Faceyoga – Mød den succesfulde kvinde Monna

Faceyoga og 318.000 følgere på instagram fordelt rundt om i hele verden er Monna Cheikh med raketfart blevet en af de største influenter med fokus på faceyoga.

Velkommen til 37 årige Monna Cheikh, dansk født og bosiddende Oman. Kom tættere på, hvordan hun startede sin karriere, hvem er Monna, hvad er ansigtyoga, og hvorfor det er så virkningsfuld, og meget mere.

Sæt dig godt til rette i sofaen:

Lav  dig en lækker kop kaffe eller te og glæd dig, for Monna har meget på hjertet og mange fif hun vil dele med dig.

Fik jeg sagt, at der også gemmer sig en overraskelse til dig sidst i interviewet :-)?

Ansigtyoga, hmmm hvad pokker er nu det tænkte jeg, da jeg første gang hørte om det.

Er det fitness for ansigtet ? Gør det ondt?

Som du nok kan fornemme har jeg ikke taget Monnas 6 kursus “6 Week Lift & Sculpt Course” endnu, men det kommer, for hun modtager de vildeste resultater fra folk der har deltaget.

Så jeg har besluttet, at mit ansigt skal i træning dagligt de næste 6 uger frem.

Selv har jeg forsøgt mig med almindelig yoga for kroppen mange gange, og må erkende, at det tager år at blødgøre min stive krop, så jeg tænker, at der ligge en yoga succes  forude med faceyoga 🙂

Velkommen til Monna Cheikh

Faceyoga - Mød den succesfulde kvinde Monna
Privat foto udlånt af Monna

1. Hvem er Monna ? Lad os få et kort indblik i personen Monna?

Først og fremmest er jeg mor, og så lige bagefter er jeg (blevet) business women med stort B. I næsten 10 år har jeg været hjemmegående, færdiggjort mine studier, fået 3 dejlige børn på 5, 7 og 10 og nydt livet.

Selvom vi har boet i udlandet i mange år og jeg elsker solen, palmetræerne, alle de nye indtryk, oplevelserne, mangfoldigheden og friheden, bliver det alligevel nogen gange lidt trivielt, at stå op til samme hverdag.

Pludselig var jeg 35, min yngste 3 år og jeg synes at jeg begyndte at se ændringer i min hud, og det satte noget igang hos mig.

Jeg startede derfor min søgen efter naturlige alternativer til evig.. haha.. skønhed, og her faldt jeg over faceyoga. Jeg blev med det samme hooked og her starter min FaceYogaMonna & MonnAmie rejse faktisk.

2. Din karriere har taget noget af et spring fra en business BA og MA i  International Business Communication (Engelsk)  Syddansk Universitet til kosmetolog ? Var det planen fra start?

Jeg ved faktisk ikke præcis, hvad planen har været fra start.

Jeg blev uddannet kosmetolog i 2002, besluttede mig senere for at studere kommunikation og business, og ville så tilbage til beauty efter færdiggjort kandidat.

Det skal lige siges, at jeg aldrig har haft et job som jeg kunne lide, for når man bor i udlandet og ikke taler sproget perfekt eller er specialiseret indenfor et efterspurgt arbejdsområde er det ikke bare ligetil at få et job.

I dag er det også ligegyldigt for jeg bruger alle mine uddannelser i min business og hvor fantastisk er det ikke ?

3. Hvornår startede din passion for Faceyoga?

Faceyoga - Mød den succesfulde kvinde Monna
Privat foto udlånt af Monna

Min passion for FACEYOGA startede for 2, 5 år siden. Jeg synes mit udseende begyndte at ændre sig, nu var jeg ikke 25 mere og 3 børn næsten lige efter hinanden havde gjort mig lidt træt at se på.

Jeg tilmeldte mig derfor et faceyoga kursus. Jeg er hardcore natural beauty lover og jeg opnåede amazing results, synes jeg selv i hvert fald.

Jeg begyndte, at se på mig selv på en ny måde, connecte mere med mig selv, ligge mærke til mine vaner på godt og ondt, føle forbindelse mellem indeni og udenpå, både ift ansigtsmuskler (indeni) og hud (udenpå) men også ift. hvad jeg følte og hvordan det kunne ses på mig.

Det fascinerede mig meget og jeg besluttede mig derfor for at bygge ovenpå min skønhedsviden som kosmetolog med faceyoga lærer uddannelsen.

4. Det er jo vildt fascinerede, at se hvad Faceyoga kan ændre på ansigtets visuelle udtryk. Hvad er det faceyoga kan ?

Faceyoga - Mød den succesfulde kvinde Monna
Privat foto venligst udlånt af Monna

Det er jo ret vildt før og efter billede af dig. Hvad er det FaceYoga kan ?

FaceYoga kan ….SO MUCH!

Du kan løfte, tone og aktivere dine ansigtsmuskler og dermed opnå en mere smooth og ungdommelig hud og udseende.
Musklerne i ansigtet er attached til din hud, for, at du kan udtrykke dig, men det betyder også, at når vi løfter, styrker og ’plump’ vores ansigtmuskler at huden følger med.

Ydermere stimulerer og forbedrer ansigtsyoga blodgennemstrømningen, hvilket øger produktionen af ​​kollagen og elastin, og det betyder strammere og fyldigere hud, men en forbedring af blodcirkulationen har også andre fordele, såsom at forbedre koncentrationen og bekæmpe hovedpine, og bidrage til en bedre health level.

Vi arbejder med de 4 R i min praksis. Release, Rebuild, Relax og Repeat.
Det betyder at vi først skal release spændinger, og dem har vi alle på den ene eller anden måde, inden vi begynder at aktivere og genopbygge musklerne, derefter holder vi en pause ind imellem og så gentager vi processen. Sådan opnår du de bedste resultater

5. Hvor meget faceyoga skal man lave før, man kan se en forskel?

 

Faceyoga - Mød den succesfulde kvinde Monna
Privat foto venligst udlånt af Monna

Hvis man dagligt laver 15 min og er konsistent vil man se en forskel, og nogen gange allerede efter 10 dage.

Få laver deres rutine 2 gange dagligt, det er der ikke mange som har tid til, men om morgenen for at vække ansigtsmusklerne og om aftenen for at resette og frigive spændninger, men du kan lave din rutine, når det passer ind i din hverdag.

Jeg laver nogle af øvelserne, når jeg er ude og gå tur eller køre rundt. Faceyoga er ikke tidskrævende, det er hyggeligt og effektivt

6. Virker faceyoga på alle, kvinder som mænd ?

Ja! Mændenes hud struktur er anderledes. Den har mere collagen, mere sebum og er tykkere. Jeg lavede et opslag om det, da flere mænd tager mit kursus eller deres partner – så cool. Så the simple answer is yes!
Gør det med din bedre halvdel. I kommer til at have det sjovt sammen og lærer en masse.

7. Jeg hører dig ofte sige “Use it or loose it”? Hvad mener du med det ?

Det betyder, at hvis du ikke bruger dine ansigtmuskler, så mister du dem og din glød.

Jeg plejer altid at bruge armen som eksempel. Hvis du ikke træner din arm kommer den til at hænge og slaske, groft sagt. Det samme sker i ansigtet.

Musklerne bliver svage, øjenlågene begynder at hænge, kinderne mister fylde, smilelinjerne bliver dybere, mundvigene begynder at pege ned af, huden på halsen bliver løsere og alt det kan vi faktisk arbejde imod med bare 15 min ansigt træning om dagen.

8. Hvad betyder faceyoga for dig?

Det betyder og fylder meget. Jeg laver selv min rutine hverdag, taler med mine medlemmer, guider og begynder også på workshops i Oman i næste måned.

Det er så stor en del af mit liv, fordi jeg implementer det i min hverdag bevidst og ubevidst og fordi jeg ser, hvor mange kvinders selvtillid og mindset det ændrer til det bedre.

9. Du har jo med mænd og kvinder at gøre overalt i verden? Er der nogle lande, der er mere fremme i skoen med brug af faceyoga ?

Jeg har medlemmer fra overalt i verden, og flere og flere åbner nu op omkring faceyoga, da de ser resultater på sig selv og andre og da det nu er videnskabelig bevist at en 15 min rutine will make a difference.

Har vi i Danmark taget faceyogaen til os? Nu bor jeg ikke i Danmark så kender ikke helt markedet, men jeg har en del danske medlemmer, så tænker da DK er godt med.

Faceyoga - Mød den succesfulde kvinde Monna
Privat foto udlånt af Monna

10. Du er gift, har 3 børn, en succesfuld karriere og udvidet med egne produkter. Hvordan lader du op?

Jeg elsker det jeg gør, det er nr. 1 og så er det min egen business, så det motiverer mig til at give den gas og sætte nye mål hele tiden.

En måde at lade op for mig er en løbetur, det helt fantastisk og giver mig fornyet energi og clearer altid mine tanker, men ellers så prioriterer jeg min søvn og går tidligere i seng de dage, hvor jeg helt udmattet.

I weekenden hygger vi altid, spiser ud og nyder det gode vejr så det er også en god måde at lade op på. Jeg tror, at det at jeg er så passioneret omkring det jeg laver gør, at jeg ikke er drænet, som man normal vil være efter en lang arbejdsdag.

Jeg er excited og oppe at køre for det meste..hahah

11. Hvad drømmer du om?

Jeg drømmer om et godt helbred altid, en dybere mening med livet, sunde og raske børn og familie og mere fred i verden.

Det lyder klichéagtige, men nu har vi boet forskellige steder i verden, set mange forskellige leveforhold, og vi mangler ikke noget, så jeg er dybt taknemlig for det vi har.

12. Hvor er FaceYoga_Monna om 5 år ?

 

 

 

 

 

 

 

Jeg elsker det spørgsmål, selvom det er lidt svært. Jeg har flere produkter på hylderne, både hvad angår kurser men også flere MonnAmie produkter.

Mit brand ligger ude i flere butikker og kæder og mit univers er blevet udvidet med mere indenfor livsstil.

Måske har jeg skrevet en bog og måske er jeg ude og motivere flere kvinder til, at følge deres drømme og passion og tro mere på sig selv.

Kunne være fedt at følge op på det om 2 år😊 ( Aftale Monna -det gør vi -der er reserveret plads til dig)

 

13. Hvordan starter du din morgen? Har du en morgenrutine?

Jeg har en morgenrutine som jeg gør hver eneste morgen  Jeg starter med at strække mig og lave WAUW!
En faceyoga “pose” for ligesom, at få både krop og ansigt i gang. Derefter tager jeg mit daglige tilskud af Marine Collagen udviklet af Bidro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Derefter renser jeg mit ansigt og bruger mine iceglobes for at “depuffe”  ansigtet (en lille max. 2 min rutine) og som også sætter gang i blod cirkulationen og følelsen er helt fantastisk forfriskende.

Nu er jeg vågen…:-)

Derefter påfører jeg min hudpleje og masserer ansigtet, som det sidste led i rutinen med min egen ansigt olie inden jeg på fører min SPF.

Jeg har masseret mit ansigt siden jeg var 19 år. Jeg elsker at massere, den varme følelse efter jeg lige har “icet” mit ansigt er helt fantastisk.

Det tager ikke mere end max 10 min.

Jeg kan ikke lide, at gøre beauty kompliceret og har derfor også lavet en lille 40 sider tips og tricks bog til alle de små ting, som du skal gøre eller lade være med for at ældes med ynde. Den er en del af mit kursus.

I sidste ende handler det om, at lære din hud at kende, lytte til den og læse de signalerne den sender til dig og responderer på det.

Jeg vasker aldrig mit ansigt med varmt vand, ikke engang i badet, så alle de små rutiner som nu er en del af min hverdag, ved jeg, gør en forskel for mit udseende. Derfor bruger jeg meget sjældent makeup til dagligt, for det synes jeg ikke jeg behøver.

Jeg ved godt, at det her ikke er en del af min morgen rutine, som sådan, men det er en vigtig del af min livs rutine, og den handler om, at DU skal gøre noget for at være glad. Noget der gør dig glad og lykkelig indeni.

Jeg tror på, at når du er glad i krop og sjæl, så GLOWER du og din hud også, så alt handler ikke kun om produkter.
Det handler om din mentale og fysiske sundhed og det giver velvære.

14. Du har en gave med til Byguldagers følgere og samt en udfordring til mig?

 

Ja, selvfølgelig har jeg en gave med 🙂
Jeg vil rigtig gerne have DIG med på en 6 ugers rejser, 15 min pr. dag og derfor giver jeg 50$ rabat (375dkk) på mit 6 Week Lift & Sculpt Course med lifetime adgang til materialet.

Du  skal bruge koden: ByGuldager50

Jeg vil glæde mig til at følge dig og se dit before/after billedet i løbet af din rejse. #Smukhudfaceyogmedmonna

Er du klar?

Jeps, jeg er. Udfordringen er modtaget herfra.


Skal vi træne vores ansigter sammen?

Jeg tager Monnas udfording op og starter op søndag den 9.oktober og 6 uger frem med kuruset 6 Week Lift & Sculpt Course

Jeg vil løbende ligge op på instagram story, hvor du kan følge hvordan min træning forløber.  Det kunne være super fedt, hvis du var med også – så kunne vi hepper på hinanden og dele under #Smukhudfaceyogmedmonna

Af hjertet tak Monna for, at jeg måtte lave dette interview med dig og for din åbenhed. Det var en fornøjelse, at interviewe dig Monna, jeg glæder mig så meget til at prøve faceyoga på eget ansigt 🙂

Kære læser, jeg håber, at du ligesom jeg også er blevet klogere på faceyoga og har nydt at få et indblik i Monnas verden.

Mine kinder skal ihverfald have en gang daglig træning🙂

Har du fået lyst til, at se mere til Monna Cheikh kan du følge hende både på instagram, hvor hun løbende deler ud og på hendes hjemmeside.

Få mit nyhedsbrev direkte i din mailboks.

Følg med løbende på instagram Byguldager.dk

Eller på facebook Byguldager.dk

Husk at omfavne din overgangsalder og livet 50+.

Kærligst

Vibbe

 

1 Comment

  1. 2. februar 2023 / 14:35

    Jeg er stor fan af faceyoga, og din artikel var meget interessant for mig. Jeg har prøvet faeyoga.withmel og vil nu prøve øvelser af Monna. Nogle gange øver jeg selv på mit kontor i små pauser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.