Første erkendelse mod de 50 år er taget

vild med dans fredag 23 okt

Fredagaften, afslapning i sofaen, rødvin i glasset, fredagsslik, hygge med familen, sofa, og VILD MED DANS – KNÆKCANCER og så ligeeee de der læsebriller.

En af de første erkendelser mod det at blive 50 år er taget. Må bare erkende, at de kære læsebriller er kommet for at blive. Min kære kollega var så sød at sige, på vores netop afsluttede 2 dages tur til Hamborg, at så længe man kan have menukortet i strakt arm, så behøver man ikke briller endnu.

Hmmmmm….  jeg havde virkelig håbet, at  jeg ikke var kommet dertil endnu, men på den smukke tyske restaurant måtte jeg erkende, at jeg må have hjælp. Jeg var heldig at få vinduespladsen lige ud til vandet,  men vinduet viste sig desværre  at være en begrænsning for min strakte arm 🙂 og læg dertil en kombi af levende lys, svag loftbelysning, mørket udefra ja så var jeg blind som en høne.

Havde det ikke været for min søde tyske kollega, der måtte læse menukortet op for mig og min danske kollega, der måtte sikre sig, at jeg havde forstået det rigtigt, havde min menu bestået af cremè brulee til forret og blomkålssuppe til dessert. Jeg formåede sågar, at læse menukortet på hovedet.

Så derfor har mine læsebriller fået en hædersplads ovenpå på aftenens rødvinsglas- begge er kommet for at blive, dog mest når det er mørkt :-))))

Min næste brillebekymring bliver til sommer, når der skal læses bog i solen – jeg elsker at sidde læse en bog ved vandet. Skal jeg opgive boglæsningen til fordel for de smarte tjekkede solbriller, eller… ?? En ting er jeg dog sikker på og det er at jeg nægter “klapbrilleren” modellen. :-))) Men som de siger overthere “I will cross that Brigde when I get to it”sort-clip-on-solbriller-kan-bruges-til-alle-briller

Læsebriller eller ej , det allervigtigste er at vi er raske, at kan får knækket den skrækkelige cancer.

Husk jeg donerer 5 kr pr. tilmeldt mailadresse til min nyhedsmail. KNÆKCancer 2015. Tusind tak for de 20 tilmeldte indtil dato. I er fantastiske.

Rigtig god weekend til jer alle.

 

TILMELD NYHEDSBREV

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.
Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails med nyheder, tilbud og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.
Læs min privatlivspolitik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.