Fik du lyttet til din krop i dag ?

Fik du lyttet til din krop i dag

Jeg fik lyttet til min krop idag, men vi sendte bestemt ikke på samme frekvens og jeg lyttede ikke til min krop, som den ville have ønsket jeg gjorde.

Jeg er desværre kommet gevaldigt bagud i mit “lær at løbe 5 km ” program. Bevares jeg var vist lige en tand for seriøs, da jeg startede op i den tro, at jeg kom afsted 3 gange om ugen plus 2 gange styrketræning 🙂

I kender det sikkert godt.

Alt ser godt ud på tegnebrættet og det hele skrives punktligt ind i kalenderen og vupti allerede om mandagen rykkes den første løbeaftale for der kom liiiiige noget ind man ikke kunne sige nej til 🙂

Jeg startede mit løbeprogram for 2. gang den 10. august og kom allerede bagud på point efter 4 dage,  da den 14. august blev “aflyst” og sådan er det så smukt forsat.

Jeg har flere huller i mit løbeprogram end jeg har haft i min mund.

Mit løbeprogram er virkelig blevet  “interval trænet “.

Når det så er sagt, så jeg giver jeg ikke op, Bevares jeg er måske rykket lidt tættere på start end på slut, men jeg vil det 🙂

image

Jeg elsker min rute rundt om den smukke Damhussø og efter 4 dage i det jyske ville jeg starte op igen på Endomodo træningsplan- 3.04 km på 26 min med 10 intervaller, som er et af programmerne for uge 3.

Nå pyt, på denne smukke varme morgenstund var det bare med at komme afsted og det var så afsindigt fedt at være igang igen ihvertfald oppe i mit hoved.

Mit hoved og min krop sendte bare ikke på samme frekvens

Mit mantra var idag “jeg elsker at løbe , jeg elsker at løbe” og mit hoved var helt med på den, til gengæld lød det konstant fra mine ben;

“Jeg vil ikke, jeg vil ikke og min skønne bagdel stemte i “jeg er for tung idag, lad mig være, jeg vil hjem og sidde ned og nyde en Thebirkes med tykt smør og høre Cafe Hack i radioen”.

Det blev hovedet der vandt idag og det var den rigtige beslutning, for jeg havde det super dejligt resten af dagen. For selvom vi skal lytte til vores kroppe, så kan den også “snyde” og vil være doven.

Jeg lyttede rigtig idag – Fik du lyttet til din krop idag ?

Hav en dejlig søndag aften.

Sharing is caring.

Kærligst

Vibbe

[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.