nærvær.

Knus

Vibbe

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.