Fra str. XXL til Large på 4 måneder

 

Reklame. På 4 måneder er det lykkedes Frank, at gå fra str XXL til large, et imponerende resultat og jeg er megastolt af min mand. I august i år, sagde vægten 110 kg og i december viste den 98,3 kg.

 

Vi har gået til TRX bootcamp sammen, hos efter vores mening Danmarks bedste TRX trænere Glenn Brændbjerg og hans makker Cristina Diaz Hansen, og vi er ikke alene om det mening.

Udover, at de er blandt de 5 bedste TRX uddannede trænere i Danmark, er de topmotiverede og bringer så meget energi rundt til hver og én på holdet.

Som I har kunnet se løbende gennem de mange måneder både her på bloggen, og på min facebook side By Guldager har Frank sat fuld fokus på, at komme under de 100 kg og det lykkedes.

 

En 110 kg tung Frank får gode råd af Glenn

Frank gik fra 114 kg i marts til 98,3 kg i december

Du kan se med her i videoen, da Frank fik sin sidste vejning den 19. december i 2018, og han viste ikke om han ville nå målet om under 100 kg.

 

Dog var hele vores familie ikke i tvivl, eftersom han den sidste uge gik så meget op i det, at jeg troede det også indebar ilt telt i haven, og konstant saunagus.

Fra sofamand til træningsmand

Ingen tvivl om, at jeg har fået en ny mand, der er blevet opdateret til en toptunet, stærk, sund, og meget glad version.

Det har været en fornøjelse at se kiloene rasle af Frank, se hans krop ændrer sig, humøret og energien stiger, men allermest at hans meget HØJE blodtryk nu er helt normalt.

Det gør så godt helt ind i hjertekuglen, at Frank valgte at investere så meget i sin sundhed, og dermed i vores fremtid sammen.

To glade dejlige mænd -Glenn og Frank

 

Denne rejse, som Frank har været på, kunnet han på ingen måde have gjort alene.

Glenn har formået, at knække koden til Frank, så han fik rumpen op fra sofaen, nougatmusen væk fra skuffen og ind kom istedet meget mindre portioner mad, væk med sukkeret, mere vand og masser af energi til træning.

 

3 glade træningsmakkere

 

Min rejse

Selv har jeg oplevet, at få meget mere styrke, min krop har fået jævnet de bløde runde håndtag, bukserne strammer ikke mere, masser af træningsenergi og lyst til at nå mit mål om minus 10 kg.

Jeg har smidt 19 cm og ca. 5 kg siden før sommer.

Jeg er så ramt af min overgangsalder, og masser af koks i mine hormoner, som jeg arbejder stærkt på, at få rettet op på med hjælp fra den super dygtige hormon ekspert Sally Walker.

Sally har sagt “forsæt som du gør nu med at træne” og så kommer vægttabet inden for et halvt år, når din krop er i balance. Det sker ikke før da din krop er stresset og i underskud af diverse hormoner.

Du kan følge Sally Walker- din hormonekspert på facebook og Instagram.

Så jeg ser frem ad og hænger i 🙂

 

Det sidste ord får Frank

“Mine arme kan slet ikke komme ned, og mit blodtryk er faldet, og denne skønne kombination af en fantastisk træner og en helt unik træningsform har i den grad fået mig motiveret.

Måske sidder du og tænker “Det kender jeg godt”  så vil jeg blot sige, sæt i gang for så kommer energien, den kommer ikke ved at blive siddende i sofaen. Det ved jeg alt for godt – jeg var nærmest groet fast.

Har du fået lyst til at prøve kræfter med TRX træning syntes jeg du skal give Glenn et kald og melde dig til den næste bootcamp, som starter op i januar 2019.

Der har været så mange fordele, men én af de helt fantastiske ting er, at Vibber og jeg har kunnet træne sammen.

Mit projekt er først lige startet og jeg fortsætter, da mit næste mål er, at komme under 90 kg.

Se med på By Guldager eller facebook, hvor livet på vej under de 90 kg bliver fulgt tæt og der kommer løbende opdateringer.

Iøvrigt smed jeg også lige 28 cm rundt omkring på kroppen.”

 

 

Til allersidst vil jeg sige jer tusind tak for, at følge med på bloggen og vores TRX rejse.

Jeg ønsker jer alle et forrygende og lykkebringende nytår.

Sharing is caring & kæmpe knus Vibbe

 

 

 

TILMELD NYHEDSBREV

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.
Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails med nyheder, tilbud og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.
Læs min privatlivspolitik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.