Foråret er endelig på vej til vores familie

IMG_0822
Foto By Guldager

Foråret er endelig på vej til vores familie

Foråret er i bogstaveligst forstand på vej ind i vores lille familie og hvad kan illustrere det bedre end hyacinter og tulipaner. Disse blomster passerede jeg på min vej i Hellerup og jeg måtte straks tage et billede og samtidig binde mine hænder på ryggen for ikke at købe dem alle med hjem.

Det er ingen hemmelig, at vi har haft vores udfordringer i familien.

År 2017 startede med Frank på dagpenge

Tro mig det er virkelig en omvæltning, men også en bro vi krydser og tager hånd om, og vi bliver ved med at sige at jobbet er på vej.

Sofie har i halvanden år været flytteklar og ledt efter lejlighed. Jeg har kæmpet og kæmper med hormonel ubalance, vægtøgning, og desværre stadig høj stress i kroppen samt et dårlig knæ så jeg har skullet tage de store brilleglas på og kigge indad.

Nu 16 dage inde i januar er foråret begyndt at spire i vores lille familie og det er så FEDT.

Det er en mangfoldighed af farver, som stråler til os, uventede gaver, som falder ned i turbanen, og ting der pludselig begynder at finde deres plads.

For filan da 🙂 Vi har så meget mod på fremtiden lige nu.

Ældste bonusbarn flytter hjemmefra

Den 5. februar pakker Sofie på 19 år rygsækken og sammen med 2 rejsefæller rejser hun ud i den store verden på hendes første rigtige eventyr som var planlagt til 5 måneder men ……

Hvad sker der så ? Intet mindre end drømmelejligheden dukker op. Hun har spejdet efter denne så længe, pludselig bliver den en realitet og pr. 1. februar har hun sin første lejlighed nogensinde og så i samme blok som farmor og farfar så nu er rejsen kortet ned til 3 mdr. så der også er råd til lejligheden.

Fik jeg sagt Sofie vandt et ophold på Bali med spa og luksus på facebook i december måned- ja vi troede også det var en spøg, men den er god nok.

 

Tingene kommer når du mindst venter det

Så når Sofie rejser afsted den 5. februar, ja så flytter hun også hjemmefra.

Selvom vi kommer til at savne Sofie rigtigt meget, er det også en glad familie, der siger “hav en fantastisk rejse” for Sofie er jublende glad.

Emma på 12 år er igang med det store indretningsprojekt med Sofies store værelse i kælderen, som Emma overtager og som har adgang til eget badeværelse og udgang. Vi “frygter” dog mest egen indgang :-), meget kan smugles ind og ud.

Walk in closet

 

Min drøm om et lille kontor og et Walk in Closet er også på vej.

Emmas værelse har nemlig været delt i to og der er en dør fra vores soveværelse til hendes værelse derfor suger jeg lige nu alt den inspiration jeg kan, hvordan laver man sit eget Walk in closet på den nemmeste og billigste måde, så det ligner en million.

Har du gode råd, inspiration så del meget gerne i kommentar feltet – jeg vil være så taknemmelig. Jeg lover, at jeg deler “byggeprocessen” løbende på Byguldager.

Og Frank – jamen vi krydser alt hvad vi kan for han er videre til 2. samtale på et drømmejob og den opgave der følger med, så jeg sidder nærmest konstant i skrædderstilling med alt krydset.

Til alle jer, der læser med derude, husk at lige pludselig kan tingene vende og lyset begynde at skimte igen, og undervejs dertil har man fået nogle vise sten i rygsækken og ikke mindst fået prøvet utålmodigheden af 🙂

Sofie ja, som hun selv siger “jeg har aldrig følt mig så heldig i mit liv nogensinde” og vi nikker og tilføjer ” lige nu er du så heldig at du kan falde ned i en spand lort og kommer op med en ny cykel”, og vi replicerer “nyd det og vær taknemmelig”.

Jeg vil ønske dig en dejlig januar dag og håber, at du også ser lyset i den mørke tid.

Sharing is caring

image

dyb taknemmelighed.

Knus

Vibbe

2 Comments

 1. Susanne
  17. januar 2017 / 21:18

  Dejlig optimisme. Jeg bliver så glad på jeres vegne❤
  P.s. Krydser stadig alt hvad krydses kan for Frank. Glæder mig til at høre

  • Emmavibbe66
   Forfatter
   18. januar 2017 / 6:39

   Tak min skønne veninde- dejligt du krydser alt. Det ville være så fedt. knus Vibbe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.