Fra kaos til forståelse…

IMG_6417

Sikke en fest eller sikke en uge jeg har haft.

Jeg havde virkelig tænkt, at dette indlæg skulle begejstre, underholde og være givende for dig kære læser, men jeg er brugt så brugt og føler mig meget mere plus 80 end 49 plus.

Så dette blive en kort søndagshilsen.

Min uge har været all inclusiv. Den har været trættende, stressende, opgivende, frustrerende, følelsen af fortabthed,der har været tårer, men også dybe berigende samtaler, foreståelse, og hjælp. En latter aften med tøj salg hos en meget kær veninde med andre skønne veninder, hvor der var max. på latteren og nyt til garderoben.

Jeg har været vidne til svigt, mesteren i falskhed, kærlighed, opbakning og ikke mindst afklaring.

Mit længe skratende helbred, efter min stress periode, har nu vist sig, efter et besøg hos Bob, eller snarere min helbredelses guru vil jeg kalde ham, at det skyldes min skjoldbruskirtel. Den efterfølgende blodprøve hos lægen viste da også, at jeg er nu med i gruppen af kvinder med lavt stofskifte.

Det forklarer bl.a min uendelig træthed, skiftende humør, hårtab, manglende evne til at komme ovenpå, vægtøgning osv. Uddannelseslægen ville ellers gerne have lagt det i kategorien “overgangsalderen” og meget kan lægges deri, men det stritter på mig at blot fordi jeg er plus 49, så behøver det ikke være svaret på ALT.

Bob  fik også lige udredet, at den kløen og hævelse bag mine ørene som har irriteret i årevis skyldtes OST. Så farvel til min elskede ost. Jeg må erkende at jeg ikke er kommet sovende til det – jeg har jo spist en hel kløvermark 🙂

Nu hedder det goddag til gede og fåreost og farvel  til kløen og hævelser bag ørene.

18 års fødseldag jubiiiiii

 

unnamedIgår lørdag var det så bonusdatterens 18 års fødselsdag og det var første gang, der var fælles fest med min mands familie, ekskonens og så min famile. Det gik over alt forventning , “ingen sårede som man siger,” der blev udvist rummelighed og overskud fra alle sider.

Der var fokus på, at Sofie skulle have et brag af en fødselsdag og det fik hun.

Et af indslagene var tip en 13´ og det spørgsmål jeg deltog i var “hvem har de største”. Jeg var i gruppe med Sofie og ekskonenog lige der blev mit konkurrencegen tændt 🙂

yes_he_did_itLige præcis, som den lille fyr på billedet, havde jeg det, da jeg vandt den konkurrence jeg deltog i.

Indtil det gik op for mig at jeg havde vundet “De største fødder” hvor fedt er det lige ?…..

Senere vandt Frank (min mand) i “Hvem har den mindste ?” Frank vandt for “mindste hånd”

Hvad sker der lige for os ? :-))) Det krævede en refill i glasset.

Nu sidder jeg i sofaen og kigger tilbage på en uge, der gav mig midterskilling i håret samt en masse erfaringer rigere. Den føltes hård undervejs og uoverskueligt ,men når jeg som nu, er kommet på den anden side, har den givet mig styrke og energi.

Jeg har store forventninger til den kommende uge- bring it on..

Rigtig dejlig uge til alle.

 

TILMELD NYHEDSBREV

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.
Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails med nyheder, tilbud og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.
Læs min privatlivspolitik.

1 Comment

  1. 16. september 2017 / 16:48

    Hej Vibbe – jeg kan nikke genkendende til mange af dine symptomer fra lavt stofskifte. Desværre viser min blodprøve hos lægen, at jeg er ‘helt normal’ selvom en tur hos en biopat viser langsomt kørende binyrer, inflammation i kroppen, en træt lever osv osv … Jeg tænker på, hvem ham helseguruen er, for ham vil jeg da gerne vide mere om… Jeg vil også gerne komme et skridt nærmere balance, men det er lidt svært når lægen siger at alt er OK!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.