Er det nu det sker ??????

IMG_6590

Jeg lurer på, hvad der venter mig på tirsdag den 26. januar, når jeg rammer de 50 år for jeg har ved GUD gjort mig tanker om det skarpe hjørne 🙂

Min hjerne har arbejdet på højtryk for, hvordan jeg skal takle 50 ÅR, da det for mig er et hjørne jeg lige skal hitte ud af, hvordan det skal skæres.

Er det NU nedsmeltningen starter eller skal jeg tænke FABULOUS 50 ???

Samfundet har allerede har planlagt min fremtid, Ældresagen har lagt billet ind og lokker med medlemsskab, hvor jeg er sikret en masse rabatter på diverse ting, bevares mit jyske gen elsker RABAT, men det niver i mig, at der bl.a. er en forsikring der gør, at hvis jeg kommer til at slukke for kontakten til fryseren, så får jeg det hele dækket.

Undskyld mig, men så blev jeg da lige opfattet, som total senil og i fare for mig selv :-))))

Pensionsmægleren taler om jeg vil have ratepension eller lign.? Kroppen rejser sydpå,  huden folder på mystisk vis og ansigtet viser tegn jeg ikke har set før,  mens hormonerne fiser rundt i kroppen og efterlader et spor af svedige nætter og det er ikke på grund af festlig aktivitet i soveværelset :-), og der viftes konstant med alt fra papirclips til plakater, bare det giver vind, så jeg er glad.

Næste øjeblik fryser jeg så tænderne klaprer, og hormoner gør at jeg skal løbe til jylland for at forbrænde en enkel lille karamel for, at den ikke sætter sig som “lovetags” på sidebenene og tårer der drypper på kinden blot jeg ser nogle, der er søde ved i hinanden and so it goes….

Som min søde læge sagde, da hun lavede det store lægetjek sidste tirsdag (jeg måtte lige vide, hvad status er inden de 50 år :-)) ” ja du er midt i overgangsalderen og det giver altså et plus på 5 kilo”. Halloooo jeg ønsker plus på kontoen, ikke på hofterne.

Det gør det saftsuseme ikke nemt, at elske den overgangsalder 🙂

overgangsalderen

Men i stedet for at slippe tøjlerne og give mig hen til alle disse udfordringer, har jeg valgt at tage kontrollen over mit liv og sætte kampen ind mod hedeturene.

Image result for overgangsalderen

Lige præcis, som ovennævnte så skal Livet favnes med alt det dejlige der er uanset alder og det skal leves, det skønne liv.

Jeg er igang med at minimere “overgangsalderen” med homøpatiske dråber og Rødkløver og jeg må sige, at efter 10 dage med den kombi, så er jeg næsten symptomfri og det er fantastisk for jeg har har været hårdt ramt.

Nu er fokuset på selvforkælelse i form af motion, sund mad, lækre nærende hudprodukter, tandpleje, så jeg også kan tygge med egne tænder om 10 år, lækkert tøj, flot makeup, en trendy frisure og en hel ny attitude og personlig stil, der udstråler “50 here I come” :-)) og så  IKKE MINDST KÆRLIGEHED OG NÆRVÆR.

Så selv om min krop teknisk set forfalder mere og mere, er mit mål at blive mere tilfreds med min krop med alderen og efter min mening er vi voksne kvinder meget mere charmerende,  når vi ved, hvem vi er og vi har accepteret os selv og kender vores egne værdier.

I dag er det heldigvis blevet cool, at være voksen og 50 år er ikke længere i kategorien “tusse gammel”. Det nye ved, at være i “voksenalderen” er, at man i dag samtidig er dynamisk, åben, fleksibel og attraktiv langt op i 70’erne.

Jeg har besluttet, at blive 50 år ikke skal være starten på min nedsmeltning, ikke skal være følelsen af at være halvvejs 100 år NEJ – Det skal være en fest, en glæde og en nysgerrighed efter, hvad der venter af spændende ting i fremtiden og det skal blive FABULOUS.

fabulous-50

Vil du være med?

So let us be Fabulous together.

Mange kram til dig fra Vibbe endnu 49 år

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.